Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Pamtim samo sretne dane...

Nevezano, ali moram... Imate li mozda one Maxi kupone/nalepnice na aplikaciji, sakuplja jedna devojka pa da joj pomognemo? Ja sam imala samo 13 da joj posaljem 💖
2026 01 18
Što se mene tiče na sajtu sam od 2017. godine, tad sam završila srednju školu i upisala faks, tako da sam eto do dana današnjeg na krpicama. Uvek sam volela da kupujem krpice (po pravilu glupo, dok se nisam naučila), i onda mi je ovaj sajt dobro došao da ulovim neke komade po lepim cenama i da naravno prodam ono što ne nosim, pogotovo tokom studija. Upoznala sam i super članice, razmenjivala savete kroz forum i sve u svemu jako lepa iskustva, nije samo klasičan sajt za kupovinu i prodaju, tako da ne bih volela da sa MK preletim na neki drugi sajt jer svega ovoga teško da će biti. Nemam Maxi kupone. Ali ako možemo da izložimo ovde svoje probleme, dok sajt ne proradi, ima li neka devojka koja se bavi PR-om ili Komunikacijama, marketingom, imala bih neka pitanja ,:)
2026 01 18
> EsBeBe: > "Sedim tako nešto i razmišljam kako nam je bilo lepo > I stvarno je bilo lepo i bilo je lepo, bilo je lepo > Samo što ja dosta u poslednje vreme sedim i razmišljam > Kako nam je bilo lepo i stvarno je bilo lepo > I bilo je lepo, al' ja nemam ništa od toga > Iako nemam ništa od toga, razmišljam" :) :| ,:( Meni je i dalje lepo 😃 Ustvari, prvo da otvorim ovaj paket što sam podigla pa se (nadam se) javljam da potvrdim izjavu😬
2026 01 19
> AnaDjxx: > Ja sam na sajtu od 2018. i bas mi je zao sto se raspada, ali ne mogu reci da sam iznenadjena... Vise ne zivim u Srbiji, tako da cu povremeno pratiti sajt u nadi da ce se stvari popraviti, ali mislim da sajt vise nikada nece biti isti kao pre par godina kada sam tek otvorila nalog, broj pregleda, upita i atmosfere na forumu, stvarno je bila kao neka mala zajednica. Ako nije tajna gde zivis sada i sto si se odlucila bas za tu zemlju? Ima li tamo sajt slican MK :D
2026 01 19
Ja sam na ovom sajtu od 2012 godine,ovo sada i kako je bilo pre ne moze da se uporedi. Zao mi je sto sajt ovakav kakav je :(
2026 01 20
Ja sam ovde čini mi se od 2013. godine kada sam zbog porodiljskog odsustva sedela u kući i brinula o bebcu. Ovaj sajt mi je tada bio kao besplatna terapija, mesto na kome mogu da ćaskam o temama koje nisu samo bebeće, i da kupim nešto neobično što nema u prodavnicama, a i gde mogu da se otarasim onih stvari koje su mi višak, a nekome odgovaraju. Ali forum mi je tada stvarno pravio društvo jer je bilo raznih tema i lepih i zabavnih, pa čak su i neke svađe bile zabavne jer je bilo dosta duhovitih članica pa bi me ponekad ta prepucavanja do suza nasmejalo. Za sve ove godine pamtim uglavnom dobre saradnje jer je takvih bilo najviše. Ali ono što ću uvek pamtiti je naša ženska solidarnost i organizacija kada smo se udruživale da pomognemo onima kojima je pomoć bila potrebna. Sećam se jedne samohrane mame kojoj smo svašta nešto prikupljale, a i nekog momka iz Smedereva kome smo slale i konzervisanu hranu i obuću i odeću i novac. Bilo ih je još naravno. Volim da mislim da su ti ljudi danas dobro i da su u prilici i da sami pomognu. Malo mi je žao što je sajt u ovom stanju u kojem je. Odavno nisam više aktivna, imam naravno gomilu stvari koje bih okačila da prodam, ali ne da mi se i nemam volje jer je sve ovako očajno. Ponekad samo pokušam da nađem nešto da kupim, a i to retko kad....
2026 01 20
To je bila neka 2022. Jos mnogo pre toga sam naisla na sajt ali sam uvek bila skepticna cak i za kupovinu. Naravno kako sam počela da studiram shvatila sam da mi je potreban novac, a cula sam od jedne drugarice sa faksa kako je na sajtu za dan prodala pantalone koje vise ne nosi a nije ih nijednom obukla. Jaooo nikad necu zaboraviti par prvih devojaka koje su kupile od mene. Zuvek cu im biti zahvlna zbog poverenja, jer ipak kupiti od nekog ko nema nijedan utisak, a pritom i uplatiti unapred ipak nije lako. I zauvek cu pamtiti te prve predmete koje sam postavila i prodala kao prvi stepenik u nekom svom malom biznisu. Uvek sam se trudila da ostavim poklon iznenadjenja svakoj devojci u vidu slatkiša ili cak ponekad labela, priveska i slicno. I dan danas sam presrecna kad mi neko odusevljeno zahvali i kad se on sam iznenadi. Pamtim i clanice sa kojima se redovno dopisujem na viberu kad im nesto zatreba, prvo se pitamo medjusobno pa onda trazimo na sajtu i na drugim mestima. To mi je nesto sto mi je najdraze i saljem im veliku ljubav za to! 😍
2026 01 20
> Esprit21: > > AnaDjxx: > > Ja sam na sajtu od 2018. i bas mi je zao sto se raspada, ali ne mogu reci da sam iznenadjena... Vise ne zivim u Srbiji, tako da cu povremeno pratiti sajt u nadi da ce se stvari popraviti, ali mislim da sajt vise nikada nece biti isti kao pre par godina kada sam tek otvorila nalog, broj pregleda, upita i atmosfere na forumu, stvarno je bila kao neka mala zajednica. > Ako nije tajna gde zivis sada i sto si se odlucila bas za tu zemlju? Ima li tamo sajt slican MK :D U Norveskoj. Ukratko, hladno ali standard :D Imaju i to odlican, Tise se zove, cini mi se da se taj sajt koristi i u drugim zemljama, npr. u Danskoj i Svedskoj (kao nase krpice u Hrvatskoj itd) i imaju sajt koji je vise slican KP-u. Tise uzima provizijicu nakon prodaje, mnogo je bolji sistem nego ove clanarine, npr za stvar od 100e provizija mi je bila 5,5e, za stvar od 15e, provizija je bila 50 centi. Uvezali su se sa kurirskim sluzbama i postom, mnogo je lakse i slanje i sve, ja sam odusevljena.
2026 01 25
1 2