Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Poštovani, Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju.
2026 01 15
Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca (1400 rsd bez provizije), zbog sledeceg: Nemogucnost pristupa sajtu; Nemogucnost logovanja na privatan nalog; Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; Neazurno odgovaranje Administratora sajta. Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. Zahvaljujem.
2026 01 15
Molim clanice koje su upucene da mi objasne - STA ZNACI KREDIT ? KAKO SE KORISTI? Imam 1050 kredita, a ni ne znam kako se koristi i za sta :o
2026 01 15
> Bowie777: > Molim clanice koje su upucene da mi objasne - STA ZNACI KREDIT ? KAKO SE KORISTI? Imam 1050 kredita, a ni ne znam kako se koristi i za sta :o Hej darling, imaš u opcijama "usluge" stavku specijalni i promo artikli. Videćeš kad uđeš u podešavanje koliko koja košta i šta znači, pa možeš iskorostiti.
2026 01 15
> luciana: > > Bowie777: > > Molim clanice koje su upucene da mi objasne - STA ZNACI KREDIT ? KAKO SE KORISTI? Imam 1050 kredita, a ni ne znam kako se koristi i za sta :o > Hej darling, imaš u opcijama "usluge" stavku specijalni i promo artikli. Videćeš kad uđeš u podešavanje koliko koja košta i šta znači, pa možeš iskorostiti. Hvalaaa puno <3
2026 01 15
I ja sam dobila slican odgovor, s tim da su druge cifre pisale. Svejedno taj kredit ne moze da se iskoristi za uplatu clanarine za naredni mesec, tako da je kredit totalno nepotreban. Da ste nam produzili rok za sledecu clanarinu za onoliko dana koliko sajt nije radio bilo bi u redu. I dalje nemamo odgovor kada ce da proradi.
2026 01 15
Meni i dalje nije jasno sta znace ti krediti?
2026 01 15
Ako sam dobro zapamtila, sajt ne radi vec nedelju dana?
2026 01 15
Shodno vasim uslugama i dalje vam vise pristaje da cutite i ignorisete poruke nezadovoljnih clanica koje vam ostavljau novac ,od toga da nas u znak izvinjenja čašćavate šakom kredita . Kada u radnji platite hleb a ne dobijete ga da li biste prihvatili mrvice koje vam prodavacica gura u ceger?
2026 01 15
Bas sam se smorila oko ovog sajta
2026 01 15
> perlica12: > I ja sam dobila slican odgovor, s tim da su druge cifre pisale. Svejedno taj kredit ne moze da se iskoristi za uplatu clanarine za naredni mesec, tako da je kredit totalno nepotreban. Da ste nam produzili rok za sledecu clanarinu za onoliko dana koliko sajt nije radio bilo bi u redu. I dalje nemamo odgovor kada ce da proradi. Slazem se! 120 kredita dodje 120 dinara zar ne? clanarina je 550din mesecno a mesecima ne radi... ne vidim poentu, jer ako stavim oglas u specijalne artikle na jedan dan, a tog dana sajt ne radi sta mi to znaci?!?!? jednom mi se cak to i desilo i ne vidim poentu usluga bile besplatne ili ne...
2026 01 15
Neka i dalje placaju oni kojima se isplati, a kad nemas gomilu i nekoliko stotina ili hiljadu i vise predmeta tebi se ne isplati. Uz silna bagovanja, osecas se pokradeno.
2026 01 15
Stranica je pod napadom a treba uredno da se nastavi placanje kako nam ne bi bili deaktivirani predmeti? Obozavala sam ovaj sajt ali ovo stvarno vise nema poente. Kompenzacija u vidu MINIMUM jedne mesecne clanarine za sve clanice zbog svih problema od septembra bi bila npr. korektna, ne krediti.
2026 01 15
Pa najbolje da svi otkazemo pretplatu. Evo ja vec jesam. Pa vi javite kad ponovo proradi normalno mi cemo uplatiti ponovo. Sta ce mi kradit koji nicemu ne sluzi, valjda nam je izbacivanje oglasa najbitnija aktivnost???
2026 01 15
Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije.
2026 01 15
1 2 3 4 5 ... 28