Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Molim adminke da mi aktiviraju plan!!!!!

Proslo je vise od 7 dana, svaki novi oglas mi ide u nacrt, a sve je placeno!!!!!!!!!!! Aktivirajte mi placeni plan!!!!!! Imam dokaz o uplati i sve uredno!!!
2026 03 04
Ne vredi. Kod mene ista priča. 10dana mi niko ne odgovara na mejl
2026 03 05
> MilaAn: > Ne vredi. Kod mene ista priča. 10dana mi niko ne odgovara na mejl I ja sam svugde pisala, ne znam sta se vise desava
2026 03 05
I ja sam pisala i svi kuliraju,uopšte mi nije jasno kako je ovo moguće ?! 12 oglasa od uplaćenih 30 Višegodišnji korisnik ,sramota zaista
2026 03 06
Uplatila sam novac za članarinu na mom nalogu, međutim na sajtu i dalje piše da imam 0 na računu, iako su mi sredstva skinuta sa računa. Molim vas da proverite moju uplatu i pomognete da se problem reši. Srdačan pozdrav
2026 03 06
> Biiana: > Uplatila sam novac za članarinu na mom nalogu, međutim na sajtu i dalje piše da imam 0 na računu, iako su mi sredstva skinuta sa računa. > Molim vas da proverite moju uplatu i pomognete da se problem reši. > Srdačan pozdrav Isto cekam vec 20 dana! Bespomocne smo!
2026 03 07
> Hanii95: > I ja sam pisala i svi kuliraju,uopšte mi nije jasno kako je ovo moguće ?! 12 oglasa od uplaćenih 30 > Višegodišnji korisnik ,sramota zaista Takodje, ista situacija. Ako probam da obnovim oglas ide odmah u nacrt. Strasno
2026 03 07