Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Odjava pretplate

Da li neko zna kako da se odjavim sa pretplate! Pisala sam vise puta administratoru i nemam odgovora. Naveli su mi samo putanju za Plan nabavke koja nije tacna Kod uplata nema opcija sacuvaj podatke za sledece placanje (samo subscribe) nema opcija unsubscribe ili da se ne skida automatski Ovo je cist bezobrazluk!! Clanarina se skida mesecima, ne mogu da se odjavim i niko ne odgovara!
2026 03 07
mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila Na 1. Stranici ove teme imate objašnjenje za otkazivanje pretplate
2026 03 07
I ja otkazala, ionako je slaba prodaja, samo brisu oglase
2026 03 07
Jos nadogradila na premium , nisu mi aktivirali plan nego samo naplatili neku razliku, i ja resim da otkazem skroz
2026 03 07
> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila > Na 1. Stranici ove teme imate objašnjenje za otkazivanje pretplate Jel tebi radi pretplata normalno?
2026 03 07
Od proslog meseca, koju god devojku sam pitala, nijednoj ne radi uplacena pretplata
2026 03 07
Meni radi normalno od prvog dana (kuc o drvo da ne ureknem 😅) Mislim očigledno da mnogima radi jer se brdo predmeta ubacuje po čitav dan, samo što oni kojima radi uglavnom neće pisati na forumu ništa, ovde nas ima par "dežurnih" I povremeno dolaze oni sa nekim problemom. Ne znam gde je nastao problem sa Adminima I zašto treba toliko vremena da se to reši. Mislim, možda su onu već prijavili IT-u probleme, a da oni još uvek nisu rešili to, stvarno ne znam.. Kapiram da ima milion poruka I mejolva pa kao ne postižu, ali opet, već je Mart, do sad bi trebalo da je IT generalno završio priču, tj da svima radi normalno sve..
2026 03 07
> sonjanena: > Od proslog meseca, koju god devojku sam pitala, nijednoj ne radi uplacena pretplata Proradilo mi je inace
2026 03 08