Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nisu mi se aktivirale usluge

Pozdrav, kupila sam juce usluge, ali niti mi je stigao mejl o aktivaciji niti mogu da dodelim artikal za uslugu. Da li neko zna kome da se obratim? Hvala
2025 10 19
Isti problem… > JelenaVV: > Pozdrav, kupila sam juce usluge, ali niti mi je stigao mejl o aktivaciji niti mogu da dodelim artikal za uslugu. Da li neko zna kome da se obratim? Hvala
2025 10 19
ne znam da li ce da se nadoknadi, jer meni je bio danasnji datum izabran za promocije..
2025 10 19
Ja sam uplatila uslugu za tri dana, danas je trebalo da bude prvi dan… Ako je neko imao slicno iskustvo kao nas dve, neka podeli… > JelenaVV: > ne znam da li ce da se nadoknadi, jer meni je bio danasnji datum izabran za promocije..
2025 10 19
Upravo su mi se aktivirale usluge, na samom kraju dana :/.....
2025 10 19
Takodje… > JelenaVV: > Upravo su mi se aktivirale usluge, na samom kraju dana :/.....
2025 10 20
Ali sad imam drugi problem, uplatila sam uslugu specijalni artikli, ali kad udjem u kategoriju, ne vidim nigde svoj artikal… 😿
2025 10 20
Da li je neko uplatio plan preko walleta? Posto su mozgovi dali tu opciju a sada ne moze da se obnovi pretplata jer je sistem sacuvao taj prvobitni payment token sa kojim se ne moze ponovo clanarina obnoviti 😂 A ne izlazi mi opcija da ponovo kupim plan.
2025 10 20