Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Krediti, Usluge, "Nestanak" predmeta sa profila

Nema na cemu😊
2026 01 25
> Her_Fashion: > Aha, biće da je neki bug to i da zapravo imate samo 249, ne znam odakle tih "49" kad su usluge zaokružene na 30, 60 itd.. > Probajte da kupite neke usluge tipa "Promotivni artikal" pa vidite da li će da se promeni nešto. > I da napomenem za svaki slučaj. > ViP nije pretplata već usluga koja košta 200 din., tj. kredita. > Plan koji Vi imate (tj. Imali jer vidim da ste otkazali) je Premijum plan (pretplata) uz koju automatski dobijate i uslugu VIP + određen iznos kredita. > Trenutno imate aktivnu VIP uslugu, pa to nema potrebe da kupujete. > Krediti i novčanik se koriste samo za te usluge dok se planovi (pretplata, članarina) plaćaju odvojeno putem Stripe-a I nemaju nikakve veze sa iznosom u novčaniku. U redu. Hvala. Nije mi bilo jasno odakle mi toliko. Ovo 49 je zato sto sam pre ove clanarine placala promotivne artikle pa je tako ostalo u novcaniku.
2026 01 25
@Her_Fashion, jeste li admin ili šta ste već? Umrla sam od smeha kada sam videla taj komentar. 🤣😂
2026 01 25
> DankaDa: > @Her_Fashion, jeste li admin ili šta ste već? > Umrla sam od smeha kada sam videla taj komentar. 🤣😂 Editovala sam odgovor da bih maksimalno izbegla spam na ovoj temi, no comment za gospodju i komentar.
2026 01 25
Meni niko ne odgovara na mejl,ne mogu da postavim oglas normalno … nije mi prvi put da stavljam oglase…dodam predmet,ali slika se ne vidi . Da li ce se neko smilovati da mi odgovori
2026 01 27
> svepovoljno: > Meni niko ne odgovara na mejl,ne mogu da postavim oglas normalno … nije mi prvi put da stavljam oglase…dodam predmet,ali slika se ne vidi . Da li ce se neko smilovati da mi odgovori Ne mogu da Vam pomognem oko toga nikako, ali verujem da će Vam odgovoriti. Probajte i da pošaljete poruku Adminu, najbolje VandaF. Obrišite taj oglas pa probajte opet da postavite slike ponovo.
2026 01 27
> Her_Fashion: > Krediti se nalaze u "novcaniku" i koriste se za kupovinu usluga za promociju predmeta. > Usluge mozete naci na dnu stranice. Hvalaaa od srca :) . Vi ste doslovno C A R I C A <3 . Konacno da mi neko detaljno razjasni :) . Mada, verovatno i dalje necu koristiti te usluge, jer nisam sigurna kolko zaista znace. Polazim od sebe, ja nekako automatski uvek preskocim te istaknute artikle, jer su uglavnom skupi :o
2026 01 27
Nema na cemu 😃 Ne znam sto ih ne bi koristili kad ste ih svakako platili u sklopu Premijum plana, realno ne mogu da skode. Ja uvek iskoristim, mozda nekad neko vidi pa odluci da kupi ili baci pogled na profil i nadje nesto drugo, itd.
2026 01 27
Eh… nema moje haljine u kategoriji Haljine a dodelila sam je kao promotivni artikal za danas. Je l vam funkcioniše svaki put kupovina promocija? Vidite svoj predmet na vrhu?
2026 01 30
> Noubliezjamais: > Eh… nema moje haljine u kategoriji Haljine a dodelila sam je kao promotivni artikal za danas. > Je l vam funkcioniše svaki put kupovina promocija? Vidite svoj predmet na vrhu? Ne pratim uvek, ali kad sam pravila ovaj "tutorial" videla sam svoju torbu, na screenshot-u je. Koja haljina je u pitanju, čisto da vidim da li mogu da je nadjem?
2026 01 30
Ja sam pre pola sata kupila dve usluge promotivni artikli i jos uvek mi se ne vide, kao da nemam kupljene usluge. A skinuli su mi kredit.
2026 01 30
Eto prvi put mi se i ovaj problem desio. Kupovala sam i pre, uvek se aktivira kroz 5 minuta.
2026 01 30
Evo ni meni se ne prikazuje, ne znam, do sad je uvek radilo.. Javljam kad/ako se pojavi.
2026 01 30
Pridružujem se problemu, kupila sam jedan ali ništa izgleda. Nadam se da se rešava ,:)
2026 01 30
Meni sad radi
upload
2026 01 31