Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Planovi nadogradnje^^

Žene, da li se razumete u ove novije opcije na sajtu, ne ulazim često pa me zbunjuje, htela sam da stavim oglas međutim traži da se plati, što sam i uradila, 350 dinara “pro plan” i na kraju kad stavljam oglas opet piše da je potrebna nadogradnja. Ne razumem. Admin mi naravno ne odgovara.
2026 02 06
Obrisala sam par oglasa koje sam imala, i dalje neće. Na profilu stoji da je plaćen “pro plan”
upload
2026 02 06
upload
2026 02 06
Koliko vidim, piše da imate 41 predmet. Plan od 350 dinara omogucava da postavite najvise 30 predmeta.
2026 02 06
Joj pa ja nisam uopste to tako razumela, mislila sam da mogu jos 30 nekad da dodam, jer sam videla da je onaj vip plan neograniceno pa kao ovo je ograniceno na 30😂😂😂 Hvala 🌸
2026 02 06
I ja sam tako razumela, da PRO plan podrazumeva postavljanje 30 oglasa mesečno. Dakle, svakog meseca plaćamo samo da sačuvamo postojeće oglase od brisanja? Imam pitanje za članice koje su otkazale PRO plan: da li oglasi ostaju aktivni do naznačenog datuma, prelaze u neaktivne ili se brišu?
2026 02 07
Istina je da nije baš jasno. 🤦🏻‍♀️ Predmeti se ne brišu odmah nakon otkazivanja. Ostaće aktivni verovatno do datuma isteka. Trebalo bi onda da pređu u neaktivne ako nešto ne izmene u mešuvremenu, bar je tako bilo u probnom periodu. Inače, editovanjem oglasa produžava se njegovo trajanje. Ako imate neki oglas koji uskoro ističe, a koji vam je važan, izmenite ga da bi duže ostao aktivan. I da, pošto ste uplatili plan od 30 oglasa, možda neke predmete možete da grupišete i prodajete kao lot, ali tu mora da se poštuje pravilo za postavljanje lota, cena mora da bude zajedno za sve predmete iz lota. U suprotnom administratori imaju pravo da obrišu oglas.
2026 02 07
Hvala na odgovoru.
2026 02 09
Ako imate vise od 30 predmeta na profilu, morate da uplatite 550din. da biste mogli da postavljate predmete ili menjate opis i cenu, inace 150 i 350din idu u vetar(u neciji dzep) a 3 besplatna oglasa mogu, ako na profilu nemate nijedan oglas.
2026 02 10
Imala sam Pro plan nekoliko meseci. Iako nisam postavljala više od nekoliko predmeta mesečno, stekla sam utisak da je sa tom pretplatom dozvoljeno postaviti do 30 predmeta svakog meseca, ali sam sad prilično zbunjena i nije mi baš najjasnije kako planovi funkcionišu. Uglavnom, plan sam otkazala 11. januara, usluga ističe sutra, pa me baš zanima šta će se dešavati sa već postavljenim predmetima i novcem na računu, jer vidim da neke članice pišu da im se novac skida i nakon otkazivanja.
2026 02 10
Da li ste otkazali i na stripe platformi? Pogledajte ovu temu mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila gde sam objasnila kako se otkazuje, nije dovoljno da se klikne samo na Otkažite pretplatu, zato je nekim članovima naplaćeno narednog meseca.
2026 02 10
Otkazala sam na sajtu, a kada sam kliknula na ažuriranje načina plaćanja stajalo je "don't cancel subscription" uz obaveštenje o datumu isteka pretplate.
2026 02 10
Mhm, možda su to izmenili. Ili je kod mene bilo ovako zato što sam prvo otkazala na stripe pa onda kliknula na Otkažite pretplatu. 🤔 Nisam imala prilike da testiram oba načina, pa ne mogu da tvrdim.
2026 02 10
Možda su to sredili, pa sad ne mora da se otkazuje na dva mesta. Ispratite kad istekne članarina za ovaj mesec.
2026 02 10
Napisaću i ovde svoje iskustvo nakon otkazivanja pretplate, možda će pomoći nekome ko ima slične dileme. Odgovor na mejlove nisam dobila, a čitajući iskustva drugih članica deluje da sve zavisi od slučaja do slučaja. Videćemo.
2026 02 10
1 2