Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

OTKAZANA PRETPLATA!

Svakodnevno silovanje tekuceg racuna iako je pretplata otkazana?!???Admin kontaktiran ali ne odgovara!
2026 02 10
.
upload
2026 02 10
Ovaj problem je objašnjen više puta na forumu, ali je zatrpan otvaranjem novih tema koje tretiraju iste probleme. Evo na ovom linku mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila. Her_Fashion je objasnila kako se koriste krediti. Ispod tog objašnjenja je moje objašnjenje kako se otkazuje pretplata na Stripe platformi. Nije dovoljno da kliknete samo na Otažite pretplatu. Na linku ćete naći i sliku kako izgleda otkazivanje, korak po korak je slikano i ilustrovano.
2026 02 10
Piše da je otkazana pretplata.
upload
2026 02 11
Svakako hvala.
2026 02 11
> mermaid71: > Svakodnevno silovanje tekuceg racuna iako je pretplata otkazana?!???Admin kontaktiran ali ne odgovara! Ja cu ih tuziti. Ko zeli da se prikljuci neka me kontaktira
2026 02 12
> peschici: > Ovaj problem je objašnjen više puta na forumu, ali je zatrpan otvaranjem novih tema koje tretiraju iste probleme. > Evo na ovom linku mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila. > Her_Fashion je objasnila kako se koriste krediti. Ispod tog objašnjenja je moje objašnjenje kako se otkazuje pretplata na Stripe platformi. Nije dovoljno da kliknete samo na Otažite pretplatu. > Na linku ćete naći i sliku kako izgleda otkazivanje, korak po korak je slikano i ilustrovano. Ja se izvinjavam ali ko god da je ..koja god zemlja..koji god sajt..koja god banka..nema pravo da skida novac po automatizmu ..nije clanica uzela kredit kod tamo nekog pa ce taj tamo neko negde da skida novac svakog meseca kako tom nekom dune...Branjenje stranog sajta i opravdanje da je to normalno da oni skidaju novac sami kako njima dune ne pije vodu..Sajt vec godinu dana nisu sposobni da srede i urede ali zato da skidaju novac sa racuna SAMOINICIJATIVNO e to su uredili..Da im das podatke sa kartice tu su azurni da uzmu ali da drugo odrade nisu azurni .Ja sam od pocetka rada sajta clan ali mi ne pada na pamet da im uplatim dok ne rese sve kako treba i kako je po zakonu ..bilo koja zemlja da je u pitanju ..Ne mogu svi da naprave virtuelnu karticu a i zasto bi to radile???? Elem..kupujem sa Temu-a stvari za kucu ..placam regularno karticom i..nema nikakvog problema tako da ovi sto rade tzv strucnjaci ovog sajta ..cista mutljavina
2026 02 13
Cilj mog objašnjenja nije bio da branim sajt, već da pomognem drugima kako da otkažu članstvo i da im se ne naplati ponovo ukoliko to ne žele. Zanimljivo je videti kako svako shvata na svoj način... Imate pravo da ne plaćate, kao što sam ja imala pravo da otkažem posle mesec dana. Tako i drugi članovi imaju pravo da otkažu ili plaćaju ako imaju nove premete za prodaju. Mislim da je taj deo jasan i nemojte više da me prozivate. Obratite se administratorima i objasnite im sve ovo što ste napisali.
2026 02 13
> peschici: > Cilj mog objašnjenja nije bio da branim sajt, već da pomognem drugima kako da otkažu članstvo i da im se ne naplati ponovo ukoliko to ne žele. Zanimljivo je videti kako svako shvata na svoj način... Imate pravo da ne plaćate, kao što sam ja imala pravo da otkažem posle mesec dana. Tako i drugi članovi imaju pravo da otkažu ili plaćaju ako imaju nove premete za prodaju. > Mislim da je taj deo jasan i nemojte više da me prozivate. Obratite se administratorima i objasnite im sve ovo što ste napisali. Koji Admini????
2026 02 13
> peschici: > Cilj mog objašnjenja nije bio da branim sajt, već da pomognem drugima kako da otkažu članstvo i da im se ne naplati ponovo ukoliko to ne žele. Zanimljivo je videti kako svako shvata na svoj način... Imate pravo da ne plaćate, kao što sam ja imala pravo da otkažem posle mesec dana. Tako i drugi članovi imaju pravo da otkažu ili plaćaju ako imaju nove premete za prodaju. > Mislim da je taj deo jasan i nemojte više da me prozivate. Obratite se administratorima i objasnite im sve ovo što ste napisali. Vama zaista hvala na trudu. Jasno mi je da ,izgleda treba posebno otkazati Stripe platformu ali meni ne ide onako kako ste slikama pokazali. Platila sam 550 din i uspela da ubacim 3 artikla jer stranica nikako nije radila nedeljama. I ono sto je postavljeno,brise se iako su se ispostovala sva pravila?!?Ako nisam obnovila ,cak sam i otkazala pretplatu,odakle im pravo da skidaju novac sa racuna?????Kako rece jedna korisnica ,tu su veoma azurni,ali da vrate novac kada ne pružaju uslugu za koju su plaćeni,to nikako!Admina mozete kontaktirati do besvesti ali dzaba!
2026 02 13
Ne znam da li su nešto izmenili u međuvremenu. Ja sam otkazala polovinom decembra, prvo sam na Stripe pa onda na Otkažite pretplatu. Tad sam čitala o problemima drugih članova i brinula se kao i ostali da li će i meni da se naplaćuje. Zbog toga sam slikala sve korake, sačekala da prođe 30 dana i kad sam videla da je sve u redu, napravila sam objašnjenje. Da li ste prošlog meseca otkazali pretplatu pre isteka tih 30 dana. Možda ste zakasnili jedan dan, pa je zato obnovljena. Možda se više neće naplaćivati posle 28. februara kad istekne za ovaj mesec. Ne znam zašto ne mogu da se ubacuju predmeti, žao mi je što nekim članovima ne radi. Vidim da imate dosta kredita. Pogledajte objašnjenje na linku koji sam ostavila kako da ih koristite, probajte bar to da iskoristite. Možda neke promocije povrćaju preglednost i šansu za prodaju. 😊
2026 02 13