Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Zara ski odela

Da li je neko kupovao ovogodisnju kolekciju Zara odela? Kakva su vam oskustva?
2026 01 10
Ja sam kupila Oysho, pretpostavljam da su istog kvaliteta jer su iz iste fabrike, i stvarno deluju dobro kao da se neće ukvasiti. Gledala sam jaknu u Zari i po karakteristikama koje ima zaista je nepromočiva tako da mislim da možeš slobodno da kupiš, samo gledaj opis da se uklopi sa onim što tražiš :)
2026 01 12
> marvelicius12: > Ja sam kupila Oysho, pretpostavljam da su istog kvaliteta jer su iz iste fabrike, i stvarno deluju dobro kao da se neće ukvasiti. Gledala sam jaknu u Zari i po karakteristikama koje ima zaista je nepromočiva tako da mislim da možeš slobodno da kupiš, samo gledaj opis da se uklopi sa onim što tražiš :) Kako si zadovoljna Oysho? Gledala sam njihov kombinezon, bas mi se svidja,ali nikada nisam kupovala.
2026 01 13
> legend1989: > > marvelicius12: > > Ja sam kupila Oysho, pretpostavljam da su istog kvaliteta jer su iz iste fabrike, i stvarno deluju dobro kao da se neće ukvasiti. Gledala sam jaknu u Zari i po karakteristikama koje ima zaista je nepromočiva tako da mislim da možeš slobodno da kupiš, samo gledaj opis da se uklopi sa onim što tražiš :) > Kako si zadovoljna Oysho? Gledala sam njihov kombinezon, bas mi se svidja,ali nikada nisam kupovala. Javim ti za 2 nedelje kada isprobam ☺️
2026 01 15