Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li admini odgovaraju na poruke

Pre dve nedelje sam prijavila jednu clanicu i Jos mi ne odgovaraju. Da li se i Vama to dešava?
2025 10 29
Mislim da se sad dešava svima jer im je pun inbox. Mada sam jednom prijavila I čekala mesec dana odgovor (odgovorili su na kraju i blokirali je). Obično je AdminMK prilično ažuran što se toga tiče, ali ne verujem da je trenutno tako.
2025 10 29
Meni nikada niko od admina nije odgovorio na pitanja ,tako da mislim da nije samo sada slučaj da ignorišu ?!
2025 10 29
Prošle nedelje sam poslala tri mejla i niko nista ne odgovara. Imam problem sa postavljanjem oglasa. Objavim nesto i cim se izlogujem oglas mi nestane. Ne znam da li je do sajta i ovog bagovanja danima ili nešto drugo. Ima li još neko ovaj problem?
2025 10 29
Marina, slike sa interneta nisu dozvoljene i ima pravila za postavljanje oglasa. Možda ste prekršili neko.
2025 10 29
Ja sam poslala poruku za jedan lazan profil, i dobila sam odgovor sutradan da je profil blokiran. To je bilo pre mesec dana.
2025 10 30
Vidim na nisu bili aktivni vec 3 nedelje . Ni meni ne odgovaraju ni na prouke ni na mail . Saj bas baguje u poslednjih 2 nedelje .
2025 11 01
Evo od juce mi je obrisano 10 oglasa, aktivirali su se izgleda 😂 Zalosno u sta se pretvara ovaj sajt
2025 11 01
Ja sam pisala više poruka i mejlova u vezi sa članstvom. Platila sam, uredno je skinuto sa mog računa ali sajt uopšte nije registrovao uplatu i ne mogu da postavljam oglase. Pomišljam da se i ovaj sajt pretvorio u jednu veliku prevaru. Koliko članica je uplatilo članarinu i sajt im to nije registrovao.. Na neki način smo pokradene. To su mali iznosi ponaosob ali kad se sve skupi nekom pozamašan iznos legne na račun, a mi od toga nemamo ništa.. Sajt je katastrofa, admini ne odgovaraju ili ne postižu, nemaju dovoljan broj admina da pokriju sve probleme, šta god.. Uveli su nešto što očigledno ne funkcioniše a novac nam neće vratiti.
2025 11 04