Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pokušaji prevare preko lažnog Dexpress linka

Obratite pažnju i izbegavajte saradnje sa članovima koji se predstavljaju kao kupci i insistiraju da im paket šaljete preko Dexpress-a. Ne znam koliko ih ima, ali stalno prave nove profile. U pitanju je pokušaj prevare, navodno izvršavaju uplatu preko Dexpress sajta i šalju lažan link. Kada se klikne taj link, odlazi se na “sajt Dexpress-a” i traži se potvrda porudžbine, kako bi prodavcu legao novac na račun. Da bi novac legao, traže se svi podaci vezani za karticu, koji ne bi trebali da se traže. Budite oprezni i ako vam se budu javljali, molim vas, ostavljajte negativne ocene radi upozorenja ostalih članova.
2026 01 16
Mnogo su lepe lutke na tvom profilu :)
2026 01 16
> srebrna: > Mnogo su lepe lutke na tvom profilu :) 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2026 01 17
Ista stvar se meni malopre desila, žena kao hoće da kupi jaknu i insistira da joj pošaljem preko DExpressa, kaže naručiće ona kurira i pošalje mi QR kod za lažni dexpress sajt gde se traže podaci moje kartice. Pazite se ljudi...Ovo je profil u pitanju, a stalno prave nove naloge i daju jedni drugima lažne pozitivne ocene da bi delovalo stvarno.
upload
2026 01 24
Evo i od mene iskustva sa ovakvom porukom, odmah mi je zvucalo sumnjivo i prijateljica mi je potvrdila da je prevara. Pazite se!
upload
2026 03 13