Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Gorenje parna stanica

Molim Vas ako neko ima ovu parnu stanicu da mi kaze kakva su iskustva. Vrefi li kupovati?
2026 01 30
.
upload
2026 01 30
Nemam tu,ali sam planirala da je kupim. Ja inace vecinu aparata i tehnike kupujem gorenje zbog garancije i servisa. Ali tada kad sam krenula da je kupim,pored je stajala elektrolux stanica i odusevio me kvalitet materijala i izrade a cena bukvalno ista. Ova gorenje je delovala kao plasticna igracka u poredjenju sa elektroluxom. Evo imam je 5 godina i stvarno je ok. I letos u nekom hotelu slucajno dobijem priliku da isprobam filipsovu..sad vec skupljam pare i jurim snizenje za to ludilo
2026 01 31
+1 za gorenje tehniku generalno Offtopic, ali da podelim. Kupila sam Gorenje Atlantis usisivač "na vodu" pre neka bude 10 godina, koristila neko vreme, i odjednom se "pokvario" - ustvari filter je ostao mokar i nije lepo opran pa je ta prljavština "zapušila" protok vazduha, odnela sam ga kod tate, on je to sredio, međutim nisam ga uzela nazad. Tako je stajao 5 godina I sad sam htela da kupim nov jer ne podnosim štapni koji imam, i rekoh ajde prvo da probam taj jel radi.. Bukvalno radi kao nov još uvek, kupila sam sad i set novih filtera i sve zamenila, tako da je skroz nov sad 😅
2026 01 31
Hvala puno na odgovorima. Sto se tice philipsa, vec par godina je gledam i sve mi je nekako mnogo da dam 30+ hiljada za peglu. A verujem da zaista radi posao. Koji je model najbolje uzeti ako uzmemo u obzir cenu i kvalitet.
2026 01 31
Ova moja elektrux je tada bila nekih 100tinak jevrica. Po meni apsolutno vredi taj novac. Mada.. je ja ne posmatram kao parnu stanicu. Ja je gledam kao predimenzioniranu peglu,izuzetnog kvaliteta izrade u koju kad imam maraton u peglanju ne moram da sipam vodu svakih pola sata. Filips me jako dugo odbija cenom.. ali ja toliko mrzim peglanje da sam nakon testiranja filips ludila,bas ozbiljno pocela da razmiljam o stanici,i to o nekoj najboljoj,da ne kazem najskupljoj. Ako nesto moze da mi olaksa nesto sto ne volim da radim a ipak to moram da radim cesto, ko ga sljivi... svakako da cu sacekati neki popustic... skoro je jedna influeserka davala kod sa 20% popusta,i ja bas u tom trenutku sam mogla da odvojim,i ja na sajt-nema na stanju!!! 😫😫😫
2026 02 01
> lovesilver: > Ova moja elektrux je tada bila nekih 100tinak jevrica. Po meni apsolutno vredi taj novac. > Mada.. je ja ne posmatram kao parnu stanicu. Ja je gledam kao predimenzioniranu peglu,izuzetnog kvaliteta izrade u koju kad imam maraton u peglanju ne moram da sipam vodu svakih pola sata. > Filips me jako dugo odbija cenom.. ali ja toliko mrzim peglanje da sam nakon testiranja filips ludila,bas ozbiljno pocela da razmiljam o stanici,i to o nekoj najboljoj,da ne kazem najskupljoj. Ako nesto moze da mi olaksa nesto sto ne volim da radim a ipak to moram da radim cesto, ko ga sljivi... svakako da cu sacekati neki popustic... skoro je jedna influeserka davala kod sa 20% popusta,i ja bas u tom trenutku sam mogla da odvojim,i ja na sajt-nema na stanju!!! 😫😫😫 Ja jedino da kupim neku peglu koja sama pegla, drugo mi nista ne pomaze.. Imam 3 pegle u kuci (Obicnu, vertikalnu na paru i putnu na paru) i nisam nista ispeglala zadnje 2 godine 😅😅 Poseban krug pakla za osobu koja je uopste izmislila peglanje
2026 02 01
Pa zeno kako??? Kako kako kako?? Haljine? Košulje?? Majice? Ja se svercujem zimi puno.. ja sam polu zena-polu dzemperhaljina. Cim padne temperatura ispid 20⁰ i dok ne predje iznad 20⁰- ja sebi licno ne ispeglam ni maramicu. Dzemper-haljina i grilonke skoro pola godine! Doduše nadoknadim preko leta jer uglavnom nosim haljine.. Obrni okreni,jednom nedeljno nakon 5 sati peglanja obavezno kazem muzu da mi spomenik bude u obliku daske za peglanje a na poledjini ugravirana pegla. Prosle godine sam nasla dve suskave haljine i jednu sinteticku,onu sto je suva iz ves masine cak i na 1000 obrtaja i pored 150 haljina koje imam te 3 okretala u krug celo leto jer se ne guzvaju. Uzas! Muz mora da nosi kosulje na poslu a imam ćerke koje naravno nose haljinice.. karnerice..majicice... Kako Her sreco??? Prosvetli me platicu ti!!!!! 😭😭😭😭😭😭
2026 02 02
🤣😅 Pa nemam pojma.. kad operem lepo "istresem" i okačim na ofingere da se suši, i bude ok u 90% slučajeva.. Uglavnom su zimi farmerke i neki džemperi, ili tipa one uske majce na dug rukav, koje se dodatno opeglaju na meni, pa preko neki džemper kardigan.. Uglavnom sve bude nosivo nakon pranja kad tako okačim da se osuši, jedino leti zna da zeza po neka haljina/suknja, ali onda obučem nešto drugo🤣 Ali eto primera radi, kupila sam letos jednu haljinu od lana (vrv neka mešavina) ovde, oprala je i okačila, osušila se savršeno, a lan inače ima tendenciju da mora da se pegla 🤷‍♀️ Sad, dok sam nosila "poslovnu" odeću, košulje itd, to sam morala da peglam, ali s obzirom da muž i ja radimo od kuće, pidžame ne peglamo🤣🤣 Više je do toga da izbegavam da nosim odeću koja po svaku cenu mora da se pegla, I baš retko kad baš odlučim tako nešto da obučem, izvadim peglu iz penzije😊
2026 02 02
Dakle,kad umrem.. spomenik u obliku daske..pegle..... 🧺
2026 02 03