Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Clanstvo mesecno

Zdravo, da li neko zna da li je ceka aktivacija nakon uplate plana? Uplatila sam onu od opciju od 150 din i skinut je novac sa kartice, ali nije aktiviran plan.
2026 01 11
Isto ,samo sam uplatila juce 550 ali imam internet karticu koju dopunim za placanje tako da ne mogu skinuti koliko hoce vec prebacim potreban iznos za uslugu. Od juce nemam uslugu Premium od 550 din i niko ne reaguje,ne mogu ubacivati stvari,admini su svi u fazonu ko vas sisa kada ste glupi pa placate,niko ne reaguje kome god da pisete. Jedino jos mail poslati ili bezati sa sajta a vec su mnogi odustali.
2026 01 11
Strasno, em je krs od sajta, em kradu pare. A da ne pricam o botovima.
2026 01 11
> IvanaGak: > Isto ,samo sam uplatila juce 550 ali imam internet karticu koju dopunim za placanje tako da ne mogu skinuti koliko hoce vec prebacim potreban iznos za uslugu. > Od juce nemam uslugu Premium od 550 din i niko ne reaguje,ne mogu ubacivati stvari,admini su svi u fazonu ko vas sisa kada ste glupi pa placate,niko ne reaguje kome god da pisete. > Jedino jos mail poslati ili bezati sa sajta a vec su mnogi odustali. Izgleda da je juče i danas globalni bag na sajtu i niko ne može da ubaci slike i postavi nove predmete... Pisali su drugi članovi na forumu o tome. Nadam se da će brzo proraditi.
2026 01 11
> bubica28: > Zdravo, da li neko zna da li je ceka aktivacija nakon uplate plana? Uplatila sam onu od opciju od 150 din i skinut je novac sa kartice, ali nije aktiviran plan. Ja sam imala plan od 350 dinara u novembru i decembru. Radio je normalno. Kad sam ga aktivirala i uplatila, mogla sam da izmenim predmete i dodam nove, nisam morala da čekam. Danas je izgleda globalni bag na sajtu kao što sam napisala iznad. Možda da pokušate kasnije.
2026 01 11
I kad hocu da izmenim predmet,on nestane i ode u neaktivne...
2026 01 11
Admini treba da budu profesionalni i da omoguće članovima tj. nadoknade (produže plan) onoliko dana ili časova koliko dugo ne možemo da postavimo predmete. Mi uredno plaćamo, pošteno je da se nadoknadi.
2026 01 11
Jednostavno ograničite na svojoj app banke internet plaćanje na minimum 0. 01 rsd ili eur. I niko neće moći da Vam skida novac sa računa...kad želite da izvršite uplatu , vratite tog momenta na iznos koji Vam je potreban pa opet smanjite iznos na 0. 01 rsd ili eur. Ako se sami ne zaštitite , sledi procedura sa bankom i povraćajem novca ... što je mukotrpno.
2026 01 11
Skinuli su mi 550 DIN za premium plan i dalje nemam plan i ne mogu da kačim oglase, ali novac su uredno skinuli još pre dva dana. Na mail ove ne odgovaraju. Ko još ima problem?
2026 01 12
> scepanana: > Skinuli su mi 550 DIN za premium plan i dalje nemam plan i ne mogu da kačim oglase, ali novac su uredno skinuli još pre dva dana. Na mail ove ne odgovaraju. Ko još ima problem? Ja imam isti problem, juče su mi skinuli 150 din., nijedan oglas ne mogu da okačim. Šta može da se uradi po tom pitanju? Kako mogu da otkažem kako mi ne bi skidali svakog meseca?
2026 01 12
Skinut mi je novac, a nije aktiviran plan, sta se desava sa ovim sajtom?
2026 01 15
Danas uplatila,skinuli novac,VIP plan nemam
2026 02 06
Da li neko zna da mi objasni sta ovo znaci,uplatila premijum VIPod 550,skinut novac,premijum VIP mi ukinut pre neki dan,ali nije posle uplate ponovo aktiviran?! Ovo mi pise - Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti 2026-02-10
2026 02 08
1 2 3