Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Teska saradnja

Clanica koja prodaje haljinu. Slika joj je sa interneta... Trazim slike da vidim haljinu jer mi data velicina na slici nikako ne ide jedno sa drugim,ona mi odgovara da je to slika sa instagram stranice sa koje je ona narucila. Elem,vec 3 dana izbegava da mi posalje sliku uzivo da vidim. Na svakom njenom predmetu su samo po 2 slike....Sta mogu misliti,osim da prodaje ko zna sta. Plus molim vec drugi put za dodatne slike.
2026 03 05
Meni deluje sumnjivo, verovatno je još jedan prevarant.
2026 03 05
Poslala mi je kao mere,ali slike uzivo nikako. Jovanaglisicm Ne znam kako se ubacuje njen link. Jer nece da mi ubaci. Sad vec i meni deluje cudno. Ima 5 ocena,ali nije merilo nikakvo.
2026 03 05
Ne deluje mi kao lažan profil, ocene koje ima nisu lažne. Jeste malo čudno što nije htela da pošalje fotografije. Razumem da neko ne može da pošalje odmah zato što su stvari za prodaju u drugoj kući, na selu, kod roditelja i sl., ali onda to kaže i pošalje kad može.
2026 03 05
Ni ja ne saljem dodatne slike, jer od 100 clanica koje su ih trazile nijedna nikad nije kupila. Tako da to sto ne zeli da posalje slike ne znaci da je nesto sumnjivo i da je prevarant.
2026 03 05
Samo što ona nije postavila svoje slike, već slike sa interneta. Kako kupac da zna šta će dobiti ako su postavljene slike skinute sa instagrama? Tu postoji razlika.
2026 03 05
Kacenje slika sa interneta nije dozvoljeno prema pravilima sajta. Mora da okaci svoje, a te sa neta moze poslati privatno, eventualno okaciti jednu da se vidi model pa ako prodje da se oglas ne skine - prodje
2026 03 05
> ubavkam: > Ni ja ne saljem dodatne slike, jer od 100 clanica koje su ih trazile nijedna nikad nije kupila. Tako da to sto ne zeli da posalje slike ne znaci da je nesto sumnjivo i da je prevarant. Ovo je nazalost istina. Retko ko od onih koji traze mere i slike nesto kupi. I ja pretpostavljam da se mnogi nakostrese na takva pitanja jer misle jos jedan trosac vremena. x-)
2026 03 06
> Esprit21: > > ubavkam: > > Ni ja ne saljem dodatne slike, jer od 100 clanica koje su ih trazile nijedna nikad nije kupila. Tako da to sto ne zeli da posalje slike ne znaci da je nesto sumnjivo i da je prevarant. > Ovo je nazalost istina. Retko ko od onih koji traze mere i slike nesto kupi. I ja pretpostavljam da se mnogi nakostrese na takva pitanja jer misle jos jedan trosac vremena. x-) Sinoć sam slala na Viber slike I video patika (koje su btw perfektno uslikane, apsolutno nema potrebe za dodatnim slikama), ja sa 308 utisaka, osobi sa 5 utisaka. Ostavila me na seen. I stalno kažem, neću nikad više, pa onda kao "Ajde, razumem da se ljudi plaše da kupuju ovde", ali najrealnija priča je da nikad ne kupe a vrlo retko I odgovore. (Nevezano za samu temu, jer realno je tražiti slike ako osoba postavi samo slike sa neta).
2026 03 06
> ubavkam: > Ni ja ne saljem dodatne slike, jer od 100 clanica koje su ih trazile nijedna nikad nije kupila. Tako da to sto ne zeli da posalje slike ne znaci da je nesto sumnjivo i da je prevarant. S tim sto su vase slike bas VASE. Ona ima 2 slike i obe sa interneta. Kako uopste mogu znati stanje haljine .
