Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

ZASTO MK NE RADI NAPLATU KAO LIMUNDO??

OVO JE RESENJE DA SACUVAMO NASE PODATKE,DA NAM NE NESTAJE NOVAC SA KARTICS I DA SE UVEDE PLACANJE PUTEM POSTE BEZ DAVANJA BROJEVA SA KARTICA....OPSTOM UPLATNICOM NA ADRSU USLUGE OGLASIVACA....PO MENI,JEDINI ISPRAVAN POTEZ....ILI,NEMATE PIB?
2025 11 16
Nemaju PIB, firma nije registrovana u Srbiji.
2025 11 16
I tako se odliva novac ko zna gde....
2025 11 17
Ne samo novac nego i podaci sa kartice svih korisnika. Plus nisu pravno odgovorni zbog toga.
2025 11 17
> Kažual: > Ne samo novac nego i podaci sa kartice svih korisnika. > Plus nisu pravno odgovorni zbog toga. Upravo iz tog razloga neću da plaćam (a mrzi me da pravim posebnu karticu) a ne zato što mislim da su visoke članarine....
2025 11 17
NIT CU PLACATI NITI IKADA DAJEM SVOJE PODATKE...PREPORUCUJEM SVIMA,INACE....
2025 11 17
AGAIN
upload
2025 11 18
Ovo gore nije do sajta ovaj put, globalno je
2025 11 18
jmusulin 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vesti! 🎉 Vaša prodaja je uspešno završena. Kupac je kupio vašu porudžbinu preko Pošte i već je platio, uključujući troškove slanja. Proizvod je sada spreman za isporuku. ✔️ Uradite sledeće da biste dobili novac za proizvod: 📨 Idite na vezu da skenirate QR kod i potvrdite transakciju 🧾 Uklonite oglas nakon uspešnog prijema sredstava. 📩 Pošaljite proizvod nakon uspešnog prijema uplate. 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na link i popunite formular u naredna 24 sata. Pratite ovu vezu i uputstva za korisničku podršku i dobićete novac za proizvod. 🙍‍♀️ Informacije o kupcima: Ime: Milica Ivanišević Adresa: Bačka Palanka, Dragiše Spasojevića 7064, 96158 (Ova poruka je automatska) Hvala vam što koristite naš sajt! S poštovanjem, ekipa MojeKrpice ❤️ upload
2025 11 19
Dobila sam ovu poruku i ne deluje mi ispravno, mlim pojasnjenje. Ja sam nova na sajtu
2025 11 19
ja bih to proverila...ppolusajte da skenirate kod...ako vam novac ne ,legne ne saljite
2025 11 20
> LigaSampiona: > jmusulin > 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vesti! 🎉 > Vaša prodaja je uspešno završena. Kupac je kupio vašu porudžbinu preko Pošte i već je platio, uključujući troškove slanja. Proizvod je sada spreman za isporuku. > ✔️ Uradite sledeće da biste dobili novac za proizvod: > 📨 Idite na vezu da skenirate QR kod i potvrdite transakciju > 🧾 Uklonite oglas nakon uspešnog prijema sredstava. > 📩 Pošaljite proizvod nakon uspešnog prijema uplate. > 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na link i popunite formular u naredna 24 sata. Pratite ovu vezu i uputstva za korisničku podršku i dobićete novac za proizvod. > 🙍‍♀️ Informacije o kupcima: > Ime: Milica Ivanišević > Adresa: Bačka Palanka, Dragiše Spasojevića 7064, 96158 > (Ova poruka je automatska) > Hvala vam što koristite naš sajt! S poštovanjem, ekipa MojeKrpice ❤️ > upload Meni su stigle 2. Očigledno prevara, ovako ne izgleda upit živog čoveka, niti moje krpice preuzimaju ulogu bilo kakvog posrednika u kupoprodajama pa tako i ne obavestavaju prodavca o izvrsenim kupovinama. Zanemarite samo, bar sam ja tako 🙂
2025 11 20