Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

OPREZZZZ PREVARA!!!

Pazite i NE davajte brojeve kartice.. nažalost ja sam dala! Dobija se spremljen paket u dexpres -u.. i samo se traži vas broj računa.. posle vas profil blokira. Ja sam trajno morala da blokiram karticu.. Ja sam tu godinama i nisam do sada imala nikada ovakvo tu iskustvo..
2025 09 18
Pisali su o tome pre par dana bas za dexpres ,ima još par clanica koje su dobile iste poruke.
2025 09 19
Ćao devojke, nova sam pa me zanima koliko su ceste prevare i da li postoji nacin da prepoznam ‘lazne’ kupce? Za jedan profil koji mi je pisao sam odmah shvatila, jer je upravo trazio broj kartice, adresu .. kako bi mi navodno uplatio novac. da li postoji neki vid zastite preko sajta?
2025 09 20
mojekrpice.rs/tince1990-348386 platila sandale i ne javlja se sem jednom kada sam joj zalepila negativan utisak da kaye da joj te pare nista ne znace
2025 09 23
> Marina31: > Ćao devojke, nova sam pa me zanima koliko su ceste prevare i da li postoji nacin da prepoznam ‘lazne’ kupce? > Za jedan profil koji mi je pisao sam odmah shvatila, jer je upravo trazio broj kartice, adresu .. kako bi mi navodno uplatio novac. > da li postoji neki vid zastite preko sajta? Ceste su zato sto se mnogi pecaju i dok je tako stalno ce se vracati da varaju. Jedini nacin uplate je post netom na broj telefona i na tekuci racun. Sve drugo gde vam salju linkove, traze broj kartice, pricaju kako su negde prebacili/uplatili pa vi samo morate ubaciti svoje podatke na neki link da biste primili novac, govore da je kurir rezervisan i da su platili unapred kurira, salju poruke da ste prodali predmet, sve je to prevara. Samo direktni kontakt sa kupcem, samo tekuci racun illi post net, sve ostalo ignorisite.
2025 09 23
Tijana1990 prevarant
upload
2025 09 25
Ovu poruku sam danas dobila i izgleda mi sumljivo?! Tek sam se prijavila i postavila prvu stvra na prodaju. Da li je još neko dobio sličnu poruku? marijat993Bg 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vijesti! 🎉 Vaša prodaja je uspješno završena! Kupac je kupio vaš proizvod putem DPD i već je izvršio uplatu, uključujući trošak dostave. Proizvod je sada spreman za slanje. ✔️ Da biste primili novac za proizvod, slijedite ove korake: 📨 Posjetite poveznicu i skenirajte QR kod kako biste potvrdili transakciju. 🧾 Uklonite oglas nakon što sredstva budu uspješno primljena. 📩 Pošaljite proizvod tek nakon što primitak uplate bude potvrđen. 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na poveznicu i ispunite obrazac u sljedećih 24 sata. Slijedite upute i podršku korisnicima kako biste brzo primili novac. 🙍‍♀️ Podaci o kupcu: Ime: Milica Pantelić Adresa: Čajetina, Evgenija Dumče 1779, 61046 (Ovo je automatska poruka) Hvala što koristite našu platformu! Srdačan pozdrav, tim MojeKrpice ❤️
2025 09 30