Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je prevara?

Danas mi se desila situacija koja mi uopste ne pije vodu. Naime korisnica je insistirala da joj se paket posalje preko dexpressa na sta sam na kraju pristala i poslala joj broj racuna na koji da uplati novac, posle mi se javlja da je novac uplacen i salje mi skrinsot i da navodno ja skeniram taj kod kako bih primila novac, ulazim na sajt trazi mi broj kartice datum isteka i cvv i na sve to mi trazi saldo na racunu da bi oni utvrdili da je to moj racun??!!! Saljem vam sliku
2025 12 02
Evo ga
upload
2025 12 02
Јесте превара. То са Декспресом је често у последње време. Да сте унели број картице и ЦВВ, скинули би Вам новац са рачуна.
2025 12 02
> Anastasija262: > Danas mi se desila situacija koja mi uopste ne pije vodu. Naime korisnica je insistirala da joj se paket posalje preko dexpressa na sta sam na kraju pristala i poslala joj broj racuna na koji da uplati novac, posle mi se javlja da je novac uplacen i salje mi skrinsot i da navodno ja skeniram taj kod kako bih primila novac, ulazim na sajt trazi mi broj kartice datum isteka i cvv i na sve to mi trazi saldo na racunu da bi oni utvrdili da je to moj racun??!!! Saljem vam sliku Isto, molim admin da blokira ovog korisnika
2025 12 02
Isti korisnik, ista prevara
upload
2025 12 02
Nikako ne ulazite ni na kakve linkove. Ukoliko vam je neko uplatio nema potrebe ni za kakvim linkom. Vama stize poruka o uplati ili proverite na mBenking aplikaciji. Drugacija uplata ne postoji
2025 12 02
Svakodnevno se pojavi neka nova prevara. Ne razumem ,zar ne postoji način da se to sankcioniše...
2025 12 02
Ovo čak nije ni novo. Da samo svi redovno prate forum...
2025 12 02
> darkacademia: > Ovo čak nije ni novo. Da samo svi redovno prate forum... Iskreno do sad nisam pratila forume, samo sam htela da vidim ima li nas jos koji su se susreli sa ovakvom vrstom prevare :)
2025 12 03
Milion istih tema sto se tice prevara ovog tipa.
2025 12 03
I meni se desilo isto danas, ja sam kliknula na link jer mi je delivalo ok isprva ali sam onda proverila i sa Dexpressom i bankom i svi su rekli da je potencijalna prevara i blokirali mi karticu. Ostavila sam negativan komentar toj osobi pa je ona meni onda ostavila 2 negativna komentara sa apsolutnim lazima. Slikala sam poruke. I onda nudi da ako obrisem obrisace i ona moje. Ja sam sokirana, em nisam dugo ovde em nikakvo loše iskustvo do sad nisam imala a pritom danas uplatih plan. Imate li neki savet? Kako da nadjem te admine da pišem i šta da radim sa negativnim ocenama?
2025 12 03
> Anastasija262: > > darkacademia: > > Ovo čak nije ni novo. Da samo svi redovno prate forum... > Iskreno do sad nisam pratila forume, samo sam htela da vidim ima li nas jos koji su se susreli sa ovakvom vrstom prevare :) Ni ja, nisam citala forume, sve sam ok imala komunikaciju do danas. I ispala sam naivna jer mi je delovalo ok isprva dok nisam proverila sa bankom i Dexpressom koji su rekli da jeste sumnjivo. Reci mi molim te, gde si nasla admina, gde da pisem i ja?
2025 12 03
> Soulvillena: > > Anastasija262: > > > darkacademia: > > > Ovo čak nije ni novo. Da samo svi redovno prate forum... > > Iskreno do sad nisam pratila forume, samo sam htela da vidim ima li nas jos koji su se susreli sa ovakvom vrstom prevare :) > Ni ja, nisam citala forume, sve sam ok imala komunikaciju do danas. I ispala sam naivna jer mi je delovalo ok isprva dok nisam proverila sa bankom i Dexpressom koji su rekli da jeste sumnjivo. > Reci mi molim te, gde si nasla admina, gde da pisem i ja? Uvek je za sve''bolje spreciti..'' citajte forum i pre nekog licnog problema. Svasta ovde pise.
2025 12 04
Ja nisam nigde kliknula (jer nikad nigde ne klikćem : ) i opet mi je hakovan nalog. Eto, čisto da znate.
2025 12 04
ja nisam znala da postoji prevara (nisam cesto i dugo ovde)- Alekss1258 je ime dozivljavam isto od ovog korisnika, meni je sumnjivo sto menja pol, i sto trazi mejl. Rekla sam ok ajde za mejl, ali je mejl stigao sa mejl adrese koja je sumnjiva. Ja sam osoba koja prodaje par svojih ok stvari ne jer moram nego jer se gomilaju i vidim sad cu da budem banovana ili slicno
upload
2025 12 12