Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oprezno ‼️Massimo Dutti -kopije?⁉️

Postovani ,narucila sam bluzu Massimo Dutti koja je bila sa etiketom. Godinama kupujem i nosim ovaj brend samk iz jednog razloga jer prodaju prirodne materijale poput kasmira i lana.. Cim mi je stigla primetila sam da etikete nisu iste pise Made in Turkey a unutranja etuketa je totalna basic( ne kao njihove na vise strana gde pise deklaraciji ,sastav ,nacin odrzavanja i slicno) Takodje pisalo je poliestar .. Negativan nisam zelela da dam jer nisam sigurna ni da clanica zna. Pitam se odakle tolike kopije? Da li je moguce da se kopira sve.. Vrhunac mi je bio kad sam videlala Monu na Temu🤣..Takodje obratite paznju jer ovde ima dosta profil koji prodaju Massimo sve sa etiketama ..Po neralnom niskim cenama sto je nemoguce.. Njihovi kadmir dzemperi su sada 22000, kaputi 40 000 -60 0000.. Da li je jos neko iskustav sa ovim?
2025 11 22
Pun je sajt kopija, jedno vreme je bila navala onih "La pillage" ili kako se već zovu, cegeri za pijacu 😂 I to su samo nicali profili sa po 10ak komada "na stanju", pa onda UGG Tazz i tako, zavisi šta je traženo u datom trenutku. Generalno, kopiraju sve, pa treba dobro obratiti pažnju pri kupovini, meni ovo nije ništa novo, u ciklusima se pojavljuju mase određenih brendova po sajtu, valjda kako im stignu kamioni iz Turske ili odakle već..
2025 11 22
I ja kupujem samo od prirodnih materijala izmedju ostalog i MD. Cak sam i posteljinu promenila i skoro iskljucivo uzimam samo lanenu. A sto se tice kopija, bukvalno je postalo rizik kupovati bilo sta od toliko uvaljivaca i prevaranata. Zato uglavnom narucujem sa stranih sajtova i kupujem preko gde je provereno. Nadam se da posto nije znala, da vam je vratila novac?
2025 11 22
Nisam trazila povrat jer ona kaze da je kupila ovde ..To mi je za nauk,ali redovno vidjam prodavce koje imaju sve stvari Massimo sa etiketom za male pare .Stvarno nisam ocekivala da postoji kopija i da je sindza u pitanju. Hvala na obavestenju bicu opreznija.
2025 11 22
Evo da se uključim u temu... Jako puno stvari imam iz Massima i dva para farmerki sam kupila u radnji gde pise made in Turkish...Massimo je brend firme Inditex kao i Zara, berska, oyso... To da imaju kvalitetnije stvsri od ostalih brendova svoje firme da... Al ne pravite da je Massimo -Armani... Uostalom Turska ima najbolji pamuk zašto ne bi sili u Turskoj... Pa i na najk patikama piše Indonesia pa koštaju 30 hiljada
2025 11 22
> maki96: > Evo da se uključim u temu... Jako puno stvari imam iz Massima i dva para farmerki sam kupila u radnji gde pise made in Turkish...Massimo je brend firme Inditex kao i Zara, berska, oyso... To da imaju kvalitetnije stvsri od ostalih brendova svoje firme da... Al ne pravite da je Massimo -Armani... Uostalom Turska ima najbolji pamuk zašto ne bi sili u Turskoj... Pa i na najk patikama piše Indonesia pa koštaju 30 hiljada Slažem se ,koliko puta sam uzela u radnji i piše made in Turkish. Znamo svi koliko su skupe MD stvari ali možda devojke jednostavno hoće da prodaju pa stave nisku cenu
2025 11 22
Slazem se za turski pamuk da je zaista l kvalitetan ,ali ovde se ne radi o tome. Nije njihov bluza etikete nemaju veze sa njihovima i materijal isto . Zalazem se za korektno i iskrenu saradnju. Meni je bitno da je je od prirodnog materijala a ne da se uvaljuje plastika. To je isto kao kad prodajete fake parfem i napisete original, a radi se replici iz Turske . Nikad nista nije isto . Napisala sam ovo samo da obratite paznju. Kao sto je objasnila Her fashion, to je roba koja izgleda dolazi na kamione ,zavisno od potrasnje sve fejkuju. Ocigledno je da ima masa prodavaca koja prodaje bas te Massimo stvari, Ugg u svim velicinama .. Prvo sto je u pitanju komercijalna prodaja ( niko sigurno ne kupuje cizme 36-41 za svoju kolekciju🤣🤣) Drugo sto obmanjuju kupce , da se radi o originalima.
2025 11 23
To se slazem kupuju na džakove pa ovde preprodaju.. Ima svega, kada vidim ove profile sa po 300 din stvari ja to preskačem.. To je moj stav, ovde prodajem svoje lično stvari, 70 % je obučemo jednom. 30 % ni jednom... Takodje i kupujem na ovom sajtu ali kvalitetne stvari ne vodim se prvenstveno cenom...
2025 11 23