Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam "nestaju" oglaseni artikli sa profila?

Da jeste Bottega i jeste odlična kopija al tako sam i navela... Znamo koliko kosta original... Mada znamo i da sve te premium brendove to u finalnoj izradi košta max 250 e... Apsolutno suludo kupovati po tim krajnjim cenama ako niste milioner.. A ako jeste zašto bi bili ovde na sajtu 😊
2025 11 22
Meni su obrisana dva oglasa koja sam juce postavila, ne vidim da sam bilo sta prekrsila. U pitanju je odeca, postavila sam svoje fotografije. Da li se i drugima isto desava?
2025 11 23
Meni su obrisali oglas za rolere, tasnu i patike. Tu nema rokova trajanja. Mozda sam pogresila sto sam u opisu proizvoda stavila linkove sa stranih sajtova gde se vidi cena tih proizvoda, ali ja sam ih u inostranstvu i kupila/porucila. Kod rolera nije ni bilo linka. Jos sam platila da bih mogla da postavim oglase. Veliko razocarenje sajtom!
2025 11 29
> navajo: > Meni su obrisali oglas za rolere, tasnu i patike. Tu nema rokova trajanja. Mozda sam pogresila sto sam u opisu proizvoda stavila linkove sa stranih sajtova gde se vidi cena tih proizvoda, ali ja sam ih u inostranstvu i kupila/porucila. > Kod rolera nije ni bilo linka. Jos sam platila da bih mogla da postavim oglase. Veliko razocarenje sajtom! Pa jaoo, jadni Vi😂 Procitajte pravila i izbegnite razocarenje. Linkovi ka drugim sajtovima nisu dozvoljeni, kao ni kolazi sa vise od dve slike.
2025 11 29
Ne razumem sto su mi izbrisali parfem slikala batchcode i sve, rok trajanja ne mogu da napisem , ranije mi nisu skidali, sta treba jos za parfem otisak prsta ne razumem. Original je sve sam slikala i kutija dno i bocicu
2025 12 01
> maki96: > Pozdrav svim članicama, zanima me da li vam se u zadnjih par dana dešava da stvari koje ste okacile na svoj profil "nestanu"? Pisala sam mejl adminu mk niko ne odgovara... Nestaju ako ne ispostujemo neko pravilo sajta. Obrise adminka...
2025 12 02
1 2