Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje na prevaranta

Uslužna prodaja može da funkcioniše samo ukoliko se prodavci lično uvere u stanje predmeta. Ja lično od sada pa nadalje ne kupujem od uslužnih prodavaca.
2026 03 10
Zdravo svima,pre svega se duboko izvinjavamo gospodji kojoj je stigla ova torba,tacno je da radimo usluznu prodaju i do sada se nikada ovako nesto nije desilo,ali to ie nas propust,slike tasne koje smo dobile su bile bez ikakvog ostecenja ali opet kazemo nasa greska,prodale smo jako puno artikala i svi zu zadovoljni sto na ovom sajtu sto na instagram profilu i svi su uvek bili zadovoljni do sada,odmah smo se javile clanici da ce problem biti resen i novac vracen jos ovo ne ide ni nama a ni njoj u korist,svakako razumemo situaciju i krivo nam je sto je doslo do ovoga,odmah smo rekle da cemo uradili sve da nivac bude vracen,ni u jednom trenutno nismo to odbile
2026 03 10
> anjaaa. 112: > Zdravo svima,pre svega se duboko izvinjavamo gospodji kojoj je stigla ova torba,tacno je da radimo usluznu prodaju i do sada se nikada ovako nesto nije desilo,ali to ie nas propust,slike tasne koje smo dobile su bile bez ikakvog ostecenja ali opet kazemo nasa greska,prodale smo jako puno artikala i svi zu zadovoljni sto na ovom sajtu sto na instagram profilu i svi su uvek bili zadovoljni do sada,odmah smo se javile clanici da ce problem biti resen i novac vracen jos ovo ne ide ni nama a ni njoj u korist,svakako razumemo situaciju i krivo nam je sto je doslo do ovoga,odmah smo rekle da cemo uradili sve da nivac bude vracen,ni u jednom trenutno nismo to odbile Lepo i pošteno, demantovana sam, za promenu 😊 Ovde stvarno svašta može da se pročita i doživi i izuzetno je retko da neko postupi korektno u ovakvim situacijama (navikli smo na suprotno).
2026 03 10
Novac je uredno i lepo vracen gospodji koja je ostecena,cisto da se zna da nismo prevaranti i da smo prevareni isto koliko i gospodja,hvala lepo
2026 03 10
Takodje je i gospodji cija je torba uplacen novac kako dalje ne bi bilo problema,na zalost je moralo tako ali eto opet kazemo nasa greska,nas propust,moramo snositi neke posledice...Na zalost ovog puta smo dozvolile da budemo prevarene i mi i kupac,nece se vise desavati,izvinjavamo se jos jednom gospodji kupcu,nadamo se da i ona i svi koji su citali ovo i bili upuceni razumeju situaciju i nas,potrudile smo da ispadnemi maksimalno korektne prema obema,isplacen je novac i jednom i drugoj strani,nadamo se daljim uspesnim saradnjama ☺️
2026 03 10
Samo da se javim sa apdejtom. Članica @anjaaa112 je sve vreme sa mnom uljudno i pristojno, saradljiva je i izlazi u susret maksimalno. Deo novca koji je do njih sam dobila, ali i dalje čekam ostatak novca od gospođe čija je torba bila. Nakon razmene informacija sa @anjaaa112 shvatile smo da smo sve kolektivno prevarene. Gospođa koja nas je obmanula je poslala torbu koja je ishabana, ispucala, prljava spolja i iznutra, iznosana, ima tragove od hemijske olovke, itd, a nije je takvom predstavila na slikama. Ono što je smešno je što žena tvrdi kako sam je ja oštetila i tražila članici @anjaaa112 da joj uplati novac kako bi onda ona meni. To bi bilo moguće da torba nije vidno ofucana, svako s pola grama mozga i percepcije kad vidi torbu - vidi da to nisu novonastala oštećenja. Sve ovo pišem kako biste bili na oprezu. Svakakvih ljudi ima, i u pozitivnom i u negativom smislu. Hvala @anjaaa112 na saradnji i žao mi je što smo obe prevarene...
