Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

GIHT pomoć!!!

lovesilver ima li nekih novosti i boljitaka? Primetila sam juce da je jedan YT kanal koji pratim bas objavio nesto vezano za ovaj problem. Ne znam da li ste zainteresovani da pogledate? Na engleskom je
2026 03 08
Draga Esprit 😍 kada sam videla temu vrhu,nekako sam znala da ste vi 🥰 Za sad nema boljitka... u medjuvremenu je tati krenuo kamen iz bubrega,koralnog oblika/teksture,a tata inace ima samo jedan bubreg. Prilicno srecno vracen u bubreg,ali se napatio lepo. Doktori su mu rekli da vodi racuna sta unosi u sebe. Zracenje zbog kancera je jos na cekanju,proslo je vise od mesec dana od konzilijuma.. ali i kamen i zracenje je i dalje u senci zbog gihta. Da spomenem i da mi je jedna lepa kolicina poruka stigla i u inbox,i da sam prezahvalna svima zbog toga! Ali nekako najvise preporuka je bilo za siberian wellness. Imamo prodavnicu u nasem gradu.
2026 03 09
Ne znam tacno sta je tu bilo,nisam prisustvovala,ali mislim da je za najveci boljitak do sada sa gihtom odgovorna zena koja tu radi. Toliko ga je lepo sacekala,i bila toliko ljubazna,pazljiva.. saslusala ga je,cak mu je i rekla da skine carape da mu pogleda noge!!! Kad je pogledala, u fazonu "sta sam ja sve videla ovo je nista", utesila ga,i preporucila jedan od preparata koji se pije mesec dana i bila sva optimisticna i ljubazna... Zene,ja ne mogu da vam opisem! On je drugi covek od tog dana! Njen pristup i optimuzam,i pozitivan duh.. pa nek su te tablete i tik-tak,placebo je odradio svoju magiju!!! Pa nek ga drzi i tih mesec dana,mi smo zadovoljni!!! Ali opet pored toliko preporuka,ja se nesto nadam da ce mu to pomoci bar malkice!
2026 03 09
Kad prodje placebo,ili ako ovo nista ne pomogne,moj sledeci plan bi bio doktorka koju ste preporucili ranije. Takodje bih povela i cerku,patimo se sa ekcemom vec jace od godinu dana. Lista mazalica koje sam kupovala se povecava,i svesna sam da neka od njih moze samo malo drzati pod kontrolom ekcem,duboko verujem da je problem iznutra. Tako da je todoxin vec u planu.
2026 03 09
Ja lecim ekcem na licu vec godinama sa Elidelom, pa su mi preporucili Ekcem elixir melem (Free baby kozmetika, skroz prirodna, imate sajt, a ima i u DM-u), pomaze mi odlicno, pa sam prezadovoljna sto ne moram vise Elidel koji nije tako zdrav.
2026 03 28
Hvala draga Linda! Vec sam imala preporuku za ovaj melem. Sad trenutno koristimo jednu kremu,i na pola je,i mislim da ce ovaj melem biti sledeci.
2026 03 29
1 2