Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vas odbijaju niske cene?

> MarianneMary: > U SH-u Bershka pantalone su 2000din. na KP kupila sam Poizen industries kaputic sa postarinom za 2200din. a pritom odlicno izgleda. Mnoge moje atraktivne stvari koje sam u pocetku ovde prodavala od 200din-1000din. jos uvek se prodaju po mnogo vecim cenama, zato sam podigla i prilagodila trzistu neke cene odredjenih stvari. Taj sto drzi SH mora da iznajmi prostor, plati radnike, plati racune, plati uvoz, carinu, PDV i jos da uracuna neki svoj profit. Onaj sa KP nema te troskove, prodaje nesto sto je iznosao i sto mu vise ne znaci, zauzima mu mesto i umesto da baci prosledi dalje za koliko proceni da moze da ide dalje jer ne zivi od toga, a taj SH se izdrzava na taj nacin. Ne moze da se poredi. Vama kao kupcu to nista ne znaci, kao i mnogima koji su na ovom forumu ponavljali da ih ne zanima koliko je neko nesto platio, ali te stvari se moraju uzeti u obzir, a ne samo krajnja cena. Ne znam kako mala i srednja preduzeca posluju uz sve ove namete. To da bi se isplatilo mora da ima bas dobar promet, a sa nasim platima i standardom cudim se kako bilo sta prodaju.
2025 10 14
Ja nudim sada ne niske nego preniske cene jer ne znam hocu li ostajati na sajtu i gledam samo da sto vise sklonim zato i nudim ono 10 predmeta za 1000rsd stvari su bez ostecenja itd cak nudim i licno preuzimanje pa taman moze i da se vidi uzivo pre placanja i opet ljudi mislim da misle kako to ne moze biti tako iako imam i 52 pozitivna utiska i sve tako da ja bih rekla da ume da odbije a opet ovde ako stavis vecu cenu nece se prodati jer je po vecoj ceni tako da ne znam koje je pravo resenje ako neko zna nek napise ,:)
2025 10 14
> Esprit21: > > MarianneMary: > > U SH-u Bershka pantalone su 2000din. na KP kupila sam Poizen industries kaputic sa postarinom za 2200din. a pritom odlicno izgleda. Mnoge moje atraktivne stvari koje sam u pocetku ovde prodavala od 200din-1000din. jos uvek se prodaju po mnogo vecim cenama, zato sam podigla i prilagodila trzistu neke cene odredjenih stvari. > Taj sto drzi SH mora da iznajmi prostor, plati radnike, plati racune, plati uvoz, carinu, PDV i jos da uracuna neki svoj profit. > Onaj sa KP nema te troskove, prodaje nesto sto je iznosao i sto mu vise ne znaci, zauzima mu mesto i umesto da baci prosledi dalje za koliko proceni da moze da ide dalje jer ne zivi od toga, a taj SH se izdrzava na taj nacin. Ne moze da se poredi. Vama kao kupcu to nista ne znaci, kao i mnogima koji su na ovom forumu ponavljali da ih ne zanima koliko je neko nesto platio, ali te stvari se moraju uzeti u obzir, a ne samo krajnja cena. > Ne znam kako mala i srednja preduzeca posluju uz sve ove namete. To da bi se isplatilo mora da ima bas dobar promet, a sa nasim platima i standardom cudim se kako bilo sta prodaju. To sto sam ja kupila nije iznoseno i veoma je retko kod nas da se nadje. A to sto SH placa sve i svasta, to ne opravdava visoke cene nosenih krpa. A na KP takodje se placa, samo 10 oglasa je besplatno da se postavi. 800din za helanke i 2000din(a nije retko u ponudi) za polovne pantalone koje imaju tragove nosenja mnogo je. Da vam ovde neko to proda romane bi pisali. Ovde sam na MK kupovala lepe stvarcice povoljno i nadam se da cu i u buducnosti.
2025 10 14
Ne, racunam da je predmet posteno opisane. Svi imamo razloge zasto neka cena, ne nosimo, nemamo nameru opet da nosimo, manjak prostora. Bitno je da je opis tacan. Kupila sam mnogo lepih stvari po niskim cenama.
