Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vas odbijaju niske cene?

> divlop: > To je logika prodavca, stavicu nisku cenu da bih oslobodio mesto u ormanu….. to i ja radim. Mene je zanimalo da li je to drugoj strani odbojno ovako generalno. > Da li kupac kapira da je niska cena samo zato sto mi taj predmet vise ne treba? Kupi i uzivaj! Mislim da ima i jednih i drugih. Oni koji nemaju predrasude prema krpicama u cenovnom rangu do nekih 900din i onih koji kupuju sa profila gde se prodaju extremno skupe stvari i uz te brendirane se provlače i neki basic komadi koji takodje imaju visoku cenu iako se uz malo pretrage mogu naći povoljnije. Ja mislim da ima i jednog i drugog. Verujem da neke članice privlači taj imidž skupog profila jer inače ne bi prodavci sa prenaglašenim cenama prodavali. Ja sam sada zapratila nekoliko profila baš sa ove teme za koje mi se čini prodaju povoljno jer baš žele da rasterete ormar a sve izgleda uredno i lepo. Eto jedino što me odbija je kad je slikano bez dnevne svetlosti, pod sijalicom pa sve nekako mračno deluje, tamne boje dobiju izapran izgled. Razumem i ljude koji su skupo platili neki komad garderobe pa ga i prodaju po višoj ceni ali mora da bude, zajedno sa poštarinom, povoljnije nego kad taj isti komad kupimo nov u prodavnici jer u suprotnom nema smisla.
2025 10 16
> Noubliezjamais: > > divlop: > > To je logika prodavca, stavicu nisku cenu da bih oslobodio mesto u ormanu….. to i ja radim. Mene je zanimalo da li je to drugoj strani odbojno ovako generalno. > > Da li kupac kapira da je niska cena samo zato sto mi taj predmet vise ne treba? Kupi i uzivaj! > Mislim da ima i jednih i drugih. Oni koji nemaju predrasude prema krpicama u cenovnom rangu do nekih 900din i onih koji kupuju sa profila gde se prodaju extremno skupe stvari i uz te brendirane se provlače i neki basic komadi koji takodje imaju visoku cenu iako se uz malo pretrage mogu naći povoljnije. Ja mislim da ima i jednog i drugog. Verujem da neke članice privlači taj imidž skupog profila jer inače ne bi prodavci sa prenaglašenim cenama prodavali. > Ja sam sada zapratila nekoliko profila baš sa ove teme za koje mi se čini prodaju povoljno jer baš žele da rasterete ormar a sve izgleda uredno i lepo. > Eto jedino što me odbija je kad je slikano bez dnevne svetlosti, pod sijalicom pa sve nekako mračno deluje, tamne boje dobiju izapran izgled. > Razumem i ljude koji su skupo platili neki komad garderobe pa ga i prodaju po višoj ceni ali mora da bude, zajedno sa poštarinom, povoljnije nego kad taj isti komad kupimo nov u prodavnici jer u suprotnom nema smisla. Oni koji kradu i prodaju nepostojece stvari svi imaju savrsene slike skinute sa interneta. A postoji i neki novi trend. da stvari izgledaju lepse i bolje na slikama, nego uzivo. Sto se tice mojih kupovina, kupujem stvar, ne trebaju mi savrsene slike, viralne i najbolje, vec nesto sto je retko da se pronadje kod nas. Neko nema uslova za ne znam kakve slike. A sto se tice obuce kupila bih samo novo ili sa napisanim manama, jer se setim mojih sandala koje sam nosila nekoliko puta, a prodavale su se kao''nosene jednom''. Cenim iskrenost, ne zanimaju me kreativna opisivanja i preterivanja u opisima.
2025 10 16
Obožavam niske cene, svašta kvalitetno nadjem jeftino i kombinujem. Kad mi dosadi odredjen deo garderobe koju mozda nisam ni obukla, popakujem i razdelim, mrzi me da slikam i postavljam. Pre neki dan sam kupila na pijaci kod preprodavaca super haljine takoreci džabe. To sto je npr 350 na sajtu korišćeno no name brend nije džabe, evo sam kupila nove stvari po 350 i 400 u Sinsay radnji, rebrasti džemper i pamucnu crop majicu, dobrog kvaliteta
2025 10 17
Licno me odbija kada pise''prodajem cizmu/sandalu/cipelu(meni treba par, ne jedna cizma/sandala/cipela)'', samo jedna slika obuce ili samo slike sa interneta.
2025 10 18
Tekst oglasa''Duboka cizma,malo nosena.'' jedna slika, naslov oglasa''Duboka cizma''
upload
2025 10 18
> MarianneMary: > Tekst oglasa''Duboka cizma,malo nosena.'' jedna slika, naslov oglasa''Duboka cizma'' 😂😂😂😂😂 Presmesno, majke mi 😁😁 sve u jednini , cak i samo jedna cizma na slici 😂😂 mozda drugu ne prodaje , ne znamo celu pricu 😂😂😂😂
2025 10 18
> divlop: > To je logika prodavca, stavicu nisku cenu da bih oslobodio mesto u ormanu….. to i ja radim. Mene je zanimalo da li je to drugoj strani odbojno ovako generalno. > Da li kupac kapira da je niska cena samo zato sto mi taj predmet vise ne treba? Kupi i uzivaj! I mene ovo bas zanima jer i ja sumnjam da ih odbija i da sam mozda pogresila sto sam toliko spustila da bih konacno kuci ispraznila
2025 10 20
https://mojekrpice.rs/items/zene/12939247/zara-jakna Sta mislite da li je ovo prevara?
2025 10 21
Pa evo blokirana je, piše JS- jel to ona Šabanović? Da li je moguće da već godinu dana (ako ne i duže) vara ljude ovde bez problema? 🤣
2025 10 21
> Her_Fashion: > Pa evo blokirana je, piše JS- jel to ona Šabanović? Da li je moguće da već godinu dana (ako ne i duže) vara ljude ovde bez problema? 🤣 20 + 8 omiljenih. Ima posla ko hoce da radi
2025 10 22
> Her_Fashion: > Pa evo blokirana je, piše JS- jel to ona Šabanović? Da li je moguće da već godinu dana (ako ne i duže) vara ljude ovde bez problema? 🤣 To je za rubriku verovali ili ne. Pored svih upozorenja svuda na forumu i dalje poklanjaju pare lopovima. Pored svih kupoholicarki sa stvarnim stvarima, one uplacuju nekome ko ima 0 utisaka.
2025 10 22
Nisu svi aktivni na forumu, ja mislim da je tek nekih 15-20% clanica ovog sajta zaista i na forumu.. Ima ovde verovatno i mladih devojaka koje kupuju ,koje jos uvek ne znaju kako funkcionise ovaj online shopping svet i koje je to leglo prevaranata….
2025 10 22
> MarianneMary: > Evo da pitam ovde, da li neka od vas ima plisane stvari koje imaju neku manu,M/L velicine u crnoj boji(suknje, majice, bluze, haljine). Recimo negde je rasiveno, ima rupicu i moze da se skrati. Da proda vise stvari, povoljno. ja imam duks bez mane prodajem ga jako jeftino msm 200rsd
2025 10 23
1 2 3