Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

QR KOD KOJI VODI NA SAJT DEXPRESSA JE PREVARA

Jedini realni načini plaćanja su da kupac plati pouzećem po prijemu paketa, uplata postnetom ili na Vaš tekući račun. Kada plaćaju unapred na Vaš račun, to funkcioniše tako što im Vi u poruci pošaljete broj računa i Vaše podatke (broj računa i kartice su 2 različita pojma) Nikakvi linkovi, QR kodovi i podaci sa kartice nikako.
2026 02 02
Da da hvala Vam, prodavala sam na drugim sajtovima . Ale nisam nikad preko dexpres slala , samo preko pošte. Ali eto na sreću brzo sam blokirala karticu. Nisam davala podatke s kartice ali da bi bila mirnija ipak sam blokirala. Najviše mi i odgovara poštom ali eto insistirala članica..
2026 02 02
Neverovatno ..21 vek..svi barataju telefonima ..laptopovima..imaju racune u bankama..aplikacije razne i gluposti ..A toliko prevarenih na ovom sajtu i to jednim te istim principom vec godinama ...
2026 02 13
Takodje profil Nendja se zove, juce mi se desilo. Molim vas ostavljajte komentare jer puno znace
2026 02 21
Upravo mi se desilo isto, profil Angmar. Kako onda prodajete stvari? Pouzecem ili kako? Isto sam nova,i odmah prevare. :/
2026 02 22
Uplata na račun, dok ne prođe uplata ne šaljite ili preko pošte pa nek uplate u posti. A to da oni kreiraju porudžbinu pa da ja kućam svoj račun to nemojte ...to su prevare Meni jednom nedeljno stigne takva prevara. Sad čitam da ima prevara sa uplatní čom...pošalju vam uplatnicu da je uplaćeno...ali dok vam ne legne na račun nemojte ništa slati
2026 02 23
1 2