Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Puder/krema za veoma svetao ten

Ne uspevam nikako da pronađem normalan puder ili BB/CC kremu za veoma svetlu, bledu kožu. Trenutno koristim REVOLUTION Matte Base F1 i nije mi dovoljno svetao, a čini mi se i da ne odgovara skroz hladnijem podtonu. Da li ste vi uspele da nađete nešto što vam odgovara?
2026 01 07
Odlican, veoma lagana formulacija, cena vise nego pristupacna.
upload
2026 01 07
imam chanel toniranu lux kremu
2026 01 07
> zvezdara123: > Odlican, veoma lagana formulacija, cena vise nego pristupacna. nijansa mi deluje slična ovoj koju sad koristim, koliko je svetla? hvala vam, devojke!
2026 01 07
Ja imam poprilicno svetao ten,cak i leti. Loreal cc mi odgovara ali sam nedavno potrosila i bacila tubu,ne znam nijansu,a mozda cak i nije bila najsvetlija. Ali vidjam cesto testere,mislim da sam videla u liliju testere.
2026 01 08
> kat. arina: > > zvezdara123: > > Odlican, veoma lagana formulacija, cena vise nego pristupacna. > nijansa mi deluje slična ovoj koju sad koristim, koliko je svetla? hvala vam, devojke! Svetao je, ja sam bas svetlog tena. Probajte testere u DM-u, ili Lilly - ju. Pokusala sam u momentima da ga zamenim drugim dosta skupljim, ali mu se uvek vracam, odlican je.
2026 01 08
haus labs! nijanse 000 fair neutral i 060 fair warm
2026 01 09
WET N WILD-(niacinamide)-SKIN TINT (sa pipetom) Nijansa: FAIR (NEUTRAL); Ja sam uzela najsvetliju nijansu sa police, to je zapravo skin tint i on je bas blistavo svetao na koži i vrlo je lagan 😊 Nisam uspela sliku da posaljem, ali pokušajte pod ovim opisom da pronađete, kupljen je u DM i ja sam zadovoljna. Cena povoljnaa 😊🍀
2026 01 10
lancome serum tako nesto se zove puder fantastican i za hladan i za neutralan jako svetao
2026 01 13