Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc - uplacen plan, ne radi

Zdravo, molim opet admine za pomoc(pisala sam i poruke) jer je plan uplacen, a vec 3 dana ne radi. Dakle skinut je novac, uredno naplaceno, meni stoji nabavite plan i aktivna 3 oglasa.
2026 02 22
Ja sam uplatila početkom meseca i nakon par sati prestalo da radi, pisala svima redom, ali uzalud.
2026 02 22
Niko ne čita teme u forumima. Puno devojaka se javilo sa istim problemom. Da rezimiramo : sajt ne funkcioniše ,admini su nestali a članice i dalje uplaćuju novac!
upload
2026 02 22
Citam sve, ali se javljam na novoj temi jer me tako adminka primeti, prosli put mi se javila Vanda i pomogla mi. Takodje da bi mi pisale i druge devojke koje trenutno dozivljavaju isto. Sve u svemu nadam se da ce sad admini videti i pomoci
2026 02 22
Bilo bi dobro da se jave ovde sve članice kojima i dalje nije rešeno, da bude na jednom mestu. Ne bih da ih branim jer meseci prolaze a i dalje ne radi kako treba, ali Admini nisu "nestali", već kao po običaju, vrv ne postižu. Ne bih da ulazim u neke rasprave sad, samo predlog članicama da prijave na help mejl, VandaF i Admin MK, i da sačekaju da se reši.
2026 02 22
Ja sam isto upravo uplatila novi plan skinulo mi dodatnih 200rsd i opet ne radi ne mogu da postavljam oglasa Odlepicu od ovog sajta stvarno jer ne znam kome da se obratim
2026 02 22
Devojkeee javljajte se da sto pre dobijemo pomoc😭😭
2026 02 23
> sonjanena: > Devojkeee javljajte se da sto pre dobijemo pomoc😭😭 Evo ja čekam već 21 dan, proće celi mesec za koji sam uplatila.
2026 02 23
Meni je tri meseca za redom skidalo sa racuna za pro plan a nijednom nije radilo kako treba. Pisala sam i u inboxu admima i korisnickoj podrsci niko mi nikad nije odgovorio. Dakle devojke prestanite da uplacujete novac dzaba dok ne srede sajt kako treba jer od jednog 200 od drugog 350 od treceg 500...koliko se to novca nakupi i gde ide dok sajt je mesecima nefunkcionalan??? Nemojte da placate vise dzaba mozda tada nesto preduzmu konacno
2026 02 23
> MilicaCaruso: > Meni je tri meseca za redom skidalo sa racuna za pro plan a nijednom nije radilo kako treba. Pisala sam i u inboxu admima i korisnickoj podrsci niko mi nikad nije odgovorio. Dakle devojke prestanite da uplacujete novac dzaba dok ne srede sajt kako treba jer od jednog 200 od drugog 350 od treceg 500...koliko se to novca nakupi i gde ide dok sajt je mesecima nefunkcionalan??? Nemojte da placate vise dzaba mozda tada nesto preduzmu konacno Ja neću više plaćati. Osim što ne radi, najviše mi smeta neprofesionalnost u smislu da ne možemo dobiti odgovor. A kad se treba izvršiti naplata - tad radi.
2026 02 23
Od januara vise ne placam. Da bih postavila barem jedan oglas moram platiti 550din. uz silna bagovanja i rizike i uz malo predmeta koje imam, meni se ne isplati vise da placam.
2026 02 23
Nazalost nista od odgovora ni meni ni drugima, iako je trenutno prva tema na forumu… uzas molim admine da nam se konacno obrate!!!! Pisem svaki dan!!!
2026 02 24
Zdravo svima i ja sam uplatila kredit, ali ne mogu aktivirati plan Ako moze pomoc
2026 02 24
Zdravo,i ja sam uplatila srednji plan(30 oglasa)ali već nakon 13 objavljenih mi sledeći prebacuje u nacrt ,da li neko zna zašto se to dešava? Pisala sam adminu i molim za pomoć. Hvala
2026 02 25
Mi svaki dan pisemo adminima i nadamo se pomoci. Devojke ako dobijete bilo kakav odgovor, javite.
2026 02 26
1 2