Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

cc paket - isporuka u posti?

Poslala mi je devojka danas cc paket, medjutim na potvrdi pise u napomeni - isporuka u posti. Paket nije pretezak, 600 grama. Jel vam se desavalo to? Ja sam danas poslala isto cc paket, tezine preko 2 kg, nema te napomene isporuka u posti.
2026 01 29
Ne postoji opcija Isporuka u Pošti za CC paket uopšte. Oni mogu da stave napomenu ako tražite, ali to je dobra volja, i pitanje je uopšte da li će Pošta primaoca to da uvaži.
2026 01 29
Znam da ne postoji, poslala sam hiljadu paketa, zato me ovo i buni. Evo kako izgleda (isekla sam licne podatke sa potvrde).
upload
2026 01 29
Da napomenem, niko nije trazio isporuku u posti, devojci sam dala svoju adresu (ulica, 18000 Nis), nije ni ona od juce na sajtu.
2026 01 29
To na svakoj potvrdi piše. Nije isporuka u pošti. Stiže vam po dogovoru sve. Ta napomena znači da će u toj pošti biti paket ali ako ne budete kod kuće kad stigne.
2026 01 29
> DoliBlack: > To na svakoj potvrdi piše. Nije isporuka u pošti. Stiže vam po dogovoru sve. Ja to nikad nisam videla😅 Mislila sam da su možda tražili da se stavi u napomenu to..
2026 01 29
> DoliBlack: > To na svakoj potvrdi piše. Nije isporuka u pošti. Stiže vam po dogovoru sve. Ta napomena znači da će u toj pošti biti paket ali ako ne budete kod kuće kad stigne. Ma kako? Ove nedelje sam poslala 7-8 paketa, ni na jednoj potvrdi to nije pisalo. A ni pre, znalo je samo da pise (retko) nije garantovan rok urucenja za neki paket. Hvala svakako, videcu da li ce da dodje na adresu.
2026 01 29
Ma ne obraćamo pažnju, pa zato... Evo nekih primera... Sve je cc na adresu poslato.
upload
2026 01 29
Piše uvek ali niko taj deo ne gleda. Kad se šalje na poštu onda piše da nije garantovan rok uručenja.
2026 01 29
Ja uvek gledam detaljno potvrdu, evo danas sto sam poslala
upload
2026 01 29
Pa ne znam, meni uvek piše to. Čudno.
2026 01 29
Meni je devojka trazila postexpres isporuka u posti. To mi je bilo neobično.
2026 01 29
> Vizantija75: > Meni je devojka trazila postexpres isporuka u posti. To mi je bilo neobično. To je standardna usluga sad.
2026 01 29
Ja razmisljam da pocnem da trazim za lake stvari PostExpress paketomat, 300 dinara je do pola kg, a paketomat mi je ispred zgrade. Sad mi se najvise isplati cc jer ne razmisljam o tezini paketa.
2026 01 29
Cc vise nije 340 vec 370?
2026 01 30
1 2