Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Rasprodaje /

Rasprodaja Lot stvari ( brendirane)

S obzirom da mi se oglas brise jer ima previse kolaznih slika, pokusacu ovde da ga oglasim.
2025 11 06
Abercrombie & Fitch – potpuno nove bele pantalone! ✨ Prelepe, elegantne i savršenog kroja – potpuno nove pantalone iz Abercrombie & Fitch kolekcije. Narucene za posebnu priliku, ali mi nažalost ne odgovara veličina. Etiketa je još uvek netaknuta, a materijal je vrhunskog kvaliteta. Originalna cena: 100 $. 📸 Sve slike možete pogledati u prilogu — etiketa i stanje se jasno vide. Poklon uz pantalone! Sve što je na slikama ide gratis, jer nemam vremena za pojedinačnu prodaju. Svi komadi su nikada u odlicnom stanju, neki čak i sa etiketom, a neki brendirani – idealni za nošenje ili preprodaju. Zajedno sa pantalonama dobijate: • Mango haljina • Express majica (dva komada, prelepq sa spustemim rukavima i otvorenim ramenima i druga na siroke bratele sa metalik platnom napred) • Zara džemper tanak koji pres • Zara majica na preklop • Zara pantalone – neispeglane su na slici, u pitanju je prelep saten koji divno pada i leprša. Sirokih nogavica, bukvalno NIJEDNOM nosene, jednostavno mi ne odgovara veličina. • šorc/suknja • H&M teksas šorts, sa sve etiketom, nikad nosem • Benetton bela košulja • Ralph Lauren Sport majica Ukoliko se odlučite za preprodaju, ovi komadi svakako vrede mnogo više, tako da možete i zaraditi novac na vrlo jednostavan način. 💎 Sve zajedno – modni mini haul za 6000 dinara!
2025 11 06
Pantalone
upload
2025 11 06
Pantalone:
upload
2025 11 06
Pantalone
upload
2025 11 06
Lot
upload