Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Broj telefona

Da li je moguće doći do broja telefona od člana od kog želim nešto da kupim a pritom mi je hitno? Članica je aktivna,ima pozitivne ocene ali mislim da ni ona ne može da pristupi sajtu poslednjih par dana,pošto smo se čule ali je nestala 😅 Meni bi stvari trebale do vikenda, kad mi se sestra udaje, pa molim vas da mi pomognete kako da stupim u kontakt sa devojkom kad već preko sajta ne mogu 🫶
2025 12 15
Mozes jedino da pitas poslednju osobu u utiscima od koje je ona nesto kupila za broj telefona. Znam da se pre potezala ista tema i da dosta clanica nije za to davanje broja, ali ja sam tako uspela da kupim jedne cipele koje su mi isto bile hitne i clanica se nije naljutila, bas naprotiv, tako je bilo mnogo lakse i njoj i meni, jer je sajt rasulo.. 😄
2025 12 15
> KrpiceMP: > Mozes jedino da pitas poslednju osobu u utiscima od koje je ona nesto kupila za broj telefona. Znam da se pre potezala ista tema i da dosta clanica nije za to davanje broja, ali ja sam tako uspela da kupim jedne cipele koje su mi isto bile hitne i clanica se nije naljutila, bas naprotiv, tako je bilo mnogo lakse i njoj i meni, jer je sajt rasulo.. 😄 E da pametno,probaću. Hvala na savetu 🤗
2025 12 15