Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Iskustvo sa Lilly drogerijom

Kupila sam the ordinary serum za lice pre dve nedelje jer je moj bio pri kraju. Taj isti serum sam do sad kupovala sa the ordinary sajta (jeftina poštarina i nema carine jer ne prelazi 50€) i sad kad sam videla da ima u Lillyju, kupila sam u radnji. Nisam ga otvarala do juče, jer sam tek juče potrošila stari i kad sam odvila poklopac udario me je neki užegli miris koji je tako jak i očajan. Prethodnih nekoliko koje sam kupila sa zvaničnog sajta nisu imali nikakav miris. Da li mogu tražiti povrat novca za proizvod? Da li je neko imao slično iskustvo? Pošto je proizvod otvoren, a kupovina je bila još početkom februara. Imam fiskalni račun
2026 02 20
Treba proveravati batch code na licu mesta jer se meni desilo da sam na sniženju u Body Shopu kupila nekoliko proizvoda kojima je u nekoliko narednih meseci trebao da istekne rok. Dobila sam alergiju od kreme i onda proverila rok i naravno vidim da je istekao. Kreme sam kupila kao da imam unapred za neko vreme, do sledećeg sniženja, i morala da bacim na kraju pola pakovanja. Tako da proverite i rok trajanja za svaki slučaj da i na to možete da se žalite, ako je do toga. Jer oni ne prodaju sa isteklim rokom, ali ako će u naredna 3, 4 meseca da istekne, a veliko je pakovanje, to ne može da se potroši.
2026 02 20
Ne prodaju sa isteklim rokom ali pred sam istek prodaju..Pre par dana sam svratila da vidim koliko je Cica krema i ona mi nudi kremu pred istek roka snizenu svega 600din i kaze i da prodje rok nema veze...alo..ja necu propasti da kupim kremu po punoj ceni od 1600 ali znam da je u roku i da nece skoro da istekne,a ona moze da stavi sa isteklim rokom na lice pa kako joj bude...morate voditi racuna narocito sa kremama i sredstvima za lice.
2026 02 20
Ukoliko imate fiskalni račun ja bih Vas posavetovala da odete i probate da vratite ili zamenite proizvod u prodavnici gde ste i kupili. Po Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo da tražite reklamaciju ako proizvod ne odgovara "opisu", tj. onome što ste ranije kupovali. Ja sam imala situaciju da sam vraćala retinol serum u dm-u, nisu ni proveravali da li je otvoren proizvod ili ne, momentalno su mi vratili novac, naravno uz posedovanje fiskalnog računa. E sad, nisam sigurna kakva je procedura u Lilly-ju, ali kao potrošač imate puno pravo na reklamaciju i dobra je stvar što ste račun sačuvali.
2026 02 20
Uljani proizvode koji stoje dugo na toplom hoce da užegnu, nije do roka, koliko je do skladištenja. Kupovala sam pred istek razne proizvode koji su mirisali odlicno i nisu mi smetali ni kad je rok prošao, jer ih nisam brzo ni potrošila
2026 02 20
Prodaju i sa isteklim rokom. Na onim policama sa snizenim proizvodima su imali (mozda jos uvek imaju) Momo puri kozmetiku. Onako iz znatizelje sam gledala da vidim sta je i mislim da nisu imali rok na pakovanju nego kod cijom proverom se moglo videti da je to proizvedeno pre 3-5 godina sto znaci isteklo uveliko pa su snizili i cekaju da se neko upeca. Budale, umesto da naprave neke promocije dok je u roku, tipa 30-50% uz neki proizvod i slicno i tako se rese zaliha proizvoda u roku i prodaju jos nesto uz to. Sto se reklamacije tice ja bih reklamirala.
2026 02 20
Takođe sam nasela na Max factor sjaj za usne 870 i olovku za usne 800 dinara. Dođem kući sjaj uvežen 2019 rok još mesec dana Oni 5+ godina to imaju u skladištu i puste u promet. A, naveli kao novogodišnje sniženje. Što se olovke tiče , iskreno essence su bolje i dugotrajnije. 🙄 Ono baš promašena kupovina. I sad vidim da je Maxfactor kod njih na sniženju, ali nisam gledala rokove.
