Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

QR KOD KOJI VODI NA SAJT DEXPRESSA JE PREVARA

clanica PSIHOBOGINJA je opasnost, salje qr kodove koji skidaju novac
2026 01 21
Zdravo, ja sam nov clan (danas napravljen nalog) odmah me je to sacekalo. Clanica: anastasijapasic Naravno bilo mi je jako cudno da odjednom trazi karticu i sve neophodno sa nje da bi mi navodno novac legao. Ocigledno je placanje pouzecem najsigurnija opcija za sve. Nisam ocekivala da prvi upit i prodaju prodje ovako, malo je reci da sam razocarana. :)
2026 01 21
> trubell99: > Zdravo, ja sam nov clan (danas napravljen nalog) odmah me je to sacekalo. Clanica: anastasijapasic > Naravno bilo mi je jako cudno da odjednom trazi karticu i sve neophodno sa nje da bi mi navodno novac legao. Ocigledno je placanje pouzecem najsigurnija opcija za sve. Nisam ocekivala da prvi upit i prodaju prodje ovako, malo je reci da sam razocarana. :) I ja sam prvi put juce postavila oglas i isto mi se desilo. Ista clanica anastasijapasic mi je pisala nakon sto sam postavila oglas trazeci da joj posaljem racun i sve podatke na sta sam ja odgovorila da je sigurnije da ja njoj posaljem post expresom i da se plati pouzecem. Odmah sam provalila da se radi o prevari. I ja sam razocarana 😵 Ali dobro objavile smo pa da znaju korisnici da je doticna ili doticni prevarant.
2026 01 22
Ovo je učestali tip prevare, pratite forum
2026 01 23
Kao sto kaze clanica iznad, pratite forum jer ta prevara kruzi vec duze vreme i ima jos par slicnih kojim se koriste. Podatke sa kartice svakako nikome ne biste trebali da dajete sem broja racuna za uplatu uz ime prezime i mesto.
2026 01 24
Isto mi se desilo malopre, profil 7patuljaka
2026 01 27
Pozdrav, takođe mi je stigla poruka sa QR kodom, jer je navodno neko kupio moj artikal.
2026 01 30
> Nikolis: > Pozdrav, takođe mi je stigla poruka sa QR kodom, jer je navodno neko kupio moj artikal. Profil je strawa021, a kupac je navodno Milica Pantelić.
2026 01 30
Vesna0210 takodje pokusala da mi skine novac
2026 01 31
> mtamaraaaaa: > Vesna0210 takodje pokusala da mi skine novac Danak neiskustvu i nedostatku pameti u mom slučaju. Korisnik Stevica je prevarant. Da znate da se ne zeznete. Meni je sa deviznog računa na kome stoji studentska stipendija za "ne daj bože" skinuto 220$. Tamo je ionako neka sića koja se nikada ne dira. To mi je ako ikada zapne da se nađe. Ja sam u šoku da mi je skinuto toliko a jedva sastavljam kraj sa kraje. Zato i prodajem neku odeću, kiju inače nikada ne bi da ne moram Skeniranje koda, davanje podataka računa i još tra
2026 02 01
Wert Tallin. Piše da je novac isplaćen na račun ove firme. Zna li ko nešto o tome? Sad mi dođe da kukam
2026 02 01
Prevara isto sa QR @SvetlanaDokic
2026 02 01
Isto iskustvo sa QR kódom i Svetlana Dokić.....skenirala sam kod nažalost ali već danas sam blokirala karticu Nedavno sam se registrovala i juče prvi put postavila stvari za prodaju odmah takva prevara Bas sam razočaranq
2026 02 02
mojekrpice.rs/svetlanadokic-276522 Jel to ovaj profil? PS. Kad Vam stignu takve poruke, ostavite im negativan utisak da upozorite i druge clanice jer ne citaju svi forume.
2026 02 02
U mom slučaju jeste taj profil. I danas sam morala blokirati karticu. Ali ja sam nova , još učim kako funkcioniše
2026 02 02
1 2