Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta se desava sa temama?

Zamolicu za objasnjenje ako neko zna zasto je nestala cela tema??? Sinoc sam otvorila u grupi “Ideje “temu za novogodisnje outfite kako bi clanice kacile elegantnije stavri za prodaju na jednom mestu. Tema je imala vise stranica ,korisnice su kacile svoju ponudu i sad je vise nema ? Ne razuem sta se desilo? Da li je prekrseno neko pravilo da to ne znamo ili o cemu se radi?
2025 12 11
Hm🤔 Bila je u podforumu Ideje koji za to i služi. Teme tipa "Zimske jakne", "Plave boja", "Zara stvari" itd su sve bile u tom podforumu i stajale godinama. Sad gledam podforum I sve te teme su nestale, ne samo Vaša. Kao da je neko preko noći odlučio "To ne ide tu" I obrisao sve teme gde članice kače stvari. Evo nije mi jasno zaista, Admini, ako čitate ovo, uozbiljite se🤣 Članice besne po forumu mesecima zbog članarina, bugova, I svega ostalog, umesto da se odgovori na ta pitanja, radi se generalno čišćenje tema na forumu, pa stvarno..
2025 12 11
mojekrpice.rs/forum/t/578245/novogodisnji-komadi Nisu ipak sve obrisali, neke su im promakle ili još nisu stigli do njih (2021). Svakako evo sad gledam, da li sam sanjala ili je taj podforum uvek bio pun ovakvih tema, i ubeđena sam da jeste, tako da mislim da su ipak preko noći odlučili da više nije.
2025 12 11
Hvala na podeljenom misljenju.. Iskreno nemam pojma . Jos jutros citam temu bas uz kafu i smejem se za tvoju pidzamu 😜 Takva grupa je postojala i prosle godine ja sam bas sebi kupila odlicnu crnu haljinu ,zato mi je pala ideje ako neko nesto nadje a realno i sama imam par elegantnijih krpica. Stvarno mi je neralno da niko ne odgovara na poruke ,niko ne objasnjava sta se desava sa sajtom,niko se izvinjava za nefunkcionisanje.. Jedino sto se uredno naplacuje, baguje skidaju slike i teme.
2025 12 11
:') Nazalost, mislim da znam koji je razlog brisanja tema - Prodaja predmeta koji nisu oglaseni na sajtu jer clanice nisu platile clanarinu pa na taj nacin "postavljaju stvari na sajt" - sto bi mozda i bilo ok, da placanje clanarina radi svima (da se razumemo, meni sve radi ok, ali mislim da jos uvek ima onih koji su platili a ne radi im). Nemam drugo objasnjenje za ovo, a verujem da sam u pravu 100%
2025 12 11
> Her_Fashion: > :') Nazalost, mislim da znam koji je razlog brisanja tema - Prodaja predmeta koji nisu oglaseni na sajtu jer clanice nisu platile clanarinu pa na taj nacin "postavljaju stvari na sajt" - sto bi mozda i bilo ok, da placanje clanarina radi svima (da se razumemo, meni sve radi ok, ali mislim da jos uvek ima onih koji su platili a ne radi im). Nemam drugo objasnjenje za ovo, a verujem da sam u pravu 100% Ma sve je to ok. Nije ok da su admini ,,nestali" i nisu udostojili odgovora,komentara članice koje mesecima pišu na forumu. Bukvalno samo reaguju u slučaju brisanja komentara koji ugrožavaju mk - novi sajtovi i sl. Komedija sa elementima tragedije.
2025 12 11
> Her_Fashion: > :') Nazalost, mislim da znam koji je razlog brisanja tema - Prodaja predmeta koji nisu oglaseni na sajtu jer clanice nisu platile clanarinu pa na taj nacin "postavljaju stvari na sajt" - sto bi mozda i bilo ok, da placanje clanarina radi svima (da se razumemo, meni sve radi ok, ali mislim da jos uvek ima onih koji su platili a ne radi im). Nemam drugo objasnjenje za ovo, a verujem da sam u pravu 100% E moguce da da ima smisla, jer je bas neka devojka okacila haljinu i napisala nemam izlozeno na profilu .. Razumela bi i to nema "svercovanja" ali da sve funkvionise ostalo..Placam premium plan cak nema ni 30 artikala a ne mogu da napravim temu na forumu ,da trazim ono sto mi treba...
2025 12 11