2026 02 21
> UltraStore: > Kupila sam the ordinary serum za lice pre dve nedelje jer je moj bio pri kraju. Taj isti serum sam do sad kupovala sa the ordinary sajta (jeftina poštarina i nema carine jer ne prelazi 50€) i sad kad sam videla da ima u Lillyju, kupila sam u radnji. Nisam ga otvarala do juče, jer sam tek juče potrošila stari i kad sam odvila poklopac udario me je neki užegli miris koji je tako jak i očajan. Prethodnih nekoliko koje sam kupila sa zvaničnog sajta nisu imali nikakav miris. > Da li mogu tražiti povrat novca za proizvod? Da li je neko imao slično iskustvo? Pošto je proizvod otvoren, a kupovina je bila još početkom februara. Imam fiskalni račun Lily nema nista originalno ..sve što mi treba kupujem u Sefori ili Jasminu ..Probajte imate fiskalni je bi im ponela taj stari i uporedili sa tim sto ste uzeli
2026 02 21
> Esprit21: > Prodaju i sa isteklim rokom. > Na onim policama sa snizenim proizvodima su imali (mozda jos uvek imaju) Momo puri kozmetiku. Onako iz znatizelje sam gledala da vidim sta je i mislim da nisu imali rok na pakovanju nego kod cijom proverom se moglo videti da je to proizvedeno pre 3-5 godina sto znaci isteklo uveliko pa su snizili i cekaju da se neko upeca. Budale, umesto da naprave neke promocije dok je u roku, tipa 30-50% uz neki proizvod i slicno i tako se rese zaliha proizvoda u roku i prodaju jos nesto uz to. > Sto se reklamacije tice ja bih reklamirala. Obično na svakom proizvodu imate nazad sliku otvorenog cepa nege pored toga pise 12..negde 24..negde 36.. Kozmetika vec duže vreme nema rok vec od otvaranja proizvoda vazi 12...24..36 To mi je posao to radim I znam..Nivea vec godinama nema rokove
2026 02 21
> ninanica: > Lily nema nista originalno ..sve što mi treba kupujem u Sefori ili Jasminu ..Probajte imate fiskalni je bi im ponela taj stari i uporedili sa tim sto ste uzeli Kako mislite nema nista originalno? Sve sto prodaju je fake?
2026 02 21
> ninanica: > Obično na svakom proizvodu imate nazad sliku otvorenog cepa nege pored toga pise 12..negde 24..negde 36.. > Kozmetika vec duže vreme nema rok vec od otvaranja proizvoda vazi 12...24..36 > To mi je posao to radim I znam..Nivea vec godinama nema rokove Znam za to i dzabe to jer ne moze proizvod napravljen pre 5 godina ili 10 biti svez sta god pisalo na njemu. To je prevara
2026 02 21
Lilly je jad i tuga. Vlasnik sns mafijas pa nije ni cudo sto moze da podmece fake artikle kao original. Parfemi su im fake. Uz to, neka kozmetika koja je 1000+ rsd je u Lillyu skuplja cak po 300 dinara nego na drugim mestima i apotekama. Izguglajte sad La Roche Posay Tooleriane sensitive creme... u Dr Max 2099 rsd a u Lillyu 2499 rsd trenutno. Cak 400 rsd razlike. Sve sto pozelite tamo da kupite obavezno proverite prvo na drugim mestima.
2026 02 23
> Kimberly: > Lilly je jad i tuga. Vlasnik sns mafijas pa nije ni cudo sto moze da podmece fake artikle kao original. > Parfemi su im fake. > Uz to, neka kozmetika koja je 1000+ rsd je u Lillyu skuplja cak po 300 dinara nego na drugim mestima i apotekama. > Izguglajte sad La Roche Posay Tooleriane sensitive creme... u Dr Max 2099 rsd a u Lillyu 2499 rsd trenutno. Cak 400 rsd razlike. > Sve sto pozelite tamo da kupite obavezno proverite prvo na drugim mestima. Sve je baš kako ste rekli😊
2026 02 23
Mene zanima epilog priče, ako ga ima? Znam da je offtopic, ali ako pričamo o povratima, izbegavajte kupovinu u Gigatronu. Kupila sam stajler za kosu, online sa preuzimanjem u radnji. Po zakonu, ako sam dobro upućena, imam pravo na odustanak od kupovine (ako je online), 14 dana. U Gigatronu mora da prodje neki Kafkin proces sa servisom od mesec dana, plus vas dočekaju besni radnici. (Stajler je bio oštećen, ali čak i da nije, ide na taj "proces" da oni utvrde da nije oštećen za 24h koliko je bio kod mene).
2026 02 24
Ako je placeno online onda imas isto pravo kao i da su ti dosatavili na adresu bez obzira sto je preuzeto u radnji, a ako si samo rezervisala online, a platila u radnji onda to vise ne spada u online kupovinu. Ne mora da prodje servis, imas pravo da odustanes bez objasnjenja, naravno ako proizvod nije koriscen i ako je u originalnoj ambalazi sa svom pratecom opremom. Ako zelis da ubrzas proces, posalji im email sa detaljima i obavezno ukljuci Efektivin email u polje za primaoce. Imam dosta iskustva sa Gigatronom. Uvoze neki skart, imala sam problema sa monitorima, cak i oni od skoro 100k su bili skart. Mogu u PM napisati ako te zanima. A jednom sam ih naterala da mi za proizvod za koji proizvodjac daje garanciju 5 godina, a oni nude samo zakonskih 2 godine, da mi daju svih 5 godina garancije.
2026 02 24
1 2