Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obuća na Krpicama

Da li kupujete obuću na Krpicama? Koji su Vam kriterijumi za odabir iste (cena, stanje predmeta itd.)? Mnogo stvari sam prodala ovde, ali nekako, obuća baš slabo ide, a to mi je najveći problem što se prostora tiče. Jasno mi je da su mi neke cene objektivno visoke, ali gledam da budu dosta niže nego što je obuća plaćena, ali čak i ono što sam stavila jeftino ne ide nikako.. Probala sam i da smanjim cene na 50%, onda niko ne kupuje jer je previše "jeftino" i tako u krug.. Msm kapiram i da je možda preveliki rizik kupovati online obuću jer ne može da se proba, itd. ali ne znam kako da se rešim ovog viška uopšte - bez da stavim neke poklon cene, ali gledajući tuđe cene, nije kao da su moje toliko preskupe u poređenju.. Otvorena sam za kritike što se tiče cena, mada mislim da je realno ako sam npr. platila čizme 16000 i obula ih jednom na pola sata da ih prodajem za 10000?🤷‍♀️
2026 01 03
Kad je obuća u pitanju, baš iz razloga što ne mogu da probam, uglavnom gledam da kupujem onu koja je povoljnija. Ako kupujem nešto skuplje, onda bih ipak želela da probam pre kupovine. Druga stvar, iako obožavam polovnu odeću, polovnu obuću baš retko kupujem. Posebno ako je više puta nošena, svi drugačije razgazimo cipele, pa to posebno može biti problem.
2026 01 03
Uvek kupujem obucu online, ali novu. Ne kupujem polovnu obucu iz vise razloga. Npr ne mozes sve oprati u masini, a sta ako je "prvi vlasnik" imao gljivice. A takodje, kao komentar iznad, smatram da ne gazimo svi isto i ulozak obuce moze biti vec oblikovan na tudje stopalo.
2026 01 03
Da, ima smisla, i sama ne kupujem obuću ovde (prvenstveno jer imam zalihe kao butik) 😂 ali kad bih kupovala gledala bih da je pretežno novo ili kao novo, što i prodajem. Hvala na odgovorima ❤
2026 01 03
Samo od jedne osobe kupila bih obucu, od kad sam videla da su se moje sandale prodavale ovde kao ''nosene jednom'', a nosene su barem 3 puta, a to je i receno osobi koja ih je kupila.
2026 01 04
Ne kupujem vise obucu ovde, jer poslednji put kad sam kupila clanica me je zeznula. Pitala sam je da li odgovara broju ili je za pola broja, broj manje, iz iskustva jer nesto sto sam uzimala od te marke je bilo bas usko (a ja imam uska stopala) i vise je odgovaralo za pola broja ili broj manje. Rekla mi je da odgovara i kad sam dobila, naravno da nije odgovoralo. Od nje vise nisam kupovala, niti bih, a ni obucu ovde, eventualno od nekog za koga mislim da nosi isti broj kao ja. Mislim da meni i tebi isti broj odgovara ako je sudeci po onim Adidas koje si preporucila. Ovako van sajta, narucila sam iz inostranstva nedavno jedne cizme su me kostale bas, bas dosta. I to nakon sto sam istrazivala koji broj da narucim pa sam se odlucila za broj vece i hvala Bogu nisam pogresila tj. na srecu sam trazila informacije i kupila broj vece koje su zapravo zbog kalupa taman.
2026 01 05
A sto se prodaje tice, prodavala sam obucu i poklanjala, ali to je sve bilo novo ili kao novo. Jednom sam devojci poslala patike da ih proba, jer je to neka francuska marka koje nema kod nas, pa sam joj rekla ako joj odgovara da mi uplati, a ako ne da ih pokloni nekom i sve je bilo u redu, odgovaralo joj, uplatila.
