Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam "nestaju" oglaseni artikli sa profila?

Pozdrav svim članicama, zanima me da li vam se u zadnjih par dana dešava da stvari koje ste okacile na svoj profil "nestanu"? Pisala sam mejl adminu mk niko ne odgovara...
2025 11 18
Jedan mi je nestao(obrisan je) jer sam prekrsila pravilo o postavljanju.
2025 11 18
Da, brisu zbog pravila, ali ne mogu da verujem da su ljudi koji brisu oglase toliio ograniceni da ne razumeju da odredjena kozmetika nema datume isteka roka. razumem da nisu kupovali u sephori, ali i u drogerijama ruzevi nemajh datum isteka ali se jasno vidi da su zatvoreni folijom/nalepnicom. Ili tipa kupke/samponi…I pored svega objasnjenog oni takvu kozmetiku brisu… nemam reci, ali izgleda da ti ljudi nisu napredovali (bas kao i sajt) od 2012. Godine
2025 11 19
Kozmetika koja nema rok, ima batch code koji kada se ukuca na odredjenim sajtovima koji proveravaju rok trajanja daje datum kada je napravljen proizvod. Meni je jedan poznati UK sajt poslao piling masku koja nema rok, ali ima batch code, koji na proveri kaze da je proizvod napravljen pre tri godine. Kada sam ih kontaktirala da pitam rekli su mi da je sa proizvodom sve u redu, ali da mogu vratiti ako zelim. Ja sam ga isprobala i videla da je i po mirisu i po stanju sve okej pa nisam vratila. Ali npr. ovde ne bih mogla to da prodam jer sajt ne dozvoljava da se stavlja kozmetika starija od dve godine.
2025 11 19
Htela sam da kazem da vam se proizvodi brisu sa razlogom, a to je krsenje nekog pravila. Da li su to lazni tagovi, nepravilno postavljanje kozmetike i parfema bez svih potrebnih podataka, lazno stanje, slike sa neta ili nesto drugo, nije ni bitno, bitno je da ste prekrsili neko pravilo i da je zato obrisano. Od admina bi bilo lepo da navede razlog brisanja kako bi clan znao gde gresi. mojekrpice rs/items/zene/1717139/nedozvoljeni-predmeti Na ovom linku mozete naci spisak nedozvoljenih predmeta
2025 11 19
Nit je parfemima istekao rok, nit je oglas sa tašnama imao bilo šta navedeno netacno... Poenta je da niko ne odgovara na mejl
2025 11 19
Probajte u DM da im se obratite da vam kazu gde gresite. Parfemi i nemaju neki rok. I poslednji koji sam kupila (i jedan dobila) su iz Jasmina, oba takodje oko 3 godine stara. Sve je u redu sa njima, ali eto ovde verovatno ne bih smela da ih prodam.
2025 11 19
Za parfeme ne treba rok trajanja već batch kod napisan u opisu i takođe uslikan tako da se lepo vidi batch (ako je otvoren parfem slika se batch na boci I na kutiji). Svakako je neko pravilo prekršeno I neće odgovoriti na poruku sigurno, umesto da se uzdate u to, bolje pročitajte pravila postavljanja oglasa i vidite gde grešite (ne brišu iz dosade sigurno).
2025 11 19
> Esprit21: > Kozmetika koja nema rok, ima batch code koji kada se ukuca na odredjenim sajtovima koji proveravaju rok trajanja daje datum kada je napravljen proizvod. > Meni je jedan poznati UK sajt poslao piling masku koja nema rok, ali ima batch code, koji na proveri kaze da je proizvod napravljen pre tri godine. Kada sam ih kontaktirala da pitam rekli su mi da je sa proizvodom sve u redu, ali da mogu vratiti ako zelim. Ja sam ga isprobala i videla da je i po mirisu i po stanju sve okej pa nisam vratila. Ali npr. ovde ne bih mogla to da prodam jer sajt ne dozvoljava da se stavlja kozmetika starija od dve godine. Da, tacno, ali ja i kad nevedem taj batch code, admini to ne priznaju, traze iskljucivo datum isteka🤷🏻‍♀️
2025 11 19
Uglavnom se rokovi više ne stavljaju na hemiju i na kozmetiku ..itd..Prosto obratite pažnju u donjim delovima sa zadnje strane ima čep koji je otvoren i tu vam pise ...12..9..30..itd znaci od momenta otvaranja bočice ili kreme ili sta god od tog momenta proizvod važi 12 ili 30 meseci ...toliko da znate ..To mi je posao kontrola proizvoda
2025 11 20
> Emma2222: Da, tacno, ali ja i kad nevedem taj batch code, admini to ne priznaju, traze iskljucivo datum isteka🤷🏻‍♀️ Mislim da ima neko posebno pravilo za parfeme. Ako se ne varam mora i da se napise batch code u opisu i da se uslika. Neka me ispravi neko ako gresim
2025 11 20
> ninanica: > Uglavnom se rokovi više ne stavljaju na hemiju i na kozmetiku ..itd..Prosto obratite pažnju u donjim delovima sa zadnje strane ima čep koji je otvoren i tu vam pise ...12..9..30..itd znaci od momenta otvaranja bočice ili kreme ili sta god od tog momenta proizvod važi 12 ili 30 meseci ...toliko da znate ..To mi je posao kontrola proizvoda Da, ja to znam, ali admini zahtevaju da se u opisu kozmetike stavi datum isteka ili brisu objave. Jedino su korektni za parfeme.
2025 11 20
Ok.. Ako je tako za parfeme, ali oba oglasa za tašne mi je skinuo.. Vidim da tasni sa brendom ima na sajtu.. Nista ja nisam napisala drugačije u opisu...
2025 11 21
Vrlo ssm razočarana sajtom.. Par godina sam bila potpuno ne aktivna ovde, pre je to bilo mnogo bolje...
2025 11 21
Ako su bottega I dior tašne, više razloga.. kopije nisu dozvoljene, mada prolaze, pun ih je sajt, ali msm da je možda veći problem ako se prodaju kao "Bottega Torba" a očigledno je kopija. Vidim da ste sad stavili samo kao "torba" pa možda to bude ok.. Malo je bezveze cela priča sa kopijama jer npr sajt je pun Polene torbi sad, skoro sve su kopije (na nekim oglasima piše 1:1 a na nekim ne već se prodaju kao originali), cena moje original Polene je 50000 a ove "original kopije" se prodaju po 10000. Samo jedan brend kao primer a ima ih milion. I ti oglasi stoje a oni se uhvate nekom random da brišu "Bottega" torbu. Ima negde tema koju je MissDiva otvorila, to su sve profili sa milion kopija torbi, patilka, Ugg i ostalo, prodaju ih maltene "na veliko" 😒
2025 11 22
1 2