Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Teska saradnja

> peschici: > Samo ne razumem šta je teško odgovoriti. Uglavnom uvek odgovaram, ali imam neke izuzetke. Imam svoju crnu listu gde upisujem sve one koji tako zapitkuju iz dosade pa ispare, imam osobe koje mi se svakih par nedelja javljaju u Inbox I traže popust na koji pristanem "Jel može za X iznos?" I čak na to ne odgovore. U takvim slučajevima, prestajem da odgovaram na poruke. Pisali smo što puta već, ne mora svako ko pita I da kupi, ali da napiše makar "Hvala". Danas evo razmišljam da li uopšte da odgovorim na poruku "Da li može za 800" za farmerke koje su 1700. Nekad me takva pitanja prosto ostave bez reči, pogotovo kad udjem na profil I vidim da osoba prodaje bodi za 1500 😅
2026 03 07
> ubavkam: > Evo jedan primer iz mog inboxa. Sjajna taktika, u 90% slučajeva ne odgovare na propratno pitanje, pa onda znamo da nema potrebe da se maltretiramo sa slikanjem😅
2026 03 07
Znam. Kad poruka počne tako s pitanjem "Dostupno?" već znam kako se završava. Ja odgovorim, ali takvima ne šaljem slike i ništa ne šaljem van sajta. Ranije su samo stiskali taster želim i nisu odgovarali, onda je na sajtu postalo nemoguće poslati poruku bez teksta, tako da sad dobijamo poruke s pitanjem da li je dostupno,ali samo jedna reč "Dostupno?". Kakav napredak u komunikaciji. 😂 I dobro je imati crnu listu i ne odgovarati onima koji nisu nikad odgovorili, to podržavam. 😊 Ja imam crnu listu kao kupac, tj. pamtim ko mi nije nikad odgovorio. 🙂
2026 03 07
Meni je baš čudno kad vidim komentare da prodavci ne odgovaraju, baš sam dosta kupovala I ne znam da li mi se možda 5x max desilo da mi prodavac ne odgovori na poruku. Doduše ja retko imam pitanja osim "Kupila bih ako je dostupno, ostavite podatke za uplatu " 😅
2026 03 07
> Danas evo razmišljam da li uopšte da odgovorim na poruku "Da li može za 800" za farmerke koje su 1700. > Nekad me takva pitanja prosto ostave bez reči, pogotovo kad udjem na profil I vidim da osoba prodaje bodi za 1500 😅 Ja na tako nešto ne bih odgovorila ili bih rekla da ne može i da nema cenkanja ili da nema popusta na jedan predmet, samo ako hoće da kupi više predmeta. Verovatno više neće pitati. 🙂
2026 03 07
> Her_Fashion: > Meni je baš čudno kad vidim komentare da prodavci ne odgovaraju, baš sam dosta kupovala I ne znam da li mi se možda 5x max desilo da mi prodavac ne odgovori na poruku. > Doduše ja retko imam pitanja osim "Kupila bih ako je dostupno, ostavite podatke za uplatu " 😅 Ne odgovaraju kad treba nešto da se izmeri. Treba imati u vidu da to nije pitanje da se meri sve, već samo kolika je dužina. Naravno, problem je i to što sajt ne radi i jedno vreme nisu stizale poruke na mejl ili je bilo problema s logovanjem, a neki članovi nisu aktivni i ne ulaze na sajt redovno... Ja odustajem posle 3 dana ako nema odgovora.
2026 03 07
> peschici: > > Danas evo razmišljam da li uopšte da odgovorim na poruku "Da li može za 800" za farmerke koje su 1700. > > Nekad me takva pitanja prosto ostave bez reči, pogotovo kad udjem na profil I vidim da osoba prodaje bodi za 1500 😅 > Ja na tako nešto ne bih odgovorila ili bih rekla da ne može i da nema cenkanja ili da nema popusta na jedan predmet, samo ako hoće da kupi više predmeta. Verovatno više neće pitati. 🙂 Omiljena situacija na Krpicama - Osoba me pita da li bih prodala nov Adidas duks sa etiketom koji je 5500 (Inace mu je cena oko 90eur ) za 3000. Kazem ne i lik krene da se svadja samnom otprilike i kao "Nikad neces ni prodati, stoji godinu dana na sajtu". Rekla sam mu da cu radije da ga nosim kad cistim dvoriste nego njemu da poklonim. (Tako ce i da bude, jer evo jos stoji, bas sam ovih dana razmisljala da li mogu daaa iznesem muski XL kao oversize van kuce ili mu je sudjeno da mi bude pidzama). Uglavnom, na profilu doticnog adidas kacket nosen, 2500. Jacqemus torbe od 30+ hiljada i jos neki tako preskupi predmeti. Uglavnom se takvi profili cenkaju ovde, sto mi je fenomenalno.