2026 01 05
> Esprit21: > A sto se prodaje tice, prodavala sam obucu i poklanjala, ali to je sve bilo novo ili kao novo. Jednom sam devojci poslala patike da ih proba, jer je to neka francuska marka koje nema kod nas, pa sam joj rekla ako joj odgovara da mi uplati, a ako ne da ih pokloni nekom i sve je bilo u redu, odgovaralo joj, uplatila. I ja sam tu i tamo prodala neku obuću, ali s obzirom koliko je imam, nedovoljno 😅 Imala sam sličnu situaciju, gde sam jednoj devojci poslala čizme, s tim da je ostalo da može da ih vrati ako joj ne odgovaraju pa ću joj vratiti novac (One Kooples) i toliko sam bila srećna što sam ih napokon prodala, a na kraju su joj bile male 🥲
2026 01 05
https://mojekrpice.rs/items/zene/13110967/jeffrey-campbell-original Evo obuce, sta se desilo ovim cizmicama i da li je u redu prodavati u ovakvom stanju za 4500din. a pritom nisu ni uslikane iz svih uglova?
2026 01 06
Desilo se to da ne zna da hoda u njima (razumljivo) pa ih je grebala o beton.. Našla sam ih na netu I koštaju oko 26000 i više nove, ali realno sa takvim oštećenjima nisu za prodaju već za kantu, barem bi tamo završile da su moje. Iako im vrv ništa ne fali "tehnički" katastrofalno su izgrebane.. Svakako, nije baš to ni bila tema, ali dobro..
2026 01 07
> Her_Fashion: > Desilo se to da ne zna da hoda u njima (razumljivo) pa ih je grebala o beton.. Našla sam ih na netu I koštaju oko 26000 i više nove, ali realno sa takvim oštećenjima nisu za prodaju već za kantu, barem bi tamo završile da su moje. > Iako im vrv ništa ne fali "tehnički" katastrofalno su izgrebane.. > Svakako, nije baš to ni bila tema, ali dobro.. Znam koliko kostaju, imala sam dva para i ovde sam ih prodala jedne za 1000din. a druge za 500din. i nisu bile u katastrofalnom stanju kao ove. Ovde postoji i kategorija zadovoljavajuce a i dobro stanje, a nailazim na svasta. Nekad su bile jeftinije od 26000 nove i bilo ih je u urban shop-u.
2026 01 07
Kupovina obuće onlajn je malo rizična, zato se teže prodaje. Ja sam za obuću nudila mogućnost ličnog preuzimanja i isprobavanja za članice koje žive u istom gradu. Tako sam uspela da prodam svu obuću koju sam imala viška. 😊
2026 01 18
Kupujem kožnu novu i kao novu obuću na sajtovima jeftino, za veći novac cu uzeti u radnji, gde mogu i da probam. Imala sam super kupovine za male iznose. Čizme iz linka mogu da se namazu crnim imalinom i da budu skroz ok, mislim da na slikama deluju mnogo gore, nego im je realno stanje, jer je površinski zagrebano i treba boja da im se vrati. Mnogi ne znaju da kožna obuca treba da se održava i kako se to radi
2026 01 20
Ne mogu da razumem da neko prodaje obuću sa štiklom i ne napiše visinu štikle. Na slici se ne vidi. Je l teško izmeriti. Ni dužinu gazišta. Od pet raspoloživih polja za fotke okači dve i ni na jednoj nema uslikan djon, flekice od štikli. Bzvz stvarno.
2026 01 29
> Noubliezjamais: > Ne mogu da razumem da neko prodaje obuću sa štiklom i ne napiše visinu štikle. Na slici se ne vidi. Je l teško izmeriti. Ni dužinu gazišta. Od pet raspoloživih polja za fotke okači dve i ni na jednoj nema uslikan djon, flekice od štikli. > Bzvz stvarno. Ja I kad stavim gazište ne vredi, pre neki dan sam ženi poslala patike I velike su joj (nisam ja improvizovano merila već je naznačeno od proizvođača) I ja pošto sam budala po prirodi, prihvatim povrat.. Ajde što prihvatim, nego ponudim🤣
2026 01 30