Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Torba koja nije za kantu

> NShibridi: > Zalosno je to sto pored takvih clanica, mi, postene clanice ne dobijamo ni priliku. Vodite racuna o utiscima. To nek svima bude kljucno kod odlucivanja. Gresku prastam, bezobrazluk nikad. Secam se clanice koja je u jednom trenutku imala 33 negativna utiska, ejjjj, 33.
2025 12 27
> MinaMasa: > Adminu je prijavljeno, ali ne odgovara iako je onlajn. Meni se jednom desilo da mi nisu odgovorili mesec dana, pa su na kraju blokirali tu članicu (kad su napokon odgovorili). Imala sam još 2 situacije, tad su mi odgovorili relativno brzo, u roku od par dana. Ne znam kakva je sad situacija zbog ovih članarina itd, tj kako postižu da odgovore i u kom roku.
2025 12 27
> MinaMasa: > Psihoza level pro Postoji neka minimalna šansa da je uplatila na račun menjačnice😅 Svakako, ne znam zašto je to "Vratila sam novac" osnova za brisanje negativne. Ima onih koji pogreše, ali ima mnogo više onih koji svesno uvaljuju pa "ako prodje prodje". Meni se samo jednom desilo da mi je članica zaista slučajno poslala predmet sa oštećenjem i da sam dobila zaista iskreno izvinjenje, i imala neku normalnu, prijatnu komunikaciju. Uglavnom su uvek bezobrazne i drčne, tako da se namera itekako vidi.
2025 12 27
> Her_Fashion: > > MinaMasa: > > Psihoza level pro > Postoji neka minimalna šansa da je uplatila na račun menjačnice😅 Svakako, ne znam zašto je to "Vratila sam novac" osnova za brisanje negativne. Ima onih koji pogreše, ali ima mnogo više onih koji svesno uvaljuju pa "ako prodje prodje". > Meni se samo jednom desilo da mi je članica zaista slučajno poslala predmet sa oštećenjem i da sam dobila zaista iskreno izvinjenje, i imala neku normalnu, prijatnu komunikaciju. Uglavnom su uvek bezobrazne i drčne, tako da se namera itekako vidi. Da, desavalo se i meni par puta da posalju slucajno, izvine se, dogovorimo se i resi se problem. Ali, bezobrazluk ne tolerisem.
2025 12 27
> NShibridi: > Zalosno je to sto pored takvih clanica, mi, postene clanice ne dobijamo ni priliku. Vodite racuna o utiscima. To nek svima bude kljucno kod odlucivanja. Meni nije jasno kako se te stvari slikaju, a da se ne vidi koliko je urnisana. Cini mi se da prevaranti svih fela dobro zaradjuju, i oni koji prodaju nepostojece stvari(prodaju maglu) ili ovi sa sarenim lazama.
2025 12 27
> MarianneMary: > Cini mi se da prevaranti svih fela dobro zaradjuju, i oni koji prodaju nepostojece stvari(prodaju maglu) ili ovi sa sarenim lazama. Pa naravno da zarađuju kad se svi pecaju na niske cene. Uopšte ne razmišljaju da postoji razlog zašto je jeftino. Da se ogradim pre nego me razapnu ovde 🤣 Govorim o nerealno niskim cenama tipa nova Zara jakna za 2000 i sl.
2025 12 27
> Her_Fashion: > > MarianneMary: > > Cini mi se da prevaranti svih fela dobro zaradjuju, i oni koji prodaju nepostojece stvari(prodaju maglu) ili ovi sa sarenim lazama. > Pa naravno da zarađuju kad se svi pecaju na niske cene. > Uopšte ne razmišljaju da postoji razlog zašto je jeftino. > Da se ogradim pre nego me razapnu ovde 🤣 > Govorim o nerealno niskim cenama tipa nova Zara jakna za 2000 i sl. Bogami, odsad ima da trazim iz svih uglova slikanje, ni u sta vise nisam sigurna.
2025 12 27
Ja sam tako jednom,bas davno,kupila patike koje su kostale 200 din. Marka nesto kao oposite, metro, i obuca iz onih jeftinjara,gde su nove takve kostale oko 500-700 din. Bilo bas davno,12-13 godina..aj da kazemo da je tih 200din bilo kao sad 400-500 din,plus postarina. Pisalo "nosene u super stanju" Kod te devojke stvarno bilo sve bas povoljno,nista nije bilo skuplje od 200-300 din. A slika patila naravno losa,mutnjikava.. de da cimam za dodatne slike... Joj majko... ja bacala obucu u 10 puta boljdm stanju!!!! Iznoseno,izguljeno, djonovi odvaljeni,smrde a na sve to strokave!!! Ono nije bilo za u stalu da se prostire kravama!!! Napisem kulturno da sam ih bacila u smece i devojka mi odgovori " sta si ocekivala za 200 din???"
