Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara CITY EXPRESS

Postovani, Upravo sam bila mata definitive prevare od strane korisnika mali_krokodil. Srecom na vreme sam shvatila. Verovatno naivno od mene, nova sam, ali moze li mi samo neko reci ako ja obrisem komunikaciju da li se ona automatski brise i njoj? Hvala
2026 02 09
Ako su Vam poslali link, sa porukom da je predmet kupljen ili neka dostava nešto, nadam se da niste unositi broj kartice i onaj kod pozadi. Novi ste, takve prevare su ovde česte - sa PostExpress, Dex itd. a sada moguće i City ukoliko je to. Ima tema po forumima, kao i za poruke od MK tima ili kako već. Koliko znam brisete samo svoju poruku. Ako niste ostavili podatke nikakve, dalje ne mogu ništa. Blok opcija ne postoji, možete pisati adminima da prijavite korisnika ali dobro je sto ste otvorili ovde temu. Najčešće nove članice kontaktiraju, ali svi smo bar nekad dobili slične poruke - samo preskočite, ne odgovarajte, ne ulazite u linkove. I da, žao mi je što ste odmah imali takvo iskustvo 😔
2026 02 09
I u slucaju da vam stigne na Whatsapp ili Viber da kao glasate za nekoga. Takodje prevara, ne otvarajte nikakve linkove.
2026 02 14
> Stanitslava22: > Ako su Vam poslali link, sa porukom da je predmet kupljen ili neka dostava nešto, nadam se da niste unositi broj kartice i onaj kod pozadi. Novi ste, takve prevare su ovde česte - sa PostExpress, Dex itd. a sada moguće i City ukoliko je to. Ima tema po forumima, kao i za poruke od MK tima ili kako već. > Koliko znam brisete samo svoju poruku. Ako niste ostavili podatke nikakve, dalje ne mogu ništa. > Blok opcija ne postoji, možete pisati adminima da prijavite korisnika ali dobro je sto ste otvorili ovde temu. Najčešće nove članice kontaktiraju, ali svi smo bar nekad dobili slične poruke - samo preskočite, ne odgovarajte, ne ulazite u linkove. > I da, žao mi je što ste odmah imali takvo iskustvo 😔 Pozdrav, ja sma nova i nisam za ovo znala i dala sam svoje podatke preko koda kojrg sam skenirala preko dexpresa da li je nekp isto tako uradio i da l isu skinuli vam pare kada ste dobili neku vecu uplatu ili nesto jako se sad plasim...
2026 04 13
Pozdrav, Korisnik Dakili2204 mi je danas tražila da podelim svoju email adresu za zakazivanje i plaćanje preko City Expressa pa želim da skrenem pažnju samo i ostalima. Ima jako puno pozitivnih ocena i 0 negativnih pa nije odmah delovalo sumnjivo.
pre 24 dana, 22:38