Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Kupovina na sajtu

Možda da nešto i kupimo dok sajt ne radi što se tiče ubacivanja novih stvari. 😀 Taman da ga malo i rasteretimo. 😅 Vidim da je dosta oglasa koje sam imala u listi želja isteklo, tj verovatno deaktivirano usled ne plaćanja članarina i slike više nisu vidljive kad se otvori oglas. Idealan trenutak da prelistamo detaljno listu želja i kupimo šta još može. 😅😊
2026 01 11
Slažem se. To sam već uradila, kada su najavili promene. (Nažalost, većina prodavaca nije odgovorila na upite.)
2026 01 11
Isto i ja. Meni samo jedan prodavac nije odgovorio, ali pitala sam opet. 😅
2026 01 11
Kakva revolucionarna ideja 🤣 Možda ako članice počnu da kupuju, krene i prodaja 🤔🤔 Šalu na stranu, stigao mi je baš juče jedan paket, a od Pon stiže sledeći, nema odmora 😊
2026 01 11
Sto se mene tice, dacu i popust na izabran predmet sa profila 😅
2026 01 11
Bas je dobra ideja, ali baš šteta sto nakon isteka oglasa više nije vidljiv ni prodavac čiji je predmet bio. Ovako ne mozemo ni da ga pitamo da li je moguce kupiti predmet😢
2026 01 11
> Emma2222: > Bas je dobra ideja, ali baš šteta sto nakon isteka oglasa više nije vidljiv ni prodavac čiji je predmet bio. Ovako ne mozemo ni da ga pitamo da li je moguce kupiti predmet😢 Da, baš zato i kažem. Mislim da je za neke prošao voz, a ovo što je preostalo ne znam koliko će još da drže aktivnim ako nisu uplatili članarinu.
2026 01 11
Ja imam profil na V sajtu i tamo imam svasta,pa ako neko ima profil,moze da vidi predmete isto i Limundo,samo tamo se placa provizija
2026 01 11
I ja kupujem, mada mi je iz liste zelja skoro sve nestalo. A ono sto zelim, clanice se nisu logovale vec mesec, dva. Mislim da je dosta njih i odustalo od sajta u poslednje vreme :(
2026 01 11
Inace nevezano za temu. Juce sam dobila upit da li bih poklonila novu bundu. Malo sam bila u soku, ne znam da li vama stizu takve poruke
2026 01 11
> ubavkam: > Inace nevezano za temu. Juce sam dobila upit da li bih poklonila novu bundu. Malo sam bila u soku, ne znam da li vama stizu takve poruke Bila je jedna devojka na sajtu, koja je jedno vreme slala poruke tipa "Da li bi poklonili X predmet za devojke u srednjoj skoli sa roditeljima bez stalnih primanja" ili tako nesto (parafraziram), pa je valjda blokirana. Posle je imala drugi nalog gde je prikupljala novac za lecenje zivotinja, pa je bio neki skandal na forumu kako joj je to 5 nalog ili tako nesto
2026 01 11
😯 Ima ovde svega, ali nikad kraja iznenađenjima. 🙂
2026 01 11
Već 3 dana ne mogu da kacim oglase? Ima li nade da proradi redovno plaćam i nije mi bas ok da ovako koči
2026 01 11
Kupovina radi jos uvek, sto je i tema ovde 🙂
2026 01 11
> Her_Fashion: > Kupovina radi jos uvek, sto je i tema ovde 🙂 😂👍
2026 01 11
1 2 3