2025 12 28
> lovesilver: > Ja sam tako jednom,bas davno,kupila patike koje su kostale 200 din. Marka nesto kao oposite, metro, i obuca iz onih jeftinjara,gde su nove takve kostale oko 500-700 din. > Bilo bas davno,12-13 godina..aj da kazemo da je tih 200din bilo kao sad 400-500 din,plus postarina. Pisalo "nosene u super stanju" Kod te devojke stvarno bilo sve bas povoljno,nista nije bilo skuplje od 200-300 din. A slika patila naravno losa,mutnjikava.. de da cimam za dodatne slike... > Joj majko... ja bacala obucu u 10 puta boljdm stanju!!!! > Iznoseno,izguljeno, djonovi odvaljeni,smrde a na sve to strokave!!! Ono nije bilo za u stalu da se prostire kravama!!! > Napisem kulturno da sam ih bacila u smece i devojka mi odgovori " sta si ocekivala za 200 din???" Ovaj roze korset kupljen je kod mene za 500din. pojas takodje, suknja nova sa etiketom takodje i brus za 300din. torbica je bila poklon uz kupovinu. Toliko o tome da mi koji prodajemo za 300-500din. prodajemo krs. Verujem da ova urnisana torba nije bila 300, 500din. vec vise.
upload
2025 12 28
> Ovaj roze korset kupljen je kod mene za 500din. pojas takodje, suknja nova sa etiketom takodje i brus za 300din. torbica je bila poklon uz kupovinu. Toliko o tome da mi koji prodajemo za 300-500din. prodajemo krs. Verujem da ova urnisana torba nije bila 300, 500din. vec vise. Molim vas,nemojte me pogresno shvatiti!!! Htela sam da kazem da se mora otvoriti 6 pari ociju kad se kupuje! Od koga se kupuje i sta se kupuje! Dovoljno je da par njih uvali smece za sitne pare i onda svi misle da ako je jeftino da ne valja! Dakle citati dobro utiske i gledati dobro slike,cak i kad je povoljno! Ja nisam umrla za tadasnjih 300 -400 din,toliko kosta kutija cigara. Stvar je bila u tome kad te neko pravi budalom. Stvar je bila u tome sto se smece baca u kantu! Stvar je bila u tome sto sam ja bacala stvari u 10x boljem stanju. Stvar je u tome sto se i nekom ko nema -ne poklanja smece!!! A kamoli prodaje!!! Ovde mozete i dalje kupiti dobro a povoljno a mozete i prekupo a fejk,u losem stanju i slicno.
2025 12 29
> lovesilver: > > Ovaj roze korset kupljen je kod mene za 500din. pojas takodje, suknja nova sa etiketom takodje i brus za 300din. torbica je bila poklon uz kupovinu. Toliko o tome da mi koji prodajemo za 300-500din. prodajemo krs. Verujem da ova urnisana torba nije bila 300, 500din. vec vise. > Molim vas,nemojte me pogresno shvatiti!!! Htela sam da kazem da se mora otvoriti 6 pari ociju kad se kupuje! Od koga se kupuje i sta se kupuje! Dovoljno je da par njih uvali smece za sitne pare i onda svi misle da ako je jeftino da ne valja! Dakle citati dobro utiske i gledati dobro slike,cak i kad je povoljno! > Ja nisam umrla za tadasnjih 300 -400 din,toliko kosta kutija cigara. Stvar je bila u tome kad te neko pravi budalom. Stvar je bila u tome sto se smece baca u kantu! Stvar je bila u tome sto sam ja bacala stvari u 10x boljem stanju. Stvar je u tome sto se i nekom ko nema -ne poklanja smece!!! A kamoli prodaje!!! > Ovde mozete i dalje kupiti dobro a povoljno a mozete i prekupo a fejk,u losem stanju i slicno. Slazem se
2025 12 29
> MinaMasa: > > Her_Fashion: > > > MarianneMary: > > > Cini mi se da prevaranti svih fela dobro zaradjuju, i oni koji prodaju nepostojece stvari(prodaju maglu) ili ovi sa sarenim lazama. > > Pa naravno da zarađuju kad se svi pecaju na niske cene. > > Uopšte ne razmišljaju da postoji razlog zašto je jeftino. > > Da se ogradim pre nego me razapnu ovde 🤣 > > Govorim o nerealno niskim cenama tipa nova Zara jakna za 2000 i sl. > Bogami, odsad ima da trazim iz svih uglova slikanje, ni u sta vise nisam sigurna. Kada je predmet oznacen sa ''novo bez etikete'' a u opisu stoji ''noseno jednom'' ili ''nekoliko puta'' u startu oglas je sarena laza, tj. stanje predmeta ne odgovara opisu. I naravno da se torbe kupuju kada su fotografisane iz svih uglova. Neke su provalile da je najtrazenija kategorija ''novo bez etikete'' zato tako i oznace, pa se posle prave lude.
2025 12 30
Zarin kaput ima trenutno na snizenju za oko 2600, pa sto da bude koriscen na sajtu MK za 2000 smeće?! Kupila sam moderan kaput i Zarin i Max Marin sa vunom za po 1000. Eko kožu zaobilazim, moze da spakuje kao novu tašnu ili jaknu i dok stigne da krene da se ljusti od trenja i pomeranja u transportu, jer joj prolazi rok. Tako sam ja davno dobila u razmeni naizgled kao novu torbu i čim sam je okacila na rame, počela da se raspada. Dakle, kupujte iskljucivo kozne torbe, jer se ne zna ni koliko je u radnji stajala, plus kod prvog kupca. Naravno, moze da se proveri pre slanja, da se malo savije i uoči
2025 12 30
1 2