Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako se oglasava sminka??

Moze li neko napisati na jednostavnom srpskom za nas koji ocigledno sajtovski srpski ne razumemo kako je oglasava nova sminka! Znaci sve kombinacije slikanja sam isprobala i uvek mi obrise oglas. Gledam druge oglase (znaci, neobrisane) obicna slika proizvoda i cao. Ja se polomih da skontam i ne! Ne zadovoljavam kriterijum. Hocu paket od par artikala tj LOT sminke da napravim kao oglas , po jedinstvenoj ceni za sve . Kako da to uradim a da mi ne obrise oglas?? Sta sve da slikam na proizvodu? Pojma nemam
2025 10 15
Izgleda da niko ne zna 😂
2025 10 15
Trebalo bi batch kod svakog proizvoda i datum isteka roka, valjda 🙂
2025 10 15
Puno sam puta prodala kozmetiku ovde, parfeme, šminku, ulja, maske, farbe, putere za telo itd. i nikada nisu brisali, što će reći da sam radila sve kako treba. Na tvom mestu, slikala bih LOT, slikala batcheve lota, rokove ako ih ima na proizvodima i onda za svaki pojedinačni proizvod u tekstu napisala batch i rok, tako je po pravilima sajta, fotografija i tekst. Ako rok nije naznačen na pakovanju, proveriš batch code na Check cosmetics i navedeš da je u roku.
2025 10 15
Hvala na preciznim info, bacam se na posao kasnije ❣️❣️ Ps ja recimo nisam sljkala rokove jer se rokovi vise ne obelezavaju , ali nisam znala da mogu rok svakao negde da proverim .
2025 10 16