2026 03 10
> Ovde stvarno svašta može da se pročita i doživi i izuzetno je retko da neko postupi korektno u ovakvim situacijama (navikli smo na suprotno). Isto sam pomislila. 😊 Svaka čast za profesionalnost, to je pravi prodavac! 👌 Žao mi je prevarenih, obe strane...
2026 03 10
> Her_Fashion: > > anjaaa. 112: > > Zdravo svima,pre svega se duboko izvinjavamo gospodji kojoj je stigla ova torba,tacno je da radimo usluznu prodaju i do sada se nikada ovako nesto nije desilo,ali to ie nas propust,slike tasne koje smo dobile su bile bez ikakvog ostecenja ali opet kazemo nasa greska,prodale smo jako puno artikala i svi zu zadovoljni sto na ovom sajtu sto na instagram profilu i svi su uvek bili zadovoljni do sada,odmah smo se javile clanici da ce problem biti resen i novac vracen jos ovo ne ide ni nama a ni njoj u korist,svakako razumemo situaciju i krivo nam je sto je doslo do ovoga,odmah smo rekle da cemo uradili sve da nivac bude vracen,ni u jednom trenutno nismo to odbile > Lepo i pošteno, demantovana sam, za promenu 😊 > Ovde stvarno svašta može da se pročita i doživi i izuzetno je retko da neko postupi korektno u ovakvim situacijama (navikli smo na suprotno). Hvala Vam puno na razumevanju❤️
2026 03 10
> peschici: > > Ovde stvarno svašta može da se pročita i doživi i izuzetno je retko da neko postupi korektno u ovakvim situacijama (navikli smo na suprotno). > Isto sam pomislila. 😊 > Svaka čast za profesionalnost, to je pravi prodavac! 👌 Žao mi je prevarenih, obe strane... Veliko hvala❤️
2026 03 10
> anjaaa. 112: > > Her_Fashion: > > > anjaaa. 112: > > > Zdravo svima,pre svega se duboko izvinjavamo gospodji kojoj je stigla ova torba,tacno je da radimo usluznu prodaju i do sada se nikada ovako nesto nije desilo,ali to ie nas propust,slike tasne koje smo dobile su bile bez ikakvog ostecenja ali opet kazemo nasa greska,prodale smo jako puno artikala i svi zu zadovoljni sto na ovom sajtu sto na instagram profilu i svi su uvek bili zadovoljni do sada,odmah smo se javile clanici da ce problem biti resen i novac vracen jos ovo ne ide ni nama a ni njoj u korist,svakako razumemo situaciju i krivo nam je sto je doslo do ovoga,odmah smo rekle da cemo uradili sve da nivac bude vracen,ni u jednom trenutno nismo to odbile > > Lepo i pošteno, demantovana sam, za promenu 😊 > > Ovde stvarno svašta može da se pročita i doživi i izuzetno je retko da neko postupi korektno u ovakvim situacijama (navikli smo na suprotno). > Hvala Vam puno na razumevanju❤️ Nema na čemu 🌸 Žao mi je što sam napisala negativan komentar za uslužnu prodaju generalno, samo sam htela da kažem da su iskustva uglavnom loša u takvim situacijama (ja sam morala da se natežem I pretim kontaktiranjem Admina itd ne bih li došla do svog novca, pritom sam bacila novac na 2 poštarine I generalno je komunikacija bila baš teška), ali evo Vi ste nas uverrili da može i na lep način da se reši. Ne zamerite na mom ishitrenom komentaru.
2026 03 10
Nije problem,svi gresimo🙂❤️
2026 03 11
Mozda da promenite pristup kako radite usluznu? Trazite da prodavac posalje prvo kod vas na proveru stanja pa tek onda da prosledite kupcu, bice skuplje ali sigurnije
2026 03 12
Danas pokusaj prevare sa profila tanjale. Nakon toga pretnje ostavljanjem negativnih kometara na moj profil.
upload
2026 03 26
1 2