Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Problem sa izmenom oglasa

Da li je neko imao slučaj da unese izmenu u oglas i isti bude prebačen u neaktivne?
2025 09 26
Da. Meni se to desilo! Već 4 dana imam neaktivan oglas zbog promene glavne slike.
2025 09 26
Mislim da se to desava jer zele da nas navedu da platimo clanarinu 🫠
2025 09 26
Bez uplate članarine, ne možete imati više od 3 aktivna oglasa. Trenutno stoje tako kako jesu jer je i dalje taj period "prilagođavanja", ne znam do kad (trebalo je da bude 2 meseca valjda). Posle toga, ako ne uplatite, svi idu u neaktivane i posle 14 dana se brišu. (Ako sam dobro razumela jer nije najsjajnije objašnjeno) Kad izmenite oglas, to je otprilike kao da postavljate novi "preko limita".
2025 09 27
> Her_Fashion: > Bez uplate članarine, ne možete imati više od 3 aktivna oglasa. > Trenutno stoje tako kako jesu jer je i dalje taj period "prilagođavanja", ne znam do kad (trebalo je da bude 2 meseca valjda). Posle toga, ako ne uplatite, svi idu u neaktivane i posle 14 dana se brišu. (Ako sam dobro razumela jer nije najsjajnije objašnjeno) > Kad izmenite oglas, to je otprilike kao da postavljate novi "preko limita". Ajoj 🫠🫠🫠 znaci bice mi sve obrisano Toliko trud ni za sta Clanarinu ne zelim da platim jer je sajt skroz nefunkcionalan i ne radi 🥲
2025 10 07
Dešava se naravno....izgubim živce dok izmenim oglas,sajt je sav usporen,ne reaguje ni na jednu opciju.
2025 10 26
Da li neko moze da mi objasni kako da uplatim clanarinu?
2025 10 28
> NevenaDjordj: > Da li neko moze da mi objasni kako da uplatim clanarinu? Nemoj jos, strpi se dok ne srede bagove da ne bude posle da su i tebi skinuli duplo, da ne mozes da postavljas oglase i sve ostalo sto slusamo od drugih koji se zale
2025 10 28
Ja sam imala plan mesec dana, radio je dobro, bilo je super što nije bilo reklama, mogla sam da postavljam i menjam oglase. Otkazala sam ga bez problema i nije mi se naplatilo. Oglasi se nisu odmah obrisali i nisu automatski prešli u neaktivne. Ne znam kada će. Sad ne menjam ništa, jer će u tom slučaju biti deaktivirani i nemam opciju da ubacim nove oglase, ali bar mi stoji ono što sam postavila, pa ću videti za dalje. Ako neko ima problem, meni se može obratiti porukom, poruke na forumima ne čitam redovno. Nisam admin, ali ću možda moći da pomognem. 😊 Verujem da administratori ne stižu da odgovore na sve poruke, ko zna koliko poruka im stiže dnevno...
2025 12 31
> OlgaNikolic: > Da. Meni se to desilo! Već 4 dana imam neaktivan oglas zbog promene glavne slike. Imam premium paket ali ne mogu da dodam nove stvari. Da li neko zna nesto o tome
2026 01 11
> Mimamima24: > > OlgaNikolic: > > Da. Meni se to desilo! Već 4 dana imam neaktivan oglas zbog promene glavne slike. > Imam premium paket ali ne mogu da dodam nove stvari. Da li neko zna nesto o tome Ja ceo dan imam isti problem, nece slike da učita uopšte
2026 01 11