Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ljubitelji kvalitetnog espresa, pomagajte

> Elenahana: > Elem trik koji sam naučila pre 2 nedelje i sad samo tako pijem- ubacite prstohvat (mali) soli i promešajte, kafa je daleko daleko ukuanija ,nekako punija i jačeg ukusa lepšeg,a so se nw oseti u šolju espresa? žao mi da mešam i razbijem penu. :| aaahahah, a prvo sam pmislila da so ide u aparat sa kapsulom, kao što dodamo sodu bikarbonu u veš mešinu. :")
2025 11 10
> DzoDzo: > EsBeBe, ima neki covek iz Subotice sa fazon, 15k ocena, donosi sta zamislis od tehnike od preko, niza cena nego u radnjama, garancija im vazi. Radi i telefone i televizore, sve moguce od tehnike. > Iz Kikinde si, mozda ti je ok da odes i sama do Segedina, samo vidi procackaj kataloge, cak i da nemas povrat pdva se isplati da doneses. ma, znam, skoro sve od tehnike tako kupujem, čak više u temišvaru nego segedinu. ovoga puta sam iskoristila sniženje za crni petak, izašao bi me isto i u eu, sa sve gorivom i ručkom, tako da, to je rešeno. iskreno, nervira me činjenica da je 99 % cena na kp samo koncept - ili baš tog proizvoda nema u nabavci, ili je, naravno, osetno skuplji po upitu.
2025 11 10
> EsBeBe: > > Elenahana: > > Elem trik koji sam naučila pre 2 nedelje i sad samo tako pijem- ubacite prstohvat (mali) soli i promešajte, kafa je daleko daleko ukuanija ,nekako punija i jačeg ukusa lepšeg,a so se nw oseti > u šolju espresa? žao mi da mešam i razbijem penu. :| aaahahah, a prvo sam pmislila da so ide u aparat sa kapsulom, kao što dodamo sodu bikarbonu u veš mešinu. :") Da da u šolju, Isto ne volim kad sjebavam penu ,ali probaj Pri tom ima i medicinske benwfote jer to nwsto u soli pomaže tj neutrališe nesto lose u kafu,što jw super za nas koji kafu na prazan stomak piju
2025 11 10
ja koristim moka pot bialetti dzezvu za espreso kafu upravo mi je to bilo najlakse nego da se bakcem kapsulama aparatima i slicno, dzezva je namenjena upravo espreso kafi i samo kupite dobru kafu i uzivate
2025 11 10
> EsBeBe: > > DzoDzo: > > EsBeBe, ima neki covek iz Subotice sa fazon, 15k ocena, donosi sta zamislis od tehnike od preko, niza cena nego u radnjama, garancija im vazi. Radi i telefone i televizore, sve moguce od tehnike. > > Iz Kikinde si, mozda ti je ok da odes i sama do Segedina, samo vidi procackaj kataloge, cak i da nemas povrat pdva se isplati da doneses. > ma, znam, skoro sve od tehnike tako kupujem, čak više u temišvaru nego segedinu. ovoga puta sam iskoristila sniženje za crni petak, izašao bi me isto i u eu, sa sve gorivom i ručkom, tako da, to je rešeno. iskreno, nervira me činjenica da je 99 % cena na kp samo koncept - ili baš tog proizvoda nema u nabavci, ili je, naravno, osetno skuplji po upitu. Pa, ne znam da li ima na stanju mozda nesto, svakako, nemoj uzimati DG, bezveze skroz. A nas koji je gore u slovackoj, ne znam, znam samo da ga upalim i ocistim :D Sto se kafe tice, uzimamo Davidoff i jedno vreme smo uzimali razne one Starbucks, ja ne gledam ukus, gledam da bude jaka i cao. I da imam uvek kondenzovano mleko i slag.
2025 11 10
> Lisa_stye: > ja koristim moka pot bialetti dzezvu za espreso kafu upravo mi je to bilo najlakse nego da se bakcem kapsulama aparatima i slicno, dzezva je namenjena upravo espreso kafi i samo kupite dobru kafu i uzivate U džezvi za moku obožavam DM-ov Bio Espresso, probaj 🙂
2025 11 11
E ovo se zove zaludjenik za kafu...sta tri aparata su vruhunska...Bosch sam melje kafu,razne napitke pravi,Lavazza je na kapsule ali samo Modo Mio nijedne druge,to vise koristi moj muz,a Krups je isto na kapsule mogu razne..176397391274283872293889668116 17639740019036986077700359230729
upload
2025 11 13
Evo kako smo mi to rešili pošto obožavamo kafu. Imamo Dolce gusto aparat i kupili smo na Kupujem prodajem adaptere za nesspresso i za običan espreso u koji se stavlja mlevena kafa. Uz njega smo kupili i onaj tegić za utapkavanje i naravno mlin za kafu. Tako da eto imamo samo Dolce gusto aparat ali su adapteri čudo. I iskreno baš su kvalitetni, traju već 5 godina, nisu se makli
2025 11 13
> lokibg: > Evo kako smo mi to rešili pošto obožavamo kafu. Imamo Dolce gusto aparat i kupili smo na Kupujem prodajem adaptere za nesspresso i za običan espreso u koji se stavlja mlevena kafa. Uz njega smo kupili i onaj tegić za utapkavanje i naravno mlin za kafu. Tako da eto imamo samo Dolce gusto aparat ali su adapteri čudo. I iskreno baš su kvalitetni, traju već 5 godina, nisu se makli svaka čast, nisam ni znala da sve to može, super!
2025 11 13
apdejt, upravo popila fantastičan espreso iz novog aparata, de'longhi magnifica start ima sve preporuke ako želite praktičan kofeinski užitak ;)
2025 11 14
> EsBeBe: > apdejt, upravo popila fantastičan espreso iz novog aparata, de'longhi magnifica start ima sve preporuke ako želite praktičan kofeinski užitak ;) 🥳 Nek je sa srećom, ja čekam da mi malo dosadi ovaj Bauer pa prelazim na bolje😅
2025 11 14
U Tehnomediji.
upload
2025 11 23
Posto nece da mi ubaci obe slike,ja imam ovo od aparata za kafu...Bosch sam melje kafu i vrhunski je aparat
2025 11 24
1 2