> LigaSampiona:
> jmusulin
> 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vesti! 🎉
> Vaša prodaja je uspešno završena. Kupac je kupio vašu porudžbinu preko Pošte i već je platio, uključujući troškove slanja. Proizvod je sada spreman za isporuku.
> ✔️ Uradite sledeće da biste dobili novac za proizvod:
> 📨 Idite na vezu da skenirate QR kod i potvrdite transakciju
> 🧾 Uklonite oglas nakon uspešnog prijema sredstava.
> 📩 Pošaljite proizvod nakon uspešnog prijema uplate.
> 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na link i popunite formular u naredna 24 sata. Pratite ovu vezu i uputstva za korisničku podršku i dobićete novac za proizvod.
> 🙍♀️ Informacije o kupcima:
> Ime: Milica Ivanišević
> Adresa: Bačka Palanka, Dragiše Spasojevića 7064, 96158
> (Ova poruka je automatska)
> Hvala vam što koristite naš sajt! S poštovanjem, ekipa MojeKrpice ❤️
> upload
Meni su stigle 2. Očigledno prevara, ovako ne izgleda upit živog čoveka, niti moje krpice preuzimaju ulogu bilo kakvog posrednika u kupoprodajama pa tako i ne obavestavaju prodavca o izvrsenim kupovinama. Zanemarite samo, bar sam ja tako 🙂
> LigaSampiona:
> jmusulin
> 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vesti! 🎉
> Vaša prodaja je uspešno završena. Kupac je kupio vašu porudžbinu preko Pošte i već je platio, uključujući troškove slanja. Proizvod je sada spreman za isporuku.
> ✔️ Uradite sledeće da biste dobili novac za proizvod:
> 📨 Idite na vezu da skenirate QR kod i potvrdite transakciju
> 🧾 Uklonite oglas nakon uspešnog prijema sredstava.
> 📩 Pošaljite proizvod nakon uspešnog prijema uplate.
> 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na link i popunite formular u naredna 24 sata. Pratite ovu vezu i uputstva za korisničku podršku i dobićete novac za proizvod.
> 🙍♀️ Informacije o kupcima:
> Ime: Milica Ivanišević
> Adresa: Bačka Palanka, Dragiše Spasojevića 7064, 96158
> (Ova poruka je automatska)
> Hvala vam što koristite naš sajt! S poštovanjem, ekipa MojeKrpice ❤️
> upload
Meni su stigle 2. Očigledno prevara, ovako ne izgleda upit živog čoveka, niti moje krpice preuzimaju ulogu bilo kakvog posrednika u kupoprodajama pa tako i ne obavestavaju prodavca o izvrsenim kupovinama. Zanemarite samo, bar sam ja tako 🙂