2025 10 14
Hocete da kazete da taj sto oglasi na KP preko 10 oglasa placa isto kao kada bi morao da placa mesecni zakup lokala, troskove za struju, grejanje itd. u tom lokalu, plate radnicima (i troskovi koji idu uz to), uvoz robe, carinu, pdv, knjigovodju... ? SH postavlja cene po kojima se njima isplati da prodaju. Ako nesto uvezu za 1000 dinara, na to idu prvo nameti drzave, a onda se dodaju i ostali gore pobrojani troskovi + profit jer niko nece da posluje u minusu. Ovo 1000 sam lupila, ne znam kako ide taj proces tj. odakle uvoze robu i na koji nacin i da li imaju neke povlastice. Mozda je neko radio pa ima vise informacija o tome da nam objasni. Znam samo da je cilj svake kompanije da bude u plusu, a ne da se sazaljeva na nas bedni standard. Ko nam je kriv sto smo sve domace devastirali i rasprodali pa nam se sve svodi na uvoz.
2025 10 14
Ja sam upravo videla ovde na sajtu moj Burberry Brit sako. Dala sam popust jer je članica tražila i spustila cenu na 4000din. Sad ga jedna treća članica prodaje za 12000din. Baš sam iznenadjena. Otkud kod nje. Moj sako je sigurno. Eto, ako spustite cene moguće da vam preprodavci otkupe, što i nije loše.
2025 10 14
> Noubliezjamais: > Ja sam upravo videla ovde na sajtu moj Burberry Brit sako. Dala sam popust jer je članica tražila i spustila cenu na 4000din. Sad ga jedna treća članica prodaje za 12000din. Baš sam iznenadjena. Otkud kod nje. Moj sako je sigurno. > Eto, ako spustite cene moguće da vam preprodavci otkupe, što i nije loše. Ako planirate duze da se zadrzite kao prodavac, prodavati preprodavcima i nije dobra ideja. I sve bi bilo u redu da preprodavci malko ne lazu o stanju predmeta kad preprodaju. Kad kazem da sam nesto obula dva-tri puta, a oni napisu''obuvene jednom''.
2025 10 15
To sam napisala polu sarkastično jer mi je bilo bezveze to što sam videla juče. Ako sam ja koja sam platila punu cenu tog sakoa odlučila da je 5000din, zatim i vrlo rado spustila na 4000din, dovoljno visoka cena za SH sajt ružno mi je vidim da ga ne druga nego treća osoba prodaje za tri puta više. Znači taj sako je već prešao tri osobe, tri pošte, nije isti kao pre godinu dana kad je stajao kod mene u ormaru.
2025 10 15
> Noubliezjamais: > To sam napisala polu sarkastično jer mi je bilo bezveze to što sam videla juče. > Ako sam ja koja sam platila punu cenu tog sakoa odlučila da je 5000din, zatim i vrlo rado spustila na 4000din, dovoljno visoka cena za SH sajt ružno mi je vidim da ga ne druga nego treća osoba prodaje za tri puta više. Znači taj sako je već prešao tri osobe, tri pošte, nije isti kao pre godinu dana kad je stajao kod mene u ormaru. Ima jedna devojka ovde koja kupuje jeftine vintage dizajnerske komade po sajtu I preprodaje ih fazon 5x skuplje 🤣 I što je najgore, sve ih proda 🙃
2025 10 15
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > To sam napisala polu sarkastično jer mi je bilo bezveze to što sam videla juče. > > Ako sam ja koja sam platila punu cenu tog sakoa odlučila da je 5000din, zatim i vrlo rado spustila na 4000din, dovoljno visoka cena za SH sajt ružno mi je vidim da ga ne druga nego treća osoba prodaje za tri puta više. Znači taj sako je već prešao tri osobe, tri pošte, nije isti kao pre godinu dana kad je stajao kod mene u ormaru. > Ima jedna devojka ovde koja kupuje jeftine vintage dizajnerske komade po sajtu I preprodaje ih fazon 5x skuplje 🤣 I što je najgore, sve ih proda 🙃 Koja?? ☺️ Ma bzvz. Neko ovde prodaje po razumnim cenama i drugi to iskoristi. Juče sam listala jedan profil, svaki drugi predmet preko 100k. Proveravala sam da li sam dobro nule prebrojala. Sve ja razumem, brend, skupo plaćeno ali ima i preterivanja. I rezervisane su stvari, ljudi kupuju.
