Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Krediti, Usluge, "Nestanak" predmeta sa profila

Nemate 9000 vec 90 kredita, iz nekog razloga dodaje nule na planovima, pravi iznos se pokazuje na profilu ili u novcaniku. Ja imam 20, a na planovima pise 2000. Sad sam i ja uzela neke usluge pa cu ispratiti aktivaciju, obicno bude brzo.
upload
2026 02 27
Sad mi se pojavilo (sat vremena razlike)
upload
2026 02 28
> Her_Fashion: > S obzirom da se spamuje na svim temama pa se i odgovori na konkretna pitanja izgube, ostavljam ovde neke korisne informacije. > Molim bez kuknjave i offtopic komentara, ako imate neko kvalitetno pitanje - moze. Hvala. Poštovanje ! Zanima me kako mi sajt skida novac svakoj meseca bez moje dozvole i kako to da isključim ?
2026 03 02
Pretplata je obnavljajuća i automatski se skida novac svakog meseca, prosto tako funkcioniše (tehnički ste dali dozvolu kad ste se pretplatili, ali to nije dobro objašnjenjo pa očigledno niste znali). Na prvoj stranici ove teme je članica Peshici ostavila detaljno objašnjenje kako otkazati pretplatu direktno na Stripe-u, pa pogledajte to, sve je objašnjeno po koracima.
2026 03 02
> Her_Fashion: > Ako Vam nestaju predmeti kojima nije istekao tzv. rok - to onda znaci da niste ispostovali pravila sajta u postavljanju oglasa. > PS. Cekamo @peschici da ubaci i objasnjenje za otkazivanje pretplate. Ne znam sta znaci ispostovati pravila sajta? Vec tri puta kacim Zarin mantil, ja sam u njemu, sve uredno opisano i obrisano!! Treci put okacim i slike tog istog mantila na krevetu i opet obrisano. Nemam reci!
2026 03 21
Moze li neko molim vas da mi objasni sta se desava vise? Imam pretplatu do 2 apr 350 din ono, ne mogu da ubacujem artikle jer pise da moram da nadogradim(ukupno ubaceno imam 6 stavki), kada odem da OPET platim nije problem onda mi pise da ne mogu da uplatim plan jer imam i traje, a ja ne mogu da ubacujem NISTA! To traje od kada sam uplatila to(kao da nisam)!
2026 03 25
> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/forum/t/631665/uplata-clanarine > Objasnjenje o nacinu uplate clanarina se nalazi na ovom linku, samo bih dodala da jednokratna uplata nije moguca, vec se pretplata automatski obnavlja svakog messeca (dok je sami ne otkazete). Vec dva meseca mi se novac skida sa racuna a ne vidi se na profilu i samiim tim kao i da nemam preyplatu i ne postoji nacin da se otkaze. Kako resiti ovaj problem?
2026 04 04
Na prvoj stranici ove teme stoji objašnjenje za otkazivanje pretplate, ako ne možete tako, jedino da vidite sa bankom da blokiraju transakcije ili tako nešto. Možete I pisati AdminMK ili VandaF, ili na help mejl, ali koliko sam primetila, ne odgovaraju dovoljno brzo. Pokušajte prvo na način koji je objašnjeno, ako ne, kontaktirajte banku.
2026 04 05
Kako mogu kredit iz novcanika prebacim na placanje plana? Jer nista ne mogu da kacim zbog kretena kojima ne radi sajt...pa reko da probam
2026 04 08
Ne moze nikako, krediti i planovi su odvojeni skroz.
2026 04 08
> Her_Fashion: > Ako Vam nestaju predmeti kojima nije istekao tzv. rok - to onda znaci da niste ispostovali pravila sajta u postavljanju oglasa. > PS. Cekamo @peschici da ubaci i objasnjenje za otkazivanje pretplate. Da li je to sajt uveo nova pravila za postavljanje oglasa ??? Bez prethodne najave preko noci mi je obrisano preko 500 predmeta! Godinama sam clan sajta ali jos ne dobijam odgovor iz kog razloga su to uradili. Nisam krsila pravila sajta u postavljanju oglasa,dakle oglasi su bili postavljeni u skladu sa pravilima koje godinama postujem !
2026 04 09
> Krunacog: > > Her_Fashion: > > Ako Vam nestaju predmeti kojima nije istekao tzv. rok - to onda znaci da niste ispostovali pravila sajta u postavljanju oglasa. > > PS. Cekamo @peschici da ubaci i objasnjenje za otkazivanje pretplate. > Da li je to sajt uveo nova pravila za postavljanje oglasa ??? > Bez prethodne najave preko noci mi je obrisano preko 500 predmeta! Godinama sam clan sajta ali jos ne dobijam odgovor iz kog razloga su to uradili. Nisam krsila pravila sajta u postavljanju oglasa,dakle oglasi su bili postavljeni u skladu sa pravilima koje godinama postujem ! Napisala sam za to na prvoj strani, iznad toga sto ste citirali, pogledajte ponovo temu.
2026 04 09
Procitala sam,ali ja sam pravila za postavljanje oglasa ispostovala a preko 500 predmeta mi je obrisano bez razloga !!!! Koliko znam trebalo je da odu u neaktivne a ne da ih sajt obrise!? Zaista nema smisla da neciji rad i trud poniste bez ikakvog razloga i onjasnjenja,pritom izgleda da nisam jedina kojoj se ovo desilo... Uredno postujem sva pravila sajta ali sajt nije ispostovao mene...
2026 04 10
> Krunacog: > Procitala sam,ali ja sam pravila za postavljanje oglasa ispostovala a preko 500 predmeta mi je obrisano bez razloga !!!! Koliko znam trebalo je da odu u neaktivne a ne da ih sajt obrise!? Zaista nema smisla da neciji rad i trud poniste bez ikakvog razloga i onjasnjenja,pritom izgleda da nisam jedina kojoj se ovo desilo... Uredno postujem sva pravila sajta ali sajt nije ispostovao mene... Pa niste procitali, nije do pravila vec sam napisala da postoji neki bug gde se predmeti brisu kad istekne rok trajanja (umesto da odu u neaktivne) kao i privremeno resenje za to. To da li je fer ili ne, nebitno je, poenta teme nije da kukamo (bez obzira na razlog) vec da se ostave jasne i koncizne informacije koje mozda nekome mogu da pomognu.
upload
2026 04 10
Zdravo clanice, Ja pokusavam da stavim datum i biram torbe kao promociju ali kad treba da ubacim u korpu nece uprkos sto sam ubacila u novcanik kredit i potvrdila? Da li neko ima isti problem? Pozdrav🍀🌸🛍️
pre 26 dana, 22:26