Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Clanstvo mesecno

> 300Čudaa: > Skinut iznos 558 i 150 din a nije plan aktivan ni posle par dana... Takođe, 23. decembra sam uplatila premijum plan, još uvek ne mogu da okačim oglas...
2026 01 05
Probacu preko kompjutera Ali svakako i dalje odgovor od admina nisam dobila.
2026 01 05
> peschici: > Da li imate opciju Vrati pretplatu? Meni se to pojavilo kad sam kliknula na Otkažite pretplatu. Možda mora da se vrati plan da bi mogao da se koristi. Mislim da je najbolje da otkažete pretplatu dan ili dva pre isticanja plana i da ne čekate da prođe, jer se obnavlja automatski, ali prvo idite u Ažurirajte način plaćanja. I najbolje preko kompjutera ako imate mogućnost. Sve sam probala.. i da otkazem pretplatu i da odustanem od otkazivanja.. karticu ne mogu da uklonim jer imam aktivan plan(koji mi zapravo nije aktiviran)... pisala sam dva mejla i adminima poruke..
2026 01 06
Meni su pre neki dan skinuli 150 din za pocetni plan za profil koji su mi blokirali jos pre mesec! Uzas!
2026 01 06
> Sve sam probala.. i da otkazem pretplatu i da odustanem od otkazivanja.. karticu ne mogu da uklonim jer imam aktivan plan(koji mi zapravo nije aktiviran)... pisala sam dva mejla i adminima poruke.. To se desilo i meni pre dva ili tri meseca. Niko vam nece odgovoriti. Jedini nacin je da vam skinu i sledeceg meseca i mozda tad proradi sa novom uplatom. Kod mene je bilo tako.
2026 01 06
> dijanah: > > peschici: > > Da li imate opciju Vrati pretplatu? Meni se to pojavilo kad sam kliknula na Otkažite pretplatu. Možda mora da se vrati plan da bi mogao da se koristi. Mislim da je najbolje da otkažete pretplatu dan ili dva pre isticanja plana i da ne čekate da prođe, jer se obnavlja automatski, ali prvo idite u Ažurirajte način plaćanja. I najbolje preko kompjutera ako imate mogućnost. > Sve sam probala.. i da otkazem pretplatu i da odustanem od otkazivanja.. karticu ne mogu da uklonim jer imam aktivan plan(koji mi zapravo nije aktiviran)... pisala sam dva mejla i adminima poruke.. Žao mi je što ne radi. 😟 Nisam ni ja imala mogućnost da uklonim karticu, ali sam uspela da otkažem naplatu u delu Ažurirajte način plaćanja i nisam imala naplatu sledećeg meseca. Ako ste sve otkazali, ne bi trebalo da dođe do nove naplate kad istekne taj plan. Nadam se da će neko uskoro da odgovori i pomogne. 🙏 Možda im stiže previše poruka na koje ne stižu da odgovore. Ako je malo administratora, ko zna koliko posla imaju i zato se na odgovor predugo čeka...
2026 01 06
Čudno je i to što je Admin profil poslednji put bio aktivan pre 2 meseca (ako se ažurno prikazuje poslednje prijavljivanje).
upload
2026 01 06
> LadyDona: > Čudno je i to što je Admin profil poslednji put bio aktivan pre 2 meseca (ako se ažurno prikazuje poslednje prijavljivanje). Ne mora da znači da je ažurno, jer sam ja npr nonstop ulogovana preko kompa, kad ne bih s vremena na vreme otvarala sajt preko telefona, pisalo bi tipa "poslednja prijava pre 3 meseca" iako sam često online. Mada koliko sam upućena, najaktivniji Admin je AdminMK, I sećam se da je VandaF (ona je valjda glavni Admin za nas i krpice HR) pre X meseci rekla da ostaju samo ona i još jedan Admin na sajtu (Pretpostavljam da je to AdminMK)
2026 01 06
> Her_Fashion: > > LadyDona: > > Čudno je i to što je Admin profil poslednji put bio aktivan pre 2 meseca (ako se ažurno prikazuje poslednje prijavljivanje). > Ne mora da znači da je ažurno, jer sam ja npr nonstop ulogovana preko kompa, kad ne bih s vremena na vreme otvarala sajt preko telefona, pisalo bi tipa "poslednja prijava pre 3 meseca" iako sam često online. > Mada koliko sam upućena, najaktivniji Admin je AdminMK, I sećam se da je VandaF (ona je valjda glavni Admin za nas i krpice HR) pre X meseci rekla da ostaju samo ona i još jedan Admin na sajtu (Pretpostavljam da je to AdminMK) Sjajno, hvala za info 😊
2026 01 08
Uplatila vip clnstvo,skinuli novac,a a nista ne mogu da postavim.. Ne odgovaraju na poruke..to je prevara... Ako ne mogu da postavim,trazim da mi se novac vrati!!
2026 01 10
> peschici: > Izgleda da nije dovoljno da se klikne na Otkažite pretplatu prema onome što sam pročitala na forumu. Evo kako sam ja otkazala 2 dana pred istek plana: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila i slikala sve korake. Sve korake sam slikala i napravila objašnjenje. Ovu fotografiju sam poslala sestri, nadam se da je uspesno otkazano, za dan dva istice mi mesecna clanarina pa cu videti. Ne vredi placati nesto sto nije funkcionalno.
2026 01 10
Vidim da se admin loguje. Zašto niko ne odgovara mesecima devojkama na poruke. 🤔
2026 01 10
Nece vam vratiti novac
2026 01 10
Evo uplacen Premium plan i nista,pise 2od 3,ne mogu da ubacujem,cak nema ni ona opcija da vidite da je uplata prosla i kada u statistikama. Ovo je cista z.....,jel moguce da im niko nista ne moze?
2026 01 10
Ja sam posle mnogo godina na sajtu otkazala pretplatu.
2026 01 10