Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Krediti, Usluge, "Nestanak" predmeta sa profila

Da li može da se otkaže pretplata koja je istekla, pokušava da mi se skine sa kartice pretplata sve vreme ali nemam sredstva na kartici, pa me znaima da li je moguće otkazivanje pretplat eu ovom momentu jer ne vidim opciju kako da otkažem? Zaista su bezobrazni što nisu stavili očigledne korake za otkazivanje …..
2026 05 20
Da li moze neko da mi pomogne, molim vas? Pokusala sam sama po forumu da nadjem odgovor ali nisam uspela. Kad ide kao što je objašnjeno da otkažem pretplatu odem na stripe i tamo mi ne stoji CANCEL SUBSCRIPTION, nego mi piše DON'T CANCEL SUBSCRIPTION. Takođe piše i "Your service will end on June 25, 2026." i Current subscription Cancels Jun 25. To mi deluje kao da će i otkazati narednog meseca, tj. posle 25/6 ali kad se vratim na Plan nadogradnje stoji "Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti 2026-06-25". Kad kliknem na otkaži pretplatu samo se kao refreshuje strana i ništa se ne desi. Šta da radim, pomagajte!
2026 06 09
Oprostite ako sam promasila forum, da li se nekom desilo da mu se izbrise nestane pozitivna ocena, nisam dobila ni jednu negativnu?
2026 06 11
Zašto ne mogu da otkažem pretplatu ?
2026 07 19
> peschici: > Evo i slikanih koraka sa objašnjenjima kako ceo proces izgleda kad kliknete na Ažurirajte način plaćanja. Gde da pronadjem ovo azurirajte nacin placanja?
pre 24 dana, 09:02
> JanaSara: > > peschici: > > Evo i slikanih koraka sa objašnjenjima kako ceo proces izgleda kad kliknete na Ažurirajte način plaćanja. > Gde da pronadjem ovo azurirajte nacin placanja? Postavke > Planovi
upload
pre 24 dana, 09:25
Placam svaki mesec, tj skida mi automatski 550 din, i sada sam usla na sajt i vidim nema ni jednog albuma… u cemu je problem?
pre 22 dana, 10:28
1 2 3 4 5