Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gde kupiti nargilu

Bratanac za rodjendan zeli nargilu, gde kupiti, a ne tresnuti 20-30000?
2025 09 20
Ne koristim ih, ali jesam davno probala, i kupila sam neku malu bezveznu u Istanbul-u za neke sitne pare (one koje se prodaju kao suveniri, ali rade) i probala sam nju sa društvom, i radila je posao. Tako da po toj logici, msm da ne moraju da budu preskupe da bi služile svrsi. Pogledajte na netu, ja sam ofrlje pogledala i ima u Umbrella za oko 7000 (postoje i jeftinije ali nema ih na stanju)
upload
2025 09 20
> Her_Fashion: > Ne koristim ih, ali jesam davno probala, i kupila sam neku malu bezveznu u Istanbul-u za neke sitne pare (one koje se prodaju kao suveniri, ali rade) i probala sam nju sa društvom, i radila je posao. Tako da po toj logici, msm da ne moraju da budu preskupe da bi služile svrsi. > Pogledajte na netu, ja sam ofrlje pogledala i ima u Umbrella za oko 7000 (postoje i jeftinije ali nema ih na stanju) Hvala! Videla sam da ima za 3-4-5k ali da su rasprodate, znacila mi je ta informacija da i manje rade posao :)
2025 09 21
Nema na čemu, lepo je što se trudite da mu uzmete nešto što želi, ali opet 20-30k je baš previše, msm da ne zalazim u bilo čije finansijske odluke ali ja sam poklone u tom cenovnom rangu mogla da očekujem isključivo od roditelja (čak je "očekivanje" možda prejaka reč). Još bih dodala, opet bez namere da se mešam gde mi nije mesto, koliko sam upućena, nargila je poprilično loša po zdravlje (pa čak i one bez nikotina) jer koriste isti proces sagorevanja što naravno dovodi do udisanja silnih hemikalija. Čisto neki disclaimer, da mi bude čista savest 😅
2025 09 21
Ja vam mogu ponuditi male nargile kupljene u Maroku, ali ne znam da li mogu da posluze za njihovu osnovnu namenu, mrni su stajale kao ukras. Visoke su 18 cm. Kvalitetne od mesinga i stakla, kada se skine gornji poklopac gore su rupice, imaju crevo koje vodi do staklenog sredisnjeg dela.
2025 09 21
Foto 1
upload
2025 09 21
> Her_Fashion: > Nema na čemu, lepo je što se trudite da mu uzmete nešto što želi, ali opet 20-30k je baš previše, msm da ne zalazim u bilo čije finansijske odluke ali ja sam poklone u tom cenovnom rangu mogla da očekujem isključivo od roditelja (čak je "očekivanje" možda prejaka reč). > Još bih dodala, opet bez namere da se mešam gde mi nije mesto, koliko sam upućena, nargila je poprilično loša po zdravlje (pa čak i one bez nikotina) jer koriste isti proces sagorevanja što naravno dovodi do udisanja silnih hemikalija. > Čisto neki disclaimer, da mi bude čista savest 😅 Hvala na savetima, znace mi. To je samo za rodjendan, vise za fotkanje, nego za regularnu upotrebu :) tako da je i meni besmisleno da dajem neku vecu svotu novca za nesto sto ce se koristiti samo tad.
2025 09 22
> AnjaMagicMoon: > Foto 1 Hvala jos jednom! :)
2025 09 22