Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Brisanje predmeta

Znam da je bila tema o ovome ali ne nalazim Da li neko zna kako se brisu predmeti? Svakog dana shvatim da mi fali jedn, dva ,tri predmeta po broju oglasa ali ne znam koji su. Pritom ih nisam sama obrisala
2025 12 11
Nestaju i cele teme po forumima Predpostavljam da znate pravila niste pd juce na sajtu, uostalom mogu se iscitati. Ako ste sve ispostavali ne znam sta se desava ili je i to neki bag ?? Da nas prosvetle Admini i objasne o cemu se radi..
2025 12 11
Meni su pre dva sata obrisali dva oglasa- jedan je imao preko deset sacuvanih. Na poruke naravno ne odgovaraju, mada im nisam ostala duzna! Traze dlaku u jajetu! Sajt baguje konstantno, ne mogu to da poprave ali znaju da brisu oglase. Bas su me iznervirali!
2025 12 11
Meni su deaktivirali 17 predmeta. Razlog nemam pojma, ono sto sigurno znam je da hashtagovi su bili ispravni, nisu bile slike sa interneta, opis predmeta detaljno napisan. Iskreno ni ne zanima me vise, ionako je sajt otisao u tri lepe... Verovatno misle da tako mogu da "nateraju" clanove da uplate mesecnu clanarinu, ali meni ne pada na pamet. Sajt vise ne radi nego sto radi, juce sam bila nesto raspolozena i otvorila temu sa zimskom akcijom, 2 SATA sam se mucila jer naravno sajt je bagovao i stalno je izbacio error (i neki broj). Ja sam se "preselila" na drugom sajtu (V), od ovog se oprastam nakon 10 godina, ali sta je tu je...
2025 12 12
> stefaniii: > Meni su deaktivirali 17 predmeta. Razlog nemam pojma, ono sto sigurno znam je da hashtagovi su bili ispravni, nisu bile slike sa interneta, opis predmeta detaljno napisan. > Iskreno ni ne zanima me vise, ionako je sajt otisao u tri lepe... Verovatno misle da tako mogu da "nateraju" clanove da uplate mesecnu clanarinu, ali meni ne pada na pamet. Sajt vise ne radi nego sto radi, juce sam bila nesto raspolozena i otvorila temu sa zimskom akcijom, 2 SATA sam se mucila jer naravno sajt je bagovao i stalno je izbacio error (i neki broj). > Ja sam se "preselila" na drugom sajtu (V), od ovog se oprastam nakon 10 godina, ali sta je tu je... Tako i treba! Može se biti lud donekle i trpeti,ali padati pred nečije noge i kumiti - samo da život od toga zavisi. Ja ću još neko vreme držati po tri oglasa,a svakako sam se prebacila na novi sajt.
2025 12 12
> ZeljkaRaskovic: > > stefaniii: > > Meni su deaktivirali 17 predmeta. Razlog nemam pojma, ono sto sigurno znam je da hashtagovi su bili ispravni, nisu bile slike sa interneta, opis predmeta detaljno napisan. > > Iskreno ni ne zanima me vise, ionako je sajt otisao u tri lepe... Verovatno misle da tako mogu da "nateraju" clanove da uplate mesecnu clanarinu, ali meni ne pada na pamet. Sajt vise ne radi nego sto radi, juce sam bila nesto raspolozena i otvorila temu sa zimskom akcijom, 2 SATA sam se mucila jer naravno sajt je bagovao i stalno je izbacio error (i neki broj). > > Ja sam se "preselila" na drugom sajtu (V), od ovog se oprastam nakon 10 godina, ali sta je tu je... > Tako i treba! Može se biti lud donekle i trpeti,ali padati pred nečije noge i kumiti - samo da život od toga zavisi. > Ja ću još neko vreme držati po tri oglasa,a svakako sam se prebacila na novi sajt. Koji je novi sajt sa sam na nekim izbacivala medjutim tamo jos gore, sve mi se javljaju neki hrvati i drugi stranci da im saljem preko, verujem da su neke prevare
2025 12 12
Brisanje oglasa nema veze sa uplatom članarine.. Ja plaćam članarinu najveći paket i brišu oglase.. Konkretno najviše parfem kada objavim i ako sam slikala bar cod i uglavnom su potpuno novi neotpakovan pa ne znam sta im tu nije jasno... Gledala sam ostale oglase sa parfemima isti opis al meni često obrisu
2026 01 05
Meni su skoro obrisali 2 oglasa - jedan za neku zelenu haljinu?? i jedan za Rituals ulje koje je bilo po svim pravilima, sa batch codom i svim potrebnim informacijima tako da pravila nema. Ja sam na krpicama odavno i nikada do sada nisam imala problem, ali kako je sve krenulo nizbrdo, pa i ovo sa oglasima biće uskoro pa-pa
2026 01 06
Meni je nestalo pocetkom januara oko 100 oglasa, nekom pukom srecom se vratilo 2-3 oglasa. Neka je neko od admina i obrisao nesto, ali nije sve sigurno. Vidim to i kroz omiljene, nesto samo nestane, a nesto stoji pa kad pokusas da udjes na oglas samo izadje oglas vise nije dostupan. Prijavljivala sam milion puta…jedini odg koji sam na pocetku dobila jeste da su upoznati sa tim, rade na resavanju. Kucanje pretrage isto nicemu ne sluzi, npr kucala sam crne sandale, pise da ima 30+ stranice, cvrc, posle 10-e vise ne vidis ni jedan oglas, a vec posle par stranica vidis po 1-2-3 oglasa po strani.
2026 02 08
Evo meni su sad obrisali 26 stvari, ne krse pravila sigurno. Sve je uredno uslikano i oznaceno i napisano kako treba. Ja ne znam za sta dajem novce. Nadam se da je u pitanju bag, bilo bi apsurdno da se bave brisanjem stvarcica umesto da resavaju problem zasto im sajt ne radi
2026 03 24
Meni je preko noći izbrisano 300 oglasa! Pre toga redovno su mi brisani oglasi, bukvalno svakodnevno. Strašno.
2026 03 30
Gde su mi jos 10 stranica omiljenih predmeta nestale? A ne mogu da nadjem ni cuzmice od jedne clanice, mnogih artikala prosto vise nema!!!
2026 04 04
SRAMOTA,bez prethodne najave preko noci mi je obrisano preko 500 predmeta! Preko noci je unisten trud ,vreme i rad ulozen u preko 500 oglasa. Godinama sam clan sajta ali jos ne dobijam odgovor iz kog razloga su to uradili. Nisam krsila pravila sajta u postavljanju oglasa,dakle oglasi su bili postavljeni u skladu sa pravilima !
2026 04 09
I meni je obrisano uredno postavljenih preko 30 oglasa koji su sigurno u redu i dugo su i stajali na sajtu. Ko ima vremena sad to sve ponovo da slika i objavljuje ja ne znam zaista.
2026 04 17