2026 03 07
> ubavkam: > Evo jedan primer iz mog inboxa. Meni ulecu sa pitanjem da li je nesto dostupno i na tome se sve zavrsi. Takve sam pocela da stavljam na licnu blok listu, pa ako se slucajno jave nekada nece dobiti nikakav odgovor. Poslednja osoba koja mi je trazila dodatne slike je isparila isto nakon sto sam je pitala sta tacno zeli da uslikam. :') Sve se lepo videlo pa mi nije bilo jasno sta tacno zeli da bih mogla sto bolje da joj prikazem. Naravno da je samo trosila vreme i verovatno je uletala u inbox ko zna koliko njih iz dosade ili je nekima hobi da zajebavaju druge.
2026 03 07
> Her_Fashion: > Danas evo razmišljam da li uopšte da odgovorim na poruku "Da li može za 800" za farmerke koje su 1700. > Nekad me takva pitanja prosto ostave bez reči, pogotovo kad udjem na profil I vidim da osoba prodaje bodi za 1500 😅 Ja takve poruke uglavnom ignorisem i obrisem, osim one jedne na koju sam odgovorila i koju sam ti pokazala ako se secas
2026 03 07
Lakse mi je kada vidim da se i vama desava to cuveno "jel dostupno?" 😂 Mene i ne iznervira toliko ako se ne zahvale za mere, ali me raznese kada im postavim pitanje i tu dobijem muk. Kao da su mutave. I ovo mi je bilo malo cudno, mozda je trebalo samo da se zahvalim 😅
upload
2026 03 07
> ubavkam: > Lakse mi je kada vidim da se i vama desava to cuveno "jel dostupno?" 😂 > Mene i ne iznervira toliko ako se ne zahvale za mere, ali me raznese kada im postavim pitanje i tu dobijem muk. Kao da su mutave. > I ovo mi je bilo malo cudno, mozda je trebalo samo da se zahvalim 😅 🤣🤣 To je ona fora: "👀" "Izvolite?" "Samo razgledam".
2026 03 07
Evo,i posle 10tak dana ,niti odgovora,niti slika. Kod nje je haljina 1000din,navodno nova Potrazila sam na netu ,nasla istu na nekoliko mesta i najjeftinija je 4000din. Znaci,nije se uopste radilo o tome da ne salje dodatne slike ( svojih svakako na profilu nema ). Salje samo mere ,jer ni toga nema na profilu i tajac... Kada kupujem ,znam sta trazim i znam kako mi to moze stajati . Ne kupujem ni na lepe oci,niti na rec. Macku u dzaku ne zelim.
2026 03 09
Ja sam skoro imala situaciju da mi je pored 5 slika farmerki - cele, deo oko struka, etiketa, slika otpozadi i sa onako preklopljenim nogavicama - jedna članica tražila dodatne slike, a kad sam pitala šta konkretno želi da uslikam nije se više ni oglasila. Verovatno je ništa nije ni zanimalo nego eto po navici traži dodatne slike, bez ikakve namere da kupi bilo šta. A opet, juče sam našla patike koje su me zainteresovale, ali je bila samo jedna slika i to samo jedne patike, tražila sam članici dodatne slike, dobila sam ih (taze uslikane, ne fazon pre mesec dana) i ostvarile smo saradnju. Sve zavisi ko vam piše, svako normalan će vam tražiti dodatne slike ako imate samo jednu-dve i to sa interneta, a dokone žene će vam tražiti dodatne slike iako imate već 5 svojih slika neke krpice. Onaj ko nema šta da krije poslaće vam nekoliko "živih " slika - ako ih nema na profilu, a ako prodaje imaginare krpice onda nema šta ni da uslika 😊.
2026 03 11
И ја сам престала да шаљем додатне слике снимке и мере и слично. Ово је секендхенд сајта па и кад купујеш по онлине сајтовима нико ти не мери артикал већ имаш величине и то је то. Чак сам данас чула да једна позната ингуенсерка која има на продају сајт са хаљинама које коштају 330е не да пробање хаљина, преправку враћање и остало. Па нећу ни ја за 1000 дин. Ја сам стални купац који пита јел доступно ако јесте шаљем податке за слање и то је то. Очекујем такве купце и на мом профили јер ја сам 110 позитивних утисака ваљда сам валидна. Тако код мене нема додатних слике и мера јер сам толико времена изгубила на такве назови купце да више немам ни живаца и стрљења па ко воли нек изволи.
2026 03 12
1 2