2025 10 15
> Noubliezjamais: > > Her_Fashion: > > > Noubliezjamais: > > > To sam napisala polu sarkastično jer mi je bilo bezveze to što sam videla juče. > > > Ako sam ja koja sam platila punu cenu tog sakoa odlučila da je 5000din, zatim i vrlo rado spustila na 4000din, dovoljno visoka cena za SH sajt ružno mi je vidim da ga ne druga nego treća osoba prodaje za tri puta više. Znači taj sako je već prešao tri osobe, tri pošte, nije isti kao pre godinu dana kad je stajao kod mene u ormaru. > > Ima jedna devojka ovde koja kupuje jeftine vintage dizajnerske komade po sajtu I preprodaje ih fazon 5x skuplje 🤣 I što je najgore, sve ih proda 🙃 > Koja?? ☺️ > Ma bzvz. Neko ovde prodaje po razumnim cenama i drugi to iskoristi. > Juče sam listala jedan profil, svaki drugi predmet preko 100k. Proveravala sam da li sam dobro nule prebrojala. > Sve ja razumem, brend, skupo plaćeno ali ima i preterivanja. I rezervisane su stvari, ljudi kupuju. Takozvani''kolekcionari'' zaradjuju 10x ako ne i vise od kupljene cene. Nemojte biti naivni. Preuzmite taktiku sto se tice kupovine(dobre, a povoljne)od preprodavaca.
2025 10 15
> MarianneMary: > > Noubliezjamais: > > > Her_Fashion: > > > > Noubliezjamais: > > > > To sam napisala polu sarkastično jer mi je bilo bezveze to što sam videla juče. > > > > Ako sam ja koja sam platila punu cenu tog sakoa odlučila da je 5000din, zatim i vrlo rado spustila na 4000din, dovoljno visoka cena za SH sajt ružno mi je vidim da ga ne druga nego treća osoba prodaje za tri puta više. Znači taj sako je već prešao tri osobe, tri pošte, nije isti kao pre godinu dana kad je stajao kod mene u ormaru. > > > Ima jedna devojka ovde koja kupuje jeftine vintage dizajnerske komade po sajtu I preprodaje ih fazon 5x skuplje 🤣 I što je najgore, sve ih proda 🙃 > > Koja?? ☺️ > > Ma bzvz. Neko ovde prodaje po razumnim cenama i drugi to iskoristi. > > Juče sam listala jedan profil, svaki drugi predmet preko 100k. Proveravala sam da li sam dobro nule prebrojala. > > Sve ja razumem, brend, skupo plaćeno ali ima i preterivanja. I rezervisane su stvari, ljudi kupuju. > Takozvani''kolekcionari'' zaradjuju 10x ako ne i vise od kupljene cene. Nemojte biti naivni. Preuzmite taktiku sto se tice kupovine(dobre, a povoljne)od preprodavaca. Kolekcionari 😄
2025 10 15
Mislim da je niska cena kod novih članica razlog da se popale alarmi u glavi, ali kod članica koje imaju 200 + pozitivnih utisaka i nijedan negativan, tu čovek nema šta da mozga. Kada nešto želim ne gledam koliko košta, ali volim i da kupim lepe krpice za male novce 🤣. Što reče Sandy89, horderska je muka pregolema, prodam 3 komada a kupim 5, pa onda razmišljam, bolje da neko slatko iznosa nešto što meni zauzima dragoceni prostor i verovatno nikad neće doći na red, zbog konstantnog priliva novih krpica, i od prvog dana mi je strategija za prodaju bolje da stavim nisku cenu i da krpica bude nošena i voljena, nego da je cenim po pravoj vrednosti i da samo stoji i propada.
2025 10 16
To je logika prodavca, stavicu nisku cenu da bih oslobodio mesto u ormanu….. to i ja radim. Mene je zanimalo da li je to drugoj strani odbojno ovako generalno. Da li kupac kapira da je niska cena samo zato sto mi taj predmet vise ne treba? Kupi i uzivaj!
2025 10 16
Sto se tice niskih cena popularnih brendova koje''prodaju'' clanovi bez utisaka, tu treba biti oprezan. Jer recimo, zarin sako i na starom buvljaku(u odlicnom stanju)prodaje se za 3500din. Cuvajte novce, ne poklanjajte im lopovima.
2025 10 16