Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa adminom i sajtom

Htela sam da podelim sa vama svoje iskustvo i da vidim da li ja gresim u necemu jer vec nedeljama predmeti mi se brisu. Dugo nisam bila na ovom sajtu i kada sam opet krenula da postavijam predmete admin mi je skrenuo paznju ostavio neutralnu i obrisao deo predmeta jer nisam stavljala kodove... Ok uspravila sam taj deo ali predmeti se i dalje brisu a ja zaista sada ne vidim razlog za to ali mozda ja opet u necemu gresim...
2025 12 27
Jedan od juce postavljenih predmeta,dakle slikan je parfem slikan je kod,takodje sam u opisu predmeta napisala koji je kod medjutim od juce mi fali 15-tak predmeta i tako prolazi svako moje postavljanje
upload
2025 12 27
Zaista ne vidim razlog brisanja a takodje ni malo mi se ne dopada ponasanje osobe koja uredjuje ovaj sajt jer ako placam neku uslugu a svi ovde placamo odredjenu svotu za postavljanje predmeta ocekujem normalnu komunikaciju a pre svega bilo kakvu komunikacuju a od te osobe niti dobijam neke odgovore a ako i dobijem to je sturo,u neku ruku polubezobrazan ogovor da me skine sa grbace. Opet ponavljam on/ona je tu za nas,mi je placacamo i treba da bude ovde na usluzi nama a ne da glumi sta vec glumi
upload
2025 12 27
Takodje sajt mi je progutao novac,verovatno kada su ga sredjivali bilo je nekih tehnickih poteskoca ali nikakav info ili objasnjenje gde je moj novac nisam dobila kao ni info ako on/ona nije u stanju da resi problem kome se mogu dalje obratiti Na stranu sto sam slabovida,naravno to je moj problem ali .. Malterirati nekoga ko dobro ne vidi sa glupim kodovima i onda brisati predmete bez bilo kakavog obrazlozenja meni je krajnje bahato i bezobrazno ponasanje
upload
2025 12 27
Ovo je jos jedan obrisan predmet od juce,dakle sve je slikano sve napisano medjutim meni predmeta nema...
upload
2025 12 27
Ako imaju uslikan batch kod (koji se vidi na slici) i napisan u opisu, jedino što mi pada na pamet su testeri? Ako ste postavljali neka tester pakovanja, nisu dozvoljena, samo komerc.
2025 12 27
Nisam znala da su testeri zabranjeni,postavljala sam testere ali je to bilo stavljeno u opisu medjutim predmeti koji su postavljeni sinoc nisu bili testeri tj mislim da je bilo 2 predmeta koji su bili tester pakovanje ali ostalih 50 skinutih predmeta su bili uredno slikani,komercihalna pakovanja dakle sve po ps Nevezano za ovu temu ali zbog cega bi tester pakovanja bila zabranjena? Vecu glupost odavno nisam cula,kopija je kopija bilo da je kom ili tester a isto vazi i za parfeme koji su original,razumem da je ovo sajt koji se prvenstveno bavi garderobom ali ocigledno je pravila pravio neko ko se ni malo ne razume u parfeme a vidim admin jos manje pa mi je malo smesno da osoba koja ocigledno nema nikakvo znanje o mirisima odlucuje sta je a sta ne prihvatljivo za ovaj sat
2025 12 27
PS. Pogledala sam malo po profilu, na nekim slikama se lepo vidi uslikan kod, na nekim ne, pa je možda i to problem.. možda da pokušate bolje slike, tj. da dodatno slikate i kod izbliza (tako da je čitko).
2025 12 27
> Katarinacat: > Nisam znala da su testeri zabranjeni,postavljala sam testere ali je to bilo stavljeno u opisu medjutim predmeti koji su postavljeni sinoc nisu bili testeri Da, testeri nisu uopšte dozvoljeni iz nekog razloga, pa čak i da piše u opisu. Za ova 2 parfema ne znam šta bih rekla, jedino što mi pada na pamet je to što sam rekla za kod, možda se ne vidi lepo kad postavite sliku 🤷‍♀️
2025 12 27
Takodje, pogledajte i neaktivne oglase (ako Vam fale neki stariji predmeti). Svi oglasi se posle 180 dana automatski prebacuju u neaktivne, tj. Nacrte, pa trebaju da se obnove, možda su neki i prebačeni tamo.
2025 12 27
Hvala na odgovoru,nisam dugo bila na sajtu(nekih par godina)tako da nemam stare predmete vec sve iz pocetka postavljam a kodovi se lepo vide a i stavljeni su u opisu predmeta tako da meni zaista nista nije jasno vec sticem utisak da smetam ovde nekome ...
2025 12 27
Volela bi da se ova tema ne obrise vec da osoba koja uredjuje ovaj sajt mi lepo ovde odgovori kakav to ima problem sa mojim nalogom i mojim predmetima
2025 12 27
Nema na čemu, ne znam šta bih Vam rekla zaista. Upućena sam u pravila, i ne bih rekla da ste ista prekršili, jedino to za slike. Primera radi, ja ovde ne vidim kod, tj vidim da postoji na boci, ali ne mogu da pročitam, bar ne na telefonu, ne znam kako izgleda na kompu Svakako bih na Vašem mestu pokušala da slikam izbliza te kodove, pa ako ih opet obrišu, onda bar možete sa sigurnošću da znate da to nije razlog.
upload
2025 12 27
> Katarinacat: > Nevezano za ovu temu ali zbog cega bi tester pakovanja bila zabranjena? > Vecu glupost odavno nisam cula,kopija je kopija bilo da je kom ili tester a isto vazi i za parfeme koji su original,razumem da je ovo sajt koji se prvenstveno bavi garderobom ali ocigledno je pravila pravio neko ko se ni malo ne razume u parfeme a vidim admin jos manje pa mi je malo smesno da osoba koja ocigledno nema nikakvo znanje o mirisima odlucuje sta je a sta ne prihvatljivo za ovaj sat Razmišljala sam na tu temu, mislim da je možda zbog toga što su testeri tehnički "ilegalni" 😅 U smislu, nisu namenjeni za dalju prodaju, i mogu da se kupe samo na crno. Ili to, ili je zbog onih silnih kopija koje se prodaju kao "testeri", po onim IG stranicama koje prodaju te fejkove, pa kao da smanje mogućnost potencijalne prevare.
2025 12 27
Uzasno su bezobrazni, rade kako im se cefne. Desavalo se i meni, ista prica skroz
2025 12 27
1 2 3 4