Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

Preporuka za štapni usisivač

Štapni ili obični usisivač,šta preporučujete?
2025 11 21
Obični - ja sam kupila prosle godine neki stapni bosch i organski ga ne podnosim nakon godinu dana, a placen je dosta pa kao kao trpim, ali bas ovih dana gledam da kupim normalan usisivac :') Isprazni se baterija a ostane mi npr jos hodnik ili jedna soba i izludim (a ne zivim u fazon 500 kvadrata pa kao da je razumljivo) i onda moram da cekam da se napuni jos tipa sat vremena da zavrsim. Sto se tice slabo dostupnih coskova i slicno - crevo i dobar nastavak su nezamenjivi - zavisi kakvi su nastavci na stapnom, ali vecina nemaju crevo vec samo one plasticne dodatke koji nekad rade posao a nekad ne. (npr prostor izmedju zida i ormara ne mogu da usisam vec godinu dana, jer ne dopire nastavak ni do pola duzine, tj dubine ormara - pa se snalazim sa metlom) Takodje, nedostaju mi oni stariji usisivacim sa najobicnijom plasticnom glavom bez ikakvih izmisljanja tople vode tipa "specijalne cetke za mikro cestice, nezne prema parketu" itd. - Tako se lepo zaglavi kosa tj dlake na tu cetku od mog usisvaca da mi treba 3 sata da je ocistim, a ako je ne ocistim ne usisava kako treba - ako imate obicaj da cistite cetku nakon svakog usisavanja onda super, ali ja nemam 😂 Ovo je ta cetka koja se vadi radi "lakseg" ciscenja
upload
2025 11 21
A ovo je usisivac - mislim da je ok ako imate 2, pa se ovaj koristi za neku svakodnevnu upotrebu - ja npr svaki dan malo usisam jer nisam normalna, onako brzinski - jer je nekako uvek na dohvat ruke i nije sad proces kao sa obicnim. Ali definitivno obicni za neko ozbiljnije ciscenje - ako bih morala samo jedan - izabrala bih obican, sad cu morati da imam 2 jer nisam na vreme razmisljala 😂
upload
2025 11 21
Obican...kupila sam ga pre mesec dana i to Bosch odlican je...ima i turbo cetku,verujte da podize tepih,bas je jak
2025 11 22
Hvala vam devojke na savetu
2025 11 22
Oba. Stapni usisivac dozivljavam kao elektricnu metlu.
2025 11 23
> KristinaCa12: > Obican...kupila sam ga pre mesec dana i to Bosch odlican je...ima i turbo cetku,verujte da podize tepih,bas je jak Koji model je u pitanju?
2026 03 31
Ja sam za Black friday kupila Dyson štapni i kunem se u njega od prvog dana. Ima različite nastavke, a s obzirom da živim u 40kv i imam psa , stigne da usisa i u turbo mode-u, tako da je i baterija ok.
2026 03 31