Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Usluzna prodaja

Nesto se mislim , dosta garderobe imam koju ne nosim jer mi je mala/velika a cak su sa etiketom , a posto mi ovako prodaja i ne ide , a ni slikanje .. Prodaja na veliko svi bi komad 100-200 dindzi , jos gore ! E sad , svidja mi se ta ideja usluzne prodaje , ali ne znam ko to radi profi , da ne posaljem svoje brendirane stvari a onda ni traga ni glasa, kuku mene joj 😂😂😂 Da li vi imate preporuku ili ideju gde uvaliti stvari ?
2026 02 17
Ne šaljete Vi stvari prilikom uslužne prodaje osobi koja to radi, već samo fotografije istih. Kada/ako se prodaju, Vi ih šaljete kupcu, a deo novca od prodaje ide uslužnom prodavcu.
2026 02 17
Hm .. ja sam drugacije shvatila , onako kako bi meni najvise odgovaralo 😂😂😂 Da mi neko proda stvari jos da se i oslobodim odmah
2026 02 17
> Tamarisol: > Nesto se mislim , dosta garderobe imam koju ne nosim jer mi je mala/velika a cak su sa etiketom , a posto mi ovako prodaja i ne ide , a ni slikanje .. Prodaja na veliko svi bi komad 100-200 dindzi , jos gore ! > E sad , svidja mi se ta ideja usluzne prodaje , ali ne znam ko to radi profi , da ne posaljem svoje brendirane stvari a onda ni traga ni glasa, kuku mene joj 😂😂😂 > Da li vi imate preporuku ili ideju gde uvaliti stvari ? Ma ja sam i svela dosta komada na tako sitne cifre da bih samo brzo sve sklonila i ide ali opet mi je ostalo oko 150kom posto imam i dosta neobjavljeno
2026 02 18
> Tamarisol: > Hm .. ja sam drugacije shvatila , onako kako bi meni najvise odgovaralo 😂😂😂 Da mi neko proda stvari jos da se i oslobodim odmah Pa sve zavisi od dogovora. Ja sam isto ovako htela i upitala par stranica na instagramu. Sve su mi rekle da to funkcioniše ovako kao što je emilyy napisala.
2026 02 19
Da ne reklamiram stranocu , ali evo sta su mi odgovorili .. Malo je suludo , prvo odnos provizije je nerealan , drugo .. ne bih da saljem stvari tek tako a da cena bude stvar dogovora ..
upload
2026 02 19
Da li te zanima da se učlaniš u klub i da preporučio nekom. Rešila sam da nađemo prostor za prodaju naših stvari da sve bude transparentno, još uvek skupljam članice. Prvo se sve dogovarao , naravnoDa li te zanima da se učlaniš u klub i da preporučio nekom. Rešila sam da nađemo prostor za prodaju naših stvari da sve bude transparentno, još uvek skupljam članice. Prvo dogovor, naravno
2026 05 13