Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa kupcem

Devojke,treba mi pomoc Stavila sam oglas za nove cizme,na kojem je bio napisan broj i duzina gazista Javio se kupac za dodatne slike,koje sam poslala i dogovorile smo se Kada joj je stigao paket,najstrasnije me napala: Da su cizme ostecene i za smece,da su mazane lakom za nokte,a cizme nove novcate Elem,dala mi je dve negativne u kojima me nazvala lopovom i prevarantom Imam 181 pozitivan utisak i nikada nisam imala problema ,ni sa kupcima ni prodavcima,a ona ima 2 utiska Pisala sam adminima i poslala mejl na adresu za pomoc ali nema odgovora. Da li ste imale slican slucaj i sta mogu jos da uradim? Postavila bih ovde slike i njene komentare ali ne vidim da moze Hvala vam
2025 11 30
.
upload
2025 11 30
.
upload
2025 11 30
.
upload
2025 11 30
.
upload
2025 11 30
Pisite adminima tj. na vise njihovih profila Mislim da nema pravo da vam da za jednu saradnju vise utisaka. Neko ce vam odgovoriti sigurno. Bar meni odgovaraju u roku od 24h
2025 11 30
Pisala sam ,dvema adminkama pre dva dana ali ne odgovaraju Hvala vam u svakom slucaju
2025 11 30
Pišite adminima i sačekajte. Idealno ako je još oglas ostao, ili oni da mogu da nađu u pretrazi, ali ako ste poslali predmet u stanju koje odgovara opisu mislim da će to okej proći, uz čekanje naravno. Takođe, nadam se da je prepiska bila na sajtu, pošto se admini pre svega bave time. Valjda je i članica u utisku navela neki dokaz, dva ne može da ostavi za jednu saradnju.
2025 12 01
Pisala sam i cekam,izbrisala sam oglas Poslala sam cizme ,koje su nove....Clanica nije navela nikakav dokaz,samo uvrede Hvala vam
2025 12 01
Koliko sam mogla da vidim u komentaru, napisala je i da je "pogrešan broj" pa je možda pokušala na taj način da ih vrati jer joj ne odgovaraju. Jako je nezahvalno prodavati obuću ovde, nekad ne može ni da se izmeri lepo gazište itd., pa svakakve situacije mogu da se dese.
2025 12 01
> Her_Fashion: > Koliko sam mogla da vidim u komentaru, napisala je i da je "pogrešan broj" pa je možda pokušala na taj način da ih vrati jer joj ne odgovaraju. > Jako je nezahvalno prodavati obuću ovde, nekad ne može ni da se izmeri lepo gazište itd., pa svakakve situacije mogu da se dese. U svakom oglasu naglasim duzinu gazista,tako da to nije opravdanje za nju I ja mislim,da je htela da ih vrati i zbog toga ,takvi komentari ali to nije razlog da pljuje po meni Ja sam dosta obuće kupila ovde i nikada nisam pogrešila u proceni,posto znam koji br nosim i svoj ug😇
2025 12 01
Nisam ni htela da kazem da je opravdanje, nego da se takve stvari desavaju ovde, pa cak i da sami ostete predmet da bi imali izgovor da vrate jer im ne odg velicina (koliko je to realno da rade ne znam, ali bilo je pomena o tome vise puta na forumu)
2025 12 01