2026 03 06
> Esprit21: > Kacenje slika sa interneta nije dozvoljeno prema pravilima sajta. Mora da okaci svoje, a te sa neta moze poslati privatno, eventualno okaciti jednu da se vidi model pa ako prodje da se oglas ne skine - prodje Iz razloga sto su sa interneta obe slike,trazila sam da vidim stanje njene haljine. Sta mi znace one slike. Otkud znam sta kupujem i u kakvom stanju.
2026 03 06
> Her_Fashion: Sinoć sam slala na Viber slike I video patika (koje su btw perfektno uslikane, apsolutno nema potrebe za dodatnim slikama), ja sa 308 utisaka, osobi sa 5 utisaka. > Ostavila me na seen. > I stalno kažem, neću nikad više, pa onda kao "Ajde, razumem da se ljudi plaše da kupuju ovde", ali najrealnija priča je da nikad ne kupe a vrlo retko I odgovore. > (Nevezano za samu temu, jer realno je tražiti slike ako osoba postavi samo slike sa neta). Ja razumem i jednu i drugu stranu, jer i sama sam slala i ostajala na seen, a iskreno ne secam se da li sam ikada bilo kome ko se dodatno raspitivao nesto prodala... mozda jednom, eventualno dva puta? Znam da ko nesto zeli konkretan je, ostali traze dodatne slike i posle izgovore. S druge strane razumem i osobe koje se raspituju tamo gde ima osnova da se traze mere ili dodatne slike, samo sto eto, zbog ovih sto to rade iz dosade ljudi masovno odustaju da odgovore na takve poruke. I sama sam htela da kupim predmet od skoro 20k, ali sam odustala zbog toga sto je bilo mnogo slika, a samo jedna od predmeta, a kada sam prodavca pitala za dodatne slike, dobila sam samo jednu gde se ne vidi lepo nista i jos je osvetljenje bilo lose, nekako zuto pa sam odustala.
2026 03 06
> SvetlanaM: > > Esprit21: > > Kacenje slika sa interneta nije dozvoljeno prema pravilima sajta. Mora da okaci svoje, a te sa neta moze poslati privatno, eventualno okaciti jednu da se vidi model pa ako prodje da se oglas ne skine - prodje > Iz razloga sto su sa interneta obe slike,trazila sam da vidim stanje njene haljine. Sta mi znace one slike. Otkud znam sta kupujem i u kakvom stanju. Naravno, samo sto je bolje da takve prijavite adminu da odmah pobrise sve oglase koji su protiv pravila. Ne sme da postavlja slike koje nisu njene, vec iskljucivo svoje sa realnim prikazom stanja.
2026 03 06
Zbog neozbiljnih kupaca došli smo do toga da prodavci više ne znaju da prepoznaju kad je neko izbiljan i hoće da kupi i koji samo želi da još jednom proveri da li dimenzije odgovaraju ili da vidi sliku izbliza i proceni kakav je materijal i stanje. Često odgovora nema, samo ignorisanje. Naravno da kupci odustaju od kupovine i od sajta, jer postaje frustrirajuće kad ti neko ne odgovori na poruku. Ja retko pitam za dodatne fotografije, jednostavno preskačem oglase sa jednom fotografijom i biram one bolje opisane. Samo ne razumem šta je teško odgovoriti. Ja imam jasno pravilo da ne šaljem dodatne slike kako stoji, može predmet izbliza i iz svih uglova, ali ne ako stoji ako takva slika nije ubačena. Ako neko traži slike kako stoji, lepo odgovorim da takve slike ne šaljem, ali odgovorim. Za mene je neodgovaranje čisto nepoštovanje i nevaspitanje. Toga je ovde mnogo. Videla sam i komentare na forumu da članovi samo dodaju u omiljene. Da li se neko pita zašto? Ja dodajem u omiljene više sličnih predmeta, jer ne znam od koga ću dobiti odgovor. Unapred računam da će me neko ignorisati i onda stavim u omiljene više predmeta kao rezervu da mogu da pitam sledećeg prodavca ako prvi ne odgovori.
2026 03 07
Evo jedan primer iz mog inboxa.
upload
2026 